Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy wszystkich :P
W piętek idziemy do fryzjera więc na nowsze zdjęcia musicie poczekać.. W piętek Dejzi a we wtorek lub środę za tydzień ja :) Strasznie zarosłyśmy:diabloti: Przekroczyłam limit na fotosiku więc nie mogę nic dodać. Założę nowe konto i dopiero dodam te nowe foty .Zrobiłabym nowsze zdjęcia ale na dworze ciągle pada a jak nie pada to akurat jestem w szkole....a w domu nie wychodzą ładne zdjęcia- takie przyciemnione:eviltong:
Pozdrawiamy

Posted

Nikolaaa napisał(a):
Tylko podcinam...mam włosy długości do pępka. Do tego wyprostuję i może zrobię grzywkę ale MOŻE :)

boszzz jakie długie włosy:-o... a masz proste czy kręcone? Wyrównaj sobie najwyżej i lekko pocieniuj ale nie dużo... bo szkoda takich długich włosów :loveu:

Posted

Byłyśmy u fryzjera z Dejzulą. Mamy troszkę zdjęć z kąpieli-jeszcze w domu , i trochę już po fryzjerze :) Wrzucę między 17.00-18.00 bo muszę skończyć lekcje , przeczytać do końca Dziady II i obejrzeć pewien program :)
Gosiulaa mam falowane włosy...niestety:roll: A tak chciałabym mieć proste :placz:

Posted

[quote name='Nikolaaa']Byłyśmy u fryzjera z Dejzulą. Mamy troszkę zdjęć z kąpieli-jeszcze w domu , i trochę już po fryzjerze :) Wrzucę między 17.00-18.00 bo muszę skończyć lekcje , przeczytać do końca Dziady II i obejrzeć pewien program :)
Gosiulaa mam falowane włosy...niestety:roll: A tak chciałabym mieć proste :placz:

oooo to super :loveu: ja muszę przeczytać dzieje tristana i izoldy :eviltong: nie chce mi się trochę... ale trzeba się zabrać za to w końcu. Falowane włosy też są fajne.... nie masz nad czym rozpaczać ;)

Posted

Nikolaaa napisał(a):
Byłyśmy u fryzjera z Dejzulą. Mamy troszkę zdjęć z kąpieli-jeszcze w domu , i trochę już po fryzjerze :) Wrzucę między 17.00-18.00 bo muszę skończyć lekcje , przeczytać do końca Dziady II i obejrzeć pewien program :)
:placz:

I gdzie te zdjęcia? :hmmmm:

• 1 month later...
Posted

[FONT=Arial Narrow]Wróciłyśmy :oops:
Przepraszamy ,że zniknęłyśmy . Nic nie mamy na swoje wytłumaczenie :roll:Wybaczycie nam ??:cool3:
Mamy zdjęcia :

Za momencik dodamy więcej tylko muszę zrzucić z telefonu :)

Edit:
Zrobiłam 4 zdjęcia na jednym obrazie żebym nie musiała tworzyć następnego postu :

[/FONT]