Nikolaaa Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 WeronikaM napisał(a):witamy :hand: twoja psica jest śliczna :iloveyoyu: więc będziemy do was wpadać ;) Dziękujemy :loveu:Bardzo nas to cieszy :diabloti: Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Nie wiedziałam, że oprócz psiaka masz jeszcze inne zwierzęta ;) Świetny zwierzyniec :D [/FONT] A no mam, mam :cool3: Dzięki :lol: bianka19 napisał(a):Heeej :D Dejzi jest śliczna , będziemy wpadać :) Cześć :hand: Dejzusia dziekuję i bardzo się cieszy :loveu: Quote
Nikolaaa Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Cześć Cavusie :hand: bianka19 napisał(a):Eloow :D:D:D Cześć :hand: Quote
bianka19 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [FONT=Georgia]Wigilijny nadszedł czas, całujemy mocno Was chcemy złożyć Wam życzenia w Dniu Bożego Narodzenia, niechaj Gwiazdka Betlejemska, która świeci Wam o zmroku doprowadzi Was do szczęścia w nadchodzącym Nowym Roku! [/FONT] Quote
Minerva Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Wesołych świąt, szalonego Sylwka i leżenia w rowach pełnych śniegu po udanym Sylwku życzą Tosia&Fredzia ;) Quote
Nikolaaa Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 [quote name='bianka19'][FONT=Georgia]Wigilijny nadszedł czas, całujemy mocno Was chcemy złożyć Wam życzenia w Dniu Bożego Narodzenia, niechaj Gwiazdka Betlejemska, która świeci Wam o zmroku doprowadzi Was do szczęścia w nadchodzącym Nowym Roku! [/FONT] Dziękujemy :) [quote name='Minerva']Wesołych świąt, szalonego Sylwka i leżenia w rowach pełnych śniegu po udanym Sylwku życzą Tosia&Fredzia ;) Dzięki kochane, zaraz do was wpadniemy ;) Quote
Cavy Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 naal chcesz banner dla Dejzi ode mnie? ;-) Quote
Cavy Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 banner dla Ciebie w moim temacie z grafiką. ;-) Quote
Nikolaaa Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Cavy, Ewa&Duffel , gosiulaa , wszystkim wam bardzo dziękujemy :) Cavy piękny ten banner , dzięki :D Quote
QQk Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Zdrowych, szczęśliwych i wesołych Świąt dużo prezentów i spełnienia marzeń Quote
Nikolaaa Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Starałam się wysłać wszystkim naszą kartkę ale jeśli o kimś zapomniałam to tu jeszcze wklejam : Quote
WeronikaM Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 i ode mnie Wesołych Świąt !!!!! :buzi: Quote
C&B Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Ile tu kartek...:roll: My bez kartki, ale życzymy Wesołych Świąt w gronie rodziny i Szczęliwego Nowego Roku! Quote
Nikolaaa Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Wszystkim bardzo dziękujemy za życzenia ;) Quote
Nikolaaa Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 W końcu mama zgrała zdjęcia , okazało się ,że ja źle coś robiłam :lol: Zaraz po wyjściu na dwór: Biegniemy z drugiej strony domu , stajemy i wpatrujemy się w coś.... No i wiadomo już w co: To nasza kochana Sabcia , mieszka obok nas :diabloti:Wygląda na jakiegoś przyczajonego złego psa ale naprawdę jest kochana i słodziutka :loveu: c.d.n. Quote
Nikolaaa Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 c.d Moja bidulka cała się potem już trzęsła z zimna: Więc jeszcze zdjęcie tuż przed wskoczeniem mi na ręce: I już w cieplutkim domku: Koniec :loveu: Jak znowu nas zastanie taka pogoda to będą następne zdjęcia :diabloti: Quote
niunka04 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Ania! napisał(a):Może jakieś nowe zdjęcia? ;) No to i my się przywitamy;) śliczna pudelka;) Czekamy na fotki;) Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Niedobra, niedobra Nikola :mad: http://images41.fotosik.pl/237/692af5e4f8549a10.jpg Ciachnęłaś Dejzi łapkę :shake: Quote
Recommended Posts