Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AngelikaXD napisał(a):
Psami sie interesuje już sporo czasu a o prezent pytałam tak z ciekawości. Zawsze można na jakiś liczyć ;) Ja bardziej zainteresowana jestem tematami typu wychowanie itd. ale zawsze można poczytać i się dokształcać też w temacie ras ;)

No to tutaj tego nieznajdziesz poza 1 artykulem, opisami z wystaw, opiniami sędziów itp. ale OK ;)

Wie ktoś może na jaki nr konta wyslac pieniadze i ile skoro teraz co 3 miesiace gazeta? :roll:

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JustynaJK napisał(a):
Będzie to teraz kwartalnik i dla członków ZK będzie w kosztach składki wysyłany d domu.Składka roczna 60 zł i w tym prenumerata PSA.

Czyli że juz niebedzie można go kupić w kioskach? :roll: szkoda bo ja do ZK nienaleze i nalezec narazie przynajmniej niebęde ;)

Posted

AngelikaXD napisał(a):
Psami sie interesuje już sporo czasu a o prezent pytałam tak z ciekawości. Zawsze można na jakiś liczyć ;) Ja bardziej zainteresowana jestem tematami typu wychowanie itd. ale zawsze można poczytać i się dokształcać też w temacie ras ;)

Jeśli wolisz takie gazety,o wychowaniu z opisami ras itp. to proponuję "mój pies" oraz "przyjaciel pies" ;) ja sama kupuję co miesiąc...

Posted

shangri_la napisał(a):
do mnie wczoraj przyszla prenumerata :cool3:

pozdrawiam

A możesz spis treści z 6 numeru 2008 podać, z góry serdeczne dzięki :lol:

Posted

kredka napisał(a):
Jeśli wolisz takie gazety,o wychowaniu z opisami ras itp. to proponuję "mój pies" oraz "przyjaciel pies" ;) ja sama kupuję co miesiąc...

Mojego Psa też kupuje co miesiąc :lol: A PP w tym miesiącu kupiłam pierwszy raz ale mi sie spodobał i teraz jego też bede kupywać :lol:

Posted

JustynaJK napisał(a):
Będzie to teraz kwartalnik i dla członków ZK będzie w kosztach składki wysyłany d domu.Składka roczna 60 zł i w tym prenumerata PSA.

szkoda że ZK zdecydował sie na zmianę PSA z dwumięsięcznika na kwartalnik (już jest jeden kwartalnik, Kynologia PKPR :shake: )

Posted

joanika napisał(a):
szkoda że ZK zdecydował sie na zmianę PSA z dwumięsięcznika na kwartalnik (już jest jeden kwartalnik, Kynologia PKPR :shake: )

A on wogole bedzie teraz dostepny w kioskach?

Ja wlasnie mam PSA w ręce i jestem zadowolona bardzo- opis wystawy specjalistycznej Malamutow (spodziewalam sie takich stawek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:), opis Tazy dalej no i wiadomo to co każdy milosnik kynologi powinien znać na bierząco :lol:

Posted

Wydaje mi się że nadal będzie dostępny w kioskach. Na str ZK nie jest napisane że tylko dla członków ZK, jest tylko informacja że PIES będzie w cenie składki członkowskiej. Chociaż z drugiej strony nie wiem czy ZK opłaca się sprzedawać PSA w kiosakch skoro mają dużo zwrotów, u mnie w okolicy zawsze PIES zalega na półkach i nikt nie kupuje.

Ja najbardziej jestem zadowolona z artykułu nt Tazy.
Miałam nadzieje że opublikują kontrartykuł do artykułu nt agresji (który jest na dogo).

Posted

Nikon napisał(a):
A możesz spis treści z 6 numeru 2008 podać, z góry serdeczne dzięki :lol:

spoko od myslnikow:
-pierwsze spotkanie polskich szpicow mysliwskich Goraj 2008,-polska lajka na... islandii, -tazy cz II, - dogi(molosy) cz II, - I spec krajowa wystawa alaskan malamute, - wystawy klubowe beauceronow we francji - sukcej polskiego beaucerona, -krajowa wystawa dogue de bordeaux i mastifa tybetanskiego, -38 klubsiegershau ADRK, -krajowa wystawa psow mysliwskich- piotrkow tryb 2008,- miedzynar wystawa psow rasowych krakow 2008,-I klubowa wystawa ogarow i gonczych polskich bialystok 2008, -basset show jelenia gora 2008,- miedzynar wystawa psow rasocyh sopot 2009, -na dobrej drodze, -beagle w sopocie, - 60-lecie oddzialy wroclawskiego, - mistrzostwa swiata agility, -wyscigi chartow 2008, - dwa wielkie memorialy, - final konkursu mlody prezenter na miedzynar wystawie psow rasocyh w poznaniu, - przyczyny agresji u psow, - kalendarz wystaw psow rasowych w polsce w 2009 -info o sprzedazy szczeniat

pozdrawiam

Posted

shangri_la napisał(a):
spoko od myslnikow:
-pierwsze spotkanie polskich szpicow mysliwskich Goraj 2008,-polska lajka na... islandii, -tazy cz II, - dogi(molosy) cz II, - I spec krajowa wystawa alaskan malamute, - wystawy klubowe beauceronow we francji - sukcej polskiego beaucerona, -krajowa wystawa dogue de bordeaux i mastifa tybetanskiego, -38 klubsiegershau ADRK, -krajowa wystawa psow mysliwskich- piotrkow tryb 2008,- miedzynar wystawa psow rasowych krakow 2008,-I klubowa wystawa ogarow i gonczych polskich bialystok 2008, -basset show jelenia gora 2008,- miedzynar wystawa psow rasocyh sopot 2009, -na dobrej drodze, -beagle w sopocie, - 60-lecie oddzialy wroclawskiego, - mistrzostwa swiata agility, -wyscigi chartow 2008, - dwa wielkie memorialy, - final konkursu mlody prezenter na miedzynar wystawie psow rasocyh w poznaniu, - przyczyny agresji u psow, - kalendarz wystaw psow rasowych w polsce w 2009 -info o sprzedazy szczeniat

pozdrawiam

Serdeczne dzięki :calus:

Posted

JustynaJK napisał(a):

super decyzja :multi::multi: tak od dawna powinno byc !

Posted

Dla mnie to nie jest dobra decyzja. PIES powinien być tak jak był dwumiesięcznikiem. Z 6 numerów rocznie teraz będziemy mieć tylko 4 :-( Mam wielką nadzieję że objętościowo każdy numer będzie większy.

Posted

JustynaJK napisał(a):
jak dla mnie powinien byc miesięcznikiem:lol:

a to już w sferze marzeń :evil_lol:

Nie wiem kiedy wyjdzie nowy numer, dopiero co dostałaś nr 6 a już kolejny byś chciała ;) nie ma tak dobrze. podejrzewam że marzec/kwiecień.

• 2 months later...
Posted

Czy ktoś już dostał pierwszy nr Psa z tego roku w ramach opłaconej składki członkowskiej?? Ciekawi mnie czy to wysyła Redakcja z warszawy czy też poszczególne oddziały....