Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak sobie tylko głośno myślę ... i to jest tylko taka luźna propozycja ..
ale może by zapytać osoby, które były chętne pomóc w opłacaniu hoteliku dla Miodzika czy przynajmniej do czasu odnalezienia Miodzika nie wsparły by Brysia?
może choć jedna czy dwie się zgodzą .. :roll:

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brysio po operacji znowu w schronie...:-(???

Bardzo smutna wiadomość.
Tak żle chyba jeszcze nigdy nie było.:shake:. To dla niego musi być szok. Oby nie przypłacił tego stresu zdrowiem....

Posted

Bardzo, źle to wygląda. Mogę podarować jeszcze kilka roślin na bazarek, ale moja pomoc to nic - gotówki nie mogę dawać bo mam na utrzymaniu 11 zwierząt, w tym 7 psiaków. Ale roślin u mnie dostatek:-). Może znajdzie się jeszcze ktoś chętny do pomocy?

Posted

mestudio napisał(a):
Bardzo, źle to wygląda. Mogę podarować jeszcze kilka roślin na bazarek, ale moja pomoc to nic - gotówki nie mogę dawać bo mam na utrzymaniu 11 zwierząt, w tym 7 psiaków. Ale roślin u mnie dostatek:-). Może znajdzie się jeszcze ktoś chętny do pomocy?

bardzo dziękujemy!!

Posted

BasiaD napisał(a):
Brysio bardzo zasługuje na pomoc... Deklaruję 30,00 zł miesięcznie na hoteli dla pieska.. Kto jescze???

dziękujemy! :) No to mamy pierwszą deklarację. W sumie miesięczne utrzymanie to 450zł, kto jeszcze pomoże?

Posted

mestudio napisał(a):

Mestudio, wysyłaj w razie czego zdjęcia i opisy roślin do mnie, wystawię kolejny bazarek, może tym razem w normalnej licytacji, a nie KUP TERAZ :)

Dziękujemy za deklarację :loveu: Osoby od Miodzika jednak wolą pozostać przy deklaracjach na zaginionego biedaka :(

Grosz do grosza... Może ktoś jeszcze pomoże? Prosimy!!!

Posted

W dalszym ciągu nie mam w domu internetu, tak będzie przez najbliższy tydzień - jakaś poważna awaria u właściciela sieci. Będę starała się kontaktować w sprawie zakończonego bazarku z pracy.

Posted

Randa napisał(a):
Co najmniej przez pół roku mogę zadeklarować 200zł:multi:
No dalej ludziska, wielka zbiórka na Brysia!!!:multi::multi::multi:

Randa dziękujemy !! :loveu::loveu:

Posted

Brysia zawiozłam do hotelu , na szczęście nie trzeba płacić z góry. Mam nadzieję, że uda się resztę dozbierać. Jest już bezpieczny, chociaż na pewno bardzo brakuje mu człowieka, to taki towarzyski psiak :( Najchętniej położyłby się pod nogami i leżał tak cały dzień szczęśliwy..
Wcześniej byliśmy wyciągnąć szwy, rana bardzo ładnie się zagoiła, teraz czekamy na wyniki badania hist-pat.

Posted

Bardzo mi zapadł w serce ten psiak jednak nie będę w stanie zaoferować stałej kwoty.:oops: Wrzucę jednorazowo 20zł. Jeśli będę mogła to w przyszłym miesiącu dorzucę kolejny grosz.
Dajcie znać kiedy wpłacić i gdzie?