JustynaJK Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 u mnie jeszcze ani widu ani słychu nowego nr:oops: Quote
Noelani Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Czy ma ktos nowego PSA i skaner albo aparat cyfrowy?? :hmmmm: Quote
JustynaJK Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 chyba nie warto skanować,kosztuje ok 3 zł więc wydatek niewielki Nie mam jeszcze nowego nr,czekam z utęsknieniem. Quote
Noelani Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 JustynaJK napisał(a):chyba nie warto skanować,kosztuje ok 3 zł więc wydatek niewielki Nie mam jeszcze nowego nr,czekam z utęsknieniem. Chodzilo mi raczej o to ze dzisiaj jest niedziela i jestem na wsi, wiec kupic nie mam gdzie, a chcialam zobaczyc swoja suke ;) No ale moze sie doczekam do jutra :) Quote
JustynaJK Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 napewno.co się odwlecze to nie uciecze:lol: Quote
Teba Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 ja dlatego przestalam prenumerowac... gazeta przychodzila duzo pozniej do mnie do domu niz pojawiala sie w kioskach... a potem jakos tak juz wogole przestalam ja kupowac... Quote
JustynaJK Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 ja już zakupiłam w środę,szkoda tylko,że PIES to dwumiesięcznik:placz: Quote
aleb Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Ja tez juz zakupiłam :) Jest swietny artykul o Beagle`ach ;) Quote
bogula Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Też mam i czytam:cool3: ! PROŚBA: czy komuś z Was jest niepotrzebny PIES nr 1 z 2005---tam są ukochane i znajome psiaki teriery walijskie... Quote
Elitesse Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 dzis dostalam nowy numer - 2/2006 sa w nim m in artykuly o flat coated retrieverach i wilczakach, nowy regulamin hodowli Quote
JASMIN Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 A jest już może coś o wystawie w Katowicach, może jakieś zdjęcia z finałów? Czy dopiero w następnym numerze można się czegoś spodziewać? Quote
JASMIN Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Szkoda, może w następnym numerze coś będzie... Bo ja już sę nie mogę na te zdjęcia doczekać a na stronce katowickiego oddziału też nadal pusto... A ja już naprawdę niewytrzymuję to pewnie dlatego, że była to moja pierwsza wystawa i już moją debiutantkę wystawiałam a teraz chciałabym zobaczyć jak wyglądałyśmy... Quote
Elitesse Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 JASMIN napisał(a):Szkoda, może w następnym numerze coś będzie... Bo ja już sę nie mogę na te zdjęcia doczekać a na stronce katowickiego oddziału też nadal pusto... A ja już naprawdę niewytrzymuję to pewnie dlatego, że była to moja pierwsza wystawa i już moją debiutantkę wystawiałam a teraz chciałabym zobaczyć jak wyglądałyśmy... ja tak czekalam na wyniki z Wroclawia bo wygralam BIS szczeniat - zawsze byla relacja a w zeszlym roku wyjatkowo nie i sie nie doczekalam :( Quote
JASMIN Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Elitesse napisał(a):ja tak czekalam na wyniki z Wroclawia bo wygralam BIS szczeniat - zawsze byla relacja a w zeszlym roku wyjatkowo nie i sie nie doczekalam :( No to gratuluję sukcesu we Wrocławiu :multi:. My w Katowicach byłyśmy trzecie na Junior BOG ale i to dobre tym bardziej, że ja nawet wcześniej towarzysko na wystawie nie byłam ;). Quote
JustynaJK Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 no ostatni nr już też przeczytałam i chyba ostatnio czasopismo stało się nieco bardziej interesujące:lol: Quote
moth Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 A ja mam pytanie, kiedy wychodzi "Pies"? Że co dwa miesiące to wiem, ale kiedy dokładnie? W styczniu, marcu, maju, lipcu, wrześniu, listopadzie? Czy w lutym, kwietniu, czerwcu, sierpnu, październiku, grudniu? Na początku miesiąca, w połowie, na końcu? Kupiłam dwa numery przypadkowo i chciałabym kupować regularnie. :lol: Quote
Elitesse Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 szczerze mowiac nie zawazylam jakiejs regularnosci :eviltong: Quote
moth Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Elitesse napisał(a):szczerze mowiac nie zawazylam jakiejs regularnosci :eviltong: Bardzo mi to pomogło. ;) Quote
aga.aksa Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 w tym roku wyszły chyba dwa lub trzy numery.... Quote
karenina Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 W tym roku wyszły na razie dwa, styczen-luty ( wyszedł w 1 tygodniu marca), i marzec-kwiecien ( wyszedł w połowie maja). 3 numeru poki co ni widu ni słychu. Podobno maja za mało materiałów do druku.. Quote
Agnieszka K. Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 moth napisał(a):Kupiłam dwa numery przypadkowo i chciałabym kupować regularnie. :lol: Najlepiej zamówic prenumeratę, kosztuje 15 zł za rok, wysyłają do domu bez dodatkowych kosztów, i co najważniejsze nowy numer masz w domu ok. tydzień (czasami 2 tyg) wcześniej niż jest dostępny w punktach sprzedaży. http://www.zkwp.pl/index_pl.htm Prenumerata Cena 1 egz. czasopisma „PIES” w prenumeracie wynosi 2,50 zł. Koszt rocznej prenumeraty wynosi 15 zł (w cenę wliczone są koszty wysyłki). Roczna prenumerata obejmuje wszystkie numery z danego roku, bez względu na miesiąc rozpoczęcia prenumeraty. Zamówienie na prenumeratę wraz z potwierdzeniem dowodu wpłaty prosimy przesłać na adres: Związek Kynologiczny w Polsce, Zarząd Główny ul. Nowy Świat 35, 00-029 Warszawa lub faxem na nr 0-22-826-46-54 lub e-mail: zg@zkwp.pl lub wypełnić elektroniczny formularz zamówienia Wpłaty prosimy kierować na konto: BIG O/Millennium 12 1160 2202 0000 0000 5515 7116 (Związek Kynologiczny w Polsce - Zarząd Główny) z dopiskiem: "PRENUMERATA za rok ..." UWAGA ! Aby przyspieszyć realizację prenumeraty prosimy przesłać faksem lub e-mailem potwierdzenie wpłaty. Quote
moth Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 karenina napisał(a):3 numeru poki co ni widu ni słychu. Podobno maja za mało materiałów do druku Dwa tygodnie temu kupilam 3 numer. :eviltong: Agnieszka K. napisał(a):Najlepiej zamówic prenumeratę Nie w moim przypadku. Często się przeprowadzam w ciągu roku. :diabloti: Quote
aga.aksa Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 co ma trzeci numer na okładce? musze się rozejrzeć :diabloti: Quote
Recommended Posts