Nikolaaa Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Minerva napisał(a):A ja wiem, że komórką robisz :D Tylko wiesz, ja tak sobie gadam od rzeczy, zmęczona już jestem, ciężki dzień był... :diabloti: :D No, z aparatem to ja mam dokładnie tak samo :lol: :) U mnie też ciężki :/ Albo tak jak z fotografowaniem Daisy, łatwiej mi to przychodzi :loveu: Quote
Minerva Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Nikolaaa napisał(a)::) U mnie też ciężki :/ Albo tak jak z fotografowaniem Daisy, łatwiej mi to przychodzi :loveu: A ty w do której klasy chodzisz? Ja tam Cielaka nie lubię fotografować, no, chyba, że jest nakręcony na byle co i lata w kółko to fajne zdjęcie mu mozna zrobić :D Najbardziej to mnie chyba kręci makro w fotografii, ale ja to taki doskonały fotograf, że może nie będę się wypowiadać na ten temat :D Quote
Nikolaaa Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Minerva napisał(a):A ty w do której klasy chodzisz? Ja tam Cielaka nie lubię fotografować, no, chyba, że jest nakręcony na byle co i lata w kółko to fajne zdjęcie mu mozna zrobić :D Najbardziej to mnie chyba kręci makro w fotografii, ale ja to taki doskonały fotograf, że może nie będę się wypowiadać na ten temat :D 1 gimnazjum ;) A ty?? Daisy nie ma w zwyczaju tak latać w kółko, bawić się i w ogóle. jasne, czasem ma jakieś odpały jak dzisiaj na spacerze ale rzadko :( Zawsze jak sobie tak patrze na latającego za patykiem psa , chętnie się bawiącego, to też bym tak chciała. Ale kocham ją pomimo wszystko, bardzo, najbardziej na świecie :loveu: Ze mnie też jest świetny fotograf ,:cool3: no tylko,że ja nie mam czym robić dobrych zdjęć :eviltong:Mam tylko telefon :eviltong: Quote
WeronikaM Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 http://img576.imageshack.us/img576/2631/zdjcie2907.jpg ale ona slodka :loveu: jak na komórkę, to dobre fotki wychodzą :razz: Quote
Nikolaaa Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 [quote name='WeronikaM']http://img576.imageshack.us/img576/2631/zdjcie2907.jpg ale ona slodka :loveu: jak na komórkę, to dobre fotki wychodzą :razz: Dzięki ;) W sobotę idziemy do fryzjera, na 9.00 :) Haaa, a dzisiaj na spacerze szedł cobie jakiś facet z babką, i ten facet mówi do mnie: - ooo a jak taki piękny piesek , może mieć na imię? - Daisy ;) - A czy Daisy ma oczka?? - Maa :D - A to jest pudelek??- pyta ta babka. - Tak , pudelek miniaturowy tylko troszkę zarośnięty :loveu: - Hahaaa, śliczna jest :) :loveu: Quote
Sylwia K Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 http://img11.imageshack.us/img11/2299/zdjcie2841.jpg prześliczna panienka Quote
Nikolaaa Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Sylwia K napisał(a):http://img11.imageshack.us/img11/2299/zdjcie2841.jpg prześliczna panienka Dzięki :loveu: Wczoraj jak kładłam się spać (około 23.00 ) to Daisy przyniosła smycz i chciała iść na spacer :turn-l:Pokochała spacery :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Nikolaaa napisał(a): W sobotę idziemy do fryzjera, na 9.00 :) To liczymy na fotki :lol: ... - Hahaaa, śliczna jest No pewnie, że śliczna :grins: Quote
WeronikaM Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 W sobotę idziemy do fryzjera, na 9.00 czekam na fotki :multi: Quote
Nikolaaa Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Ania! napisał(a):To liczymy na fotki :lol: No pewnie, że śliczna :grins: ;) będą , będą ;) wiki4 napisał(a):Witamy się :D hej :hand: WeronikaM napisał(a):czekam na fotki :multi: Oczekujcie wielkiej metamorfozy :loveu: Quote
Bewarka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Nikolaaa napisał(a): Cześć :hand: Dzięki :loveu: A co znaczy ten skrót ? :oops: Yyy, tzn. chyba mi się pomieszało...:roll: :oops: Quote
wiki4 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Daisy za moment straci trochę futra :diabloti: Hello kobietki :buzi: Quote
Baski_Kropka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 O cześć Daisule :D Co tam u was słychać?? Czyżby damulka szła pod nożyczki :D?? Quote
Nikolaaa Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Bewarka napisał(a):Yyy, tzn. chyba mi się pomieszało...:roll: :oops: Aha :lol: wiki4 napisał(a):Daisy za moment straci trochę futra :diabloti: Hello kobietki :buzi: Nie tak trochę:-o Cześć :hand: Baski_Kropka napisał(a):O cześć Daisule :D Co tam u was słychać?? Czyżby damulka szła pod nożyczki :D?? Hej :hand: A tak, tak :D Wróciłyśmy i jesteśmy wykończone :mdleje: Zdjęcia dam niedługo, wieczorkiem, nie poznacie Daisy :eviltong: Quote
WeronikaM Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 przedchwilą zauważylam , że Daisy i Ciapek mają serduszka w tych samych miejscach, w nazwie galerii :evil_lol: czekam na fotki :D Quote
Nikolaaa Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 deer_1987 napisał(a):no to czekam spokojnie na foty! wiki4 napisał(a):Noo, czekamy na zdjęcia :loveu: GaBi12 napisał(a):Czekamy na zdjecia:loveu: Sorki, ja jak zwykle mam opóźnienia ;) Za chwilkę dam ;) WeronikaM napisał(a):przedchwilą zauważylam , że Daisy i Ciapek mają serduszka w tych samych miejscach, w nazwie galerii :evil_lol: czekam na fotki :D Może lepiej nie będę komentować, komuś by było przykro :roll: Za chwilkę dam ;) Quote
WeronikaM Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Za chwilkę dam ;) czekam i czekam :mad: Może lepiej nie będę komentować, komuś by było przykro :roll: rozumiem :evil_lol: Quote
Nikolaaa Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 WeronikaM napisał(a):czekam i czekam :mad: rozumiem :evil_lol: Wiem, nie lubię jak mi prąd wyłączają :mad: ;) [SIZE=2] Zdjęcia: Dwa ciastkowe zdjęcia :cool3: Na dworze, troszkę wiało :eviltong: No i jak wam się Daisy podoba? :loveu: Quote
Minerva Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Łaał, bosko wygląda w tej nowej fryzurce :D http://img682.imageshack.us/img682/240/zdjcie3224.jpg To jest cudne :loveu: Quote
wiki4 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 O jaaa, coś Ty tu za pudla przyprowadziła :D Faktycznie jej nie poznałam :lol: Śliczna :loveu: Quote
Recommended Posts