Coffee&Nera Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 AngelikaXD napisał(a):Psami sie interesuje już sporo czasu a o prezent pytałam tak z ciekawości. Zawsze można na jakiś liczyć ;) Ja bardziej zainteresowana jestem tematami typu wychowanie itd. ale zawsze można poczytać i się dokształcać też w temacie ras ;) No to tutaj tego nieznajdziesz poza 1 artykulem, opisami z wystaw, opiniami sędziów itp. ale OK ;) Wie ktoś może na jaki nr konta wyslac pieniadze i ile skoro teraz co 3 miesiace gazeta? :roll: Quote
JustynaJK Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Będzie to teraz kwartalnik i dla członków ZK będzie w kosztach składki wysyłany d domu.Składka roczna 60 zł i w tym prenumerata PSA. Quote
Coffee&Nera Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 JustynaJK napisał(a):Będzie to teraz kwartalnik i dla członków ZK będzie w kosztach składki wysyłany d domu.Składka roczna 60 zł i w tym prenumerata PSA. Czyli że juz niebedzie można go kupić w kioskach? :roll: szkoda bo ja do ZK nienaleze i nalezec narazie przynajmniej niebęde ;) Quote
kredka Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 AngelikaXD napisał(a):Psami sie interesuje już sporo czasu a o prezent pytałam tak z ciekawości. Zawsze można na jakiś liczyć ;) Ja bardziej zainteresowana jestem tematami typu wychowanie itd. ale zawsze można poczytać i się dokształcać też w temacie ras ;) Jeśli wolisz takie gazety,o wychowaniu z opisami ras itp. to proponuję "mój pies" oraz "przyjaciel pies" ;) ja sama kupuję co miesiąc... Quote
Nikon Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 shangri_la napisał(a):do mnie wczoraj przyszla prenumerata :cool3: pozdrawiam A możesz spis treści z 6 numeru 2008 podać, z góry serdeczne dzięki :lol: Quote
kredka Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 oo ;) Angelika widzę że my blisko siebie mieszkamy :multi: Bo my mieszkamy w okolicach Krasnegostawu. Quote
AngelikaXD Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 kredka napisał(a):Jeśli wolisz takie gazety,o wychowaniu z opisami ras itp. to proponuję "mój pies" oraz "przyjaciel pies" ;) ja sama kupuję co miesiąc... Mojego Psa też kupuje co miesiąc :lol: A PP w tym miesiącu kupiłam pierwszy raz ale mi sie spodobał i teraz jego też bede kupywać :lol: Quote
joanika Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 JustynaJK napisał(a):Będzie to teraz kwartalnik i dla członków ZK będzie w kosztach składki wysyłany d domu.Składka roczna 60 zł i w tym prenumerata PSA. szkoda że ZK zdecydował sie na zmianę PSA z dwumięsięcznika na kwartalnik (już jest jeden kwartalnik, Kynologia PKPR :shake: ) Quote
Coffee&Nera Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 joanika napisał(a):szkoda że ZK zdecydował sie na zmianę PSA z dwumięsięcznika na kwartalnik (już jest jeden kwartalnik, Kynologia PKPR :shake: ) A on wogole bedzie teraz dostepny w kioskach? Ja wlasnie mam PSA w ręce i jestem zadowolona bardzo- opis wystawy specjalistycznej Malamutow (spodziewalam sie takich stawek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:), opis Tazy dalej no i wiadomo to co każdy milosnik kynologi powinien znać na bierząco :lol: Quote
joanika Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Wydaje mi się że nadal będzie dostępny w kioskach. Na str ZK nie jest napisane że tylko dla członków ZK, jest tylko informacja że PIES będzie w cenie składki członkowskiej. Chociaż z drugiej strony nie wiem czy ZK opłaca się sprzedawać PSA w kiosakch skoro mają dużo zwrotów, u mnie w okolicy zawsze PIES zalega na półkach i nikt nie kupuje. Ja najbardziej jestem zadowolona z artykułu nt Tazy. Miałam nadzieje że opublikują kontrartykuł do artykułu nt agresji (który jest na dogo). Quote
shangri_la Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Nikon napisał(a): A możesz spis treści z 6 numeru 2008 podać, z góry serdeczne dzięki :lol: spoko od myslnikow: -pierwsze spotkanie polskich szpicow mysliwskich Goraj 2008,-polska lajka na... islandii, -tazy cz II, - dogi(molosy) cz II, - I spec krajowa wystawa alaskan malamute, - wystawy klubowe beauceronow we francji - sukcej polskiego beaucerona, -krajowa wystawa dogue de bordeaux i mastifa tybetanskiego, -38 klubsiegershau ADRK, -krajowa wystawa psow mysliwskich- piotrkow tryb 2008,- miedzynar wystawa psow rasowych krakow 2008,-I klubowa wystawa ogarow i gonczych polskich bialystok 2008, -basset show jelenia gora 2008,- miedzynar wystawa psow rasocyh sopot 2009, -na dobrej drodze, -beagle w sopocie, - 60-lecie oddzialy wroclawskiego, - mistrzostwa swiata agility, -wyscigi chartow 2008, - dwa wielkie memorialy, - final konkursu mlody prezenter na miedzynar wystawie psow rasocyh w poznaniu, - przyczyny agresji u psow, - kalendarz wystaw psow rasowych w polsce w 2009 -info o sprzedazy szczeniat pozdrawiam Quote
Nikon Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 shangri_la napisał(a):spoko od myslnikow: -pierwsze spotkanie polskich szpicow mysliwskich Goraj 2008,-polska lajka na... islandii, -tazy cz II, - dogi(molosy) cz II, - I spec krajowa wystawa alaskan malamute, - wystawy klubowe beauceronow we francji - sukcej polskiego beaucerona, -krajowa wystawa dogue de bordeaux i mastifa tybetanskiego, -38 klubsiegershau ADRK, -krajowa wystawa psow mysliwskich- piotrkow tryb 2008,- miedzynar wystawa psow rasowych krakow 2008,-I klubowa wystawa ogarow i gonczych polskich bialystok 2008, -basset show jelenia gora 2008,- miedzynar wystawa psow rasocyh sopot 2009, -na dobrej drodze, -beagle w sopocie, - 60-lecie oddzialy wroclawskiego, - mistrzostwa swiata agility, -wyscigi chartow 2008, - dwa wielkie memorialy, - final konkursu mlody prezenter na miedzynar wystawie psow rasocyh w poznaniu, - przyczyny agresji u psow, - kalendarz wystaw psow rasowych w polsce w 2009 -info o sprzedazy szczeniat pozdrawiam Serdeczne dzięki :calus: Quote
JustynaJK Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 joanika napisał(a):szkoda że ZK zdecydował sie na zmianę PSA z dwumięsięcznika na kwartalnik (już jest jeden kwartalnik, Kynologia PKPR :shake: ) no i Psy Myśliwskie Quote
Elitesse Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 JustynaJK napisał(a):Będzie to teraz kwartalnik i dla członków ZK będzie w kosztach składki wysyłany d domu.Składka roczna 60 zł i w tym prenumerata PSA. super decyzja :multi::multi: tak od dawna powinno byc ! Quote
joanika Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Dla mnie to nie jest dobra decyzja. PIES powinien być tak jak był dwumiesięcznikiem. Z 6 numerów rocznie teraz będziemy mieć tylko 4 :-( Mam wielką nadzieję że objętościowo każdy numer będzie większy. Quote
JustynaJK Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 jak dla mnie powinien byc miesięcznikiem:lol: Quote
Cockermaniaczka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Mam nadzieje ze bedzie chociaz troche grubszy i bedzie wiecej informacji:p Kiedy wychodzi nowy nr nie wiecie moze?Bo nr6 /2008 mam Quote
joanika Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 JustynaJK napisał(a):jak dla mnie powinien byc miesięcznikiem:lol: a to już w sferze marzeń :evil_lol: Nie wiem kiedy wyjdzie nowy numer, dopiero co dostałaś nr 6 a już kolejny byś chciała ;) nie ma tak dobrze. podejrzewam że marzec/kwiecień. Quote
Konrado Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Czy ktoś już dostał pierwszy nr Psa z tego roku w ramach opłaconej składki członkowskiej?? Ciekawi mnie czy to wysyła Redakcja z warszawy czy też poszczególne oddziały.... Quote
Bewarka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Ma ktoś najnowszy nr? Czy jest coś może o krajówce w Kielcach? Quote
Pieseczkowo Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 A wlasnie jak to jest zty,ze mieli wysylac do domu dla tych ktorrzy oplacili skladke w zwaizku i co?Bo ja np.nic nie dostalam;) Quote
Irviers Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Ja dzisiaj znalazłam w skrzynce 1 nr PSA :) Nie ma w nim nic o Kielcach. Quote
Pieseczkowo Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 To oze i mnie lada dzien przyjdzie,bo skladka oplacona,wiec ma byc!!:mad::eviltong: Quote
Recommended Posts