Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wyszłam przed chwilką z Dejzi na dwór...ale było jej zimno i musiałyśmy wrócić. Wyjdziemy za jakąś godzinkę jeszcze raz bo pewnie będzie się chciała załatwić. Wtedy wezmę od mamy telefon i zrobię foty :D Gorzej jak mama się nie zgodzi bo wtedy będę musiała robić tym swoim wspaniałym aparatem w telefonie :/

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikolaaa napisał(a):
ja mam na koniec 5 . W ogóle to my mamy fajną nauczycielkę biologi :)

Mi gorzej idzie z fizyką....jeszcze nie wiem co na koniec , z pierwszej pracy klasowej-4 , z drugiej- 5, a z trzeciej- 2, bo mi nikt nie powiedział ,że będzie praca klasowa, a ja byłam akurat chora. No i z odpowiedzi ustnej - 3+ . Idzie się załamać ....

A w czym jesteś najlepsza??

Mi najlepiej z muzyki i plastyki bo mam 6. Polski i matmę lubię, mam 4 ;)

Więc z rysunkami, czy polskim możesz przyjść do mnie, napiszę Ci :evil_lol:

Posted

Mama powiedziała ,że jutro mi da swój bo ma pamięć pełną i musi trochę pousuwać zdjęć na telefonie. Musiałam robić swoim ale oczywiście wyszły okropne....:
Tutaj Dejzi stoi sobie niedaleko naszej furtki:

Zbliżenie na pyszczek w śniegu:

I tutaj chyba najładniejsze zdjęcie z dzisiejszej sesji:

I jakieś z domu:

Za chwilkę dam zdjęcia mojego kochanego Kacperka i papużek :)

Posted

Kacperek na parapecie za oknem wygrzewa się w słońcu:

Papugi:

(Od lewej: Edzio , Grażynka)
I tutaj sama Grażynka:

Widok na nasze podwórko z kuchni:

( to oczywiście nie całe ale reszta podwórka nie ładnie wyglądała na zdjęciach )

I na koniec....KAKTUSY:

Stoją u mnie na parapecie , a w przyszłym roku mam zamiar sprawić sobie jeszcze jedną taką gromadkę :loveu:

Koniec :lol:

Jutro będą ładniejsze zdjęcia :cool3:

Posted

Z tymi kaktusami to fakt- jak byliśmy w Leroy Merlin to mama mi kupiła pierwszego - za 2,50 zł , a potem to jednego dostałam w klasie na dzień kobiet, następne dwa od Maji na urodziny, a później dostałam jeszcze jednego od koleżanki bo jej się nie podobał , a też go dostała na dzień kobiet :cool3: Mi się kaktusy bardzo podobają :diabloti:

Odebrałam PW i bardzo mi się podoba :loveu:Dziękuję kochana :calus::Rose:

Posted

Hejka :multi: Twój zwierzyniec równie piękny , piesio na pewno milusi w dotyku :loveu::loveu::loveu::loveu: a kotek prześliczny , też bym chciała kociaka ale niestety mój pies nie toleruje tego typu zwierząt :mad: a papużki suuuuper kolorki maja i na pewno pięknie śpiewają hihihihih ale mi się zrymowało :oops:

Posted

Nikolaaa napisał(a):
Z tymi kaktusami to fakt- jak byliśmy w Leroy Merlin to mama mi kupiła pierwszego - za 2,50 zł , a potem to jednego dostałam w klasie na dzień kobiet, następne dwa od Maji na urodziny, a później dostałam jeszcze jednego od koleżanki bo jej się nie podobał , a też go dostała na dzień kobiet :cool3: Mi się kaktusy bardzo podobają :diabloti:

Odebrałam PW i bardzo mi się podoba :loveu:Dziękuję kochana :calus::Rose:

Ja mam pełno w pokoju :evil_lol: Najbardziej lubię jak mi kwitną :loveu:

Proszę bardzo :lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Hejka :multi: Twój zwierzyniec równie piękny , piesio na pewno milusi w dotyku :loveu::loveu::loveu::loveu: a kotek prześliczny , też bym chciała kociaka ale niestety mój pies nie toleruje tego typu zwierząt :mad: a papużki suuuuper kolorki maja i na pewno pięknie śpiewają hihihihih ale mi się zrymowało :oops:

Dziękuję. Z tymi papużkami to bym raczej powiedziała ,że skrzeczą. Przynajmniej w moim przypadku :diabloti:
Ale je strasznie kocham :D

wiki4 napisał(a):
Ja mam pełno w pokoju :evil_lol: Najbardziej lubię jak mi kwitną :loveu:

Proszę bardzo :lol:

Zrób zdjęcia i wstaw :cool3:Też kocham jak kwitną , ale ostatnio kwitł mi tylko jeden :roll:Szkoda bo to pięknie wygląda :razz:

Posted

Nikolaaa napisał(a):

Zrób zdjęcia i wstaw :cool3:Też kocham jak kwitną , ale ostatnio kwitł mi tylko jeden :roll:Szkoda bo to pięknie wygląda :razz:

OK, porobię :lol:

Mi w różnych porach roku :evil_lol:

Posted

Przed jakąś godzinką chciałam wrzucić zdjęcia , tzn. zgrać na kompa z telefonu mamy. No i klapa. Coś z programem nie tak , pisze ,że coś na nowo muszę instalować ...w ogóle nic nie rozumiem. Pokombinuję wieczorem , jak da radę to zlinkuję zdjęcia i wrzucę tutaj do galerii. Ale nie obiecuję....bo to jest złośliwość rzeczy martwych :(