peate Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 tak sobie tylko głośno myślę ... i to jest tylko taka luźna propozycja .. ale może by zapytać osoby, które były chętne pomóc w opłacaniu hoteliku dla Miodzika czy przynajmniej do czasu odnalezienia Miodzika nie wsparły by Brysia? może choć jedna czy dwie się zgodzą .. :roll: Quote
togaa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Brysio po operacji znowu w schronie...:-(??? Bardzo smutna wiadomość. Tak żle chyba jeszcze nigdy nie było.:shake:. To dla niego musi być szok. Oby nie przypłacił tego stresu zdrowiem.... Quote
mestudio Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Bardzo, źle to wygląda. Mogę podarować jeszcze kilka roślin na bazarek, ale moja pomoc to nic - gotówki nie mogę dawać bo mam na utrzymaniu 11 zwierząt, w tym 7 psiaków. Ale roślin u mnie dostatek:-). Może znajdzie się jeszcze ktoś chętny do pomocy? Quote
Randa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 a czy w ogóle sa jakieś pieniądze dla Brysia, ile trzeba na hotel Quote
_bubu_ Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 nie ma ani złotówki na hotel :( koszt to 15zł na dobę. Rachunek za jego leczenie też jeszcze nieuregulowany. Quote
_bubu_ Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 mestudio napisał(a):Bardzo, źle to wygląda. Mogę podarować jeszcze kilka roślin na bazarek, ale moja pomoc to nic - gotówki nie mogę dawać bo mam na utrzymaniu 11 zwierząt, w tym 7 psiaków. Ale roślin u mnie dostatek:-). Może znajdzie się jeszcze ktoś chętny do pomocy? bardzo dziękujemy!! Quote
BasiaD Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Brysio bardzo zasługuje na pomoc... Deklaruję 30,00 zł miesięcznie na hoteli dla pieska.. Kto jescze??? Quote
_bubu_ Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 BasiaD napisał(a):Brysio bardzo zasługuje na pomoc... Deklaruję 30,00 zł miesięcznie na hoteli dla pieska.. Kto jescze??? dziękujemy! :) No to mamy pierwszą deklarację. W sumie miesięczne utrzymanie to 450zł, kto jeszcze pomoże? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 mestudio napisał(a):Bardzo, źle to wygląda. Mogę podarować jeszcze kilka roślin na bazarek, ale moja pomoc to nic - gotówki nie mogę dawać bo mam na utrzymaniu 11 zwierząt, w tym 7 psiaków. Ale roślin u mnie dostatek:-). Może znajdzie się jeszcze ktoś chętny do pomocy? Mestudio, wysyłaj w razie czego zdjęcia i opisy roślin do mnie, wystawię kolejny bazarek, może tym razem w normalnej licytacji, a nie KUP TERAZ :) Dziękujemy za deklarację :loveu: Osoby od Miodzika jednak wolą pozostać przy deklaracjach na zaginionego biedaka :( Grosz do grosza... Może ktoś jeszcze pomoże? Prosimy!!! Quote
_bubu_ Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Kluska4 napisał(a):Ja mogę tylko symboliczne 10 zł :oops: bardzo dziękujemy!!!! :loveu: Quote
mestudio Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 W dalszym ciągu nie mam w domu internetu, tak będzie przez najbliższy tydzień - jakaś poważna awaria u właściciela sieci. Będę starała się kontaktować w sprawie zakończonego bazarku z pracy. Quote
Randa Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Co najmniej przez pół roku mogę zadeklarować 200zł:multi: No dalej ludziska, wielka zbiórka na Brysia!!!:multi::multi::multi: Quote
peate Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Randa, a nie pomyliły Ci się przypadkiem zera :crazyeye: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 200zł? Randa...? Nasza gwiazdka z nieba? :-o :loveu: :loveu: :loveu: Quote
_bubu_ Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Randa napisał(a):Co najmniej przez pół roku mogę zadeklarować 200zł:multi: No dalej ludziska, wielka zbiórka na Brysia!!!:multi::multi::multi: Randa dziękujemy !! :loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Mam nadzieję, że osoby będą wspierać Brysia cały czas :loveu: A co z "maluchem" ? Quote
_bubu_ Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Brysia zawiozłam do hotelu , na szczęście nie trzeba płacić z góry. Mam nadzieję, że uda się resztę dozbierać. Jest już bezpieczny, chociaż na pewno bardzo brakuje mu człowieka, to taki towarzyski psiak :( Najchętniej położyłby się pod nogami i leżał tak cały dzień szczęśliwy.. Wcześniej byliśmy wyciągnąć szwy, rana bardzo ładnie się zagoiła, teraz czekamy na wyniki badania hist-pat. Quote
peate Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 _bubu_ napisał(a): ... teraz czekamy na wyniki badania hist-pat. trzymam kciuki z całych sił, żeby wyniki były dobre :thumbs: Quote
BasiaD Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 A zmieniam swoją deklarację z 30 na 50,00 zł dla Niunia! Fajnie,że już w hoteliku, podajcie konto na które należy wysyłać kaskę :loveu: Quote
_bubu_ Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 super! dziękujemy! nr konta jest w pierwszym poście :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Basiu, bardzo bardzo dziękujemy w imieniu Brysia :loveu: Czy ktoś "nasz" będzie go tam odwiedzał? W sensie jakieś zaufane osoby, z DGM? Quote
ewajanka Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Bardzo mi zapadł w serce ten psiak jednak nie będę w stanie zaoferować stałej kwoty.:oops: Wrzucę jednorazowo 20zł. Jeśli będę mogła to w przyszłym miesiącu dorzucę kolejny grosz. Dajcie znać kiedy wpłacić i gdzie? Quote
Recommended Posts