Nikolaaa Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Wyszłam przed chwilką z Dejzi na dwór...ale było jej zimno i musiałyśmy wrócić. Wyjdziemy za jakąś godzinkę jeszcze raz bo pewnie będzie się chciała załatwić. Wtedy wezmę od mamy telefon i zrobię foty :D Gorzej jak mama się nie zgodzi bo wtedy będę musiała robić tym swoim wspaniałym aparatem w telefonie :/ Quote
wiki4 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Nikolaaa napisał(a):ja mam na koniec 5 . W ogóle to my mamy fajną nauczycielkę biologi :) Mi gorzej idzie z fizyką....jeszcze nie wiem co na koniec , z pierwszej pracy klasowej-4 , z drugiej- 5, a z trzeciej- 2, bo mi nikt nie powiedział ,że będzie praca klasowa, a ja byłam akurat chora. No i z odpowiedzi ustnej - 3+ . Idzie się załamać .... A w czym jesteś najlepsza?? Mi najlepiej z muzyki i plastyki bo mam 6. Polski i matmę lubię, mam 4 ;) Więc z rysunkami, czy polskim możesz przyjść do mnie, napiszę Ci :evil_lol: Quote
Cavy Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Ja mam najlepsza z angielskiego i religii. Quote
Nikolaaa Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Ja uwielbiam biologię, muzykę, i angielski. Za to matma to koszmar :) Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Malutka jest to jej zimno. Pepe też szybciej marznie, więc na długie spacery na razie zabieram tylko Lenkę :p[/FONT] Quote
Nikolaaa Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Mama powiedziała ,że jutro mi da swój bo ma pamięć pełną i musi trochę pousuwać zdjęć na telefonie. Musiałam robić swoim ale oczywiście wyszły okropne....: Tutaj Dejzi stoi sobie niedaleko naszej furtki: Zbliżenie na pyszczek w śniegu: I tutaj chyba najładniejsze zdjęcie z dzisiejszej sesji: I jakieś z domu: Za chwilkę dam zdjęcia mojego kochanego Kacperka i papużek :) Quote
Nikolaaa Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Kacperek na parapecie za oknem wygrzewa się w słońcu: Papugi: (Od lewej: Edzio , Grażynka) I tutaj sama Grażynka: Widok na nasze podwórko z kuchni: ( to oczywiście nie całe ale reszta podwórka nie ładnie wyglądała na zdjęciach ) I na koniec....KAKTUSY: Stoją u mnie na parapecie , a w przyszłym roku mam zamiar sprawić sobie jeszcze jedną taką gromadkę :loveu: Koniec :lol: Jutro będą ładniejsze zdjęcia :cool3: Quote
wiki4 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 http://images39.fotosik.pl/236/a91c04e77c464ed3.jpg Haha, jaka urocza gromadka :loveu: Jak raz sprawisz sobie kaktusa to nie ma końca :evil_lol: Ja jestem kwiatomaniaczką :diabloti: I psio oczywiście tez :lol: Quote
wiki4 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Odbierz PW od nas :cool3: Masz avka :evil_lol: Quote
Nikolaaa Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Z tymi kaktusami to fakt- jak byliśmy w Leroy Merlin to mama mi kupiła pierwszego - za 2,50 zł , a potem to jednego dostałam w klasie na dzień kobiet, następne dwa od Maji na urodziny, a później dostałam jeszcze jednego od koleżanki bo jej się nie podobał , a też go dostała na dzień kobiet :cool3: Mi się kaktusy bardzo podobają :diabloti: Odebrałam PW i bardzo mi się podoba :loveu:Dziękuję kochana :calus::Rose: Quote
łamAga Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Hejka :multi: Twój zwierzyniec równie piękny , piesio na pewno milusi w dotyku :loveu::loveu::loveu::loveu: a kotek prześliczny , też bym chciała kociaka ale niestety mój pies nie toleruje tego typu zwierząt :mad: a papużki suuuuper kolorki maja i na pewno pięknie śpiewają hihihihih ale mi się zrymowało :oops: Quote
wiki4 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Nikolaaa napisał(a):Z tymi kaktusami to fakt- jak byliśmy w Leroy Merlin to mama mi kupiła pierwszego - za 2,50 zł , a potem to jednego dostałam w klasie na dzień kobiet, następne dwa od Maji na urodziny, a później dostałam jeszcze jednego od koleżanki bo jej się nie podobał , a też go dostała na dzień kobiet :cool3: Mi się kaktusy bardzo podobają :diabloti: Odebrałam PW i bardzo mi się podoba :loveu:Dziękuję kochana :calus::Rose: Ja mam pełno w pokoju :evil_lol: Najbardziej lubię jak mi kwitną :loveu: Proszę bardzo :lol: Quote
Nikolaaa Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 dOgLoV napisał(a):Hejka :multi: Twój zwierzyniec równie piękny , piesio na pewno milusi w dotyku :loveu::loveu::loveu::loveu: a kotek prześliczny , też bym chciała kociaka ale niestety mój pies nie toleruje tego typu zwierząt :mad: a papużki suuuuper kolorki maja i na pewno pięknie śpiewają hihihihih ale mi się zrymowało :oops: Dziękuję. Z tymi papużkami to bym raczej powiedziała ,że skrzeczą. Przynajmniej w moim przypadku :diabloti: Ale je strasznie kocham :D wiki4 napisał(a):Ja mam pełno w pokoju :evil_lol: Najbardziej lubię jak mi kwitną :loveu: Proszę bardzo :lol: Zrób zdjęcia i wstaw :cool3:Też kocham jak kwitną , ale ostatnio kwitł mi tylko jeden :roll:Szkoda bo to pięknie wygląda :razz: Quote
wiki4 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Nikolaaa napisał(a): Zrób zdjęcia i wstaw :cool3:Też kocham jak kwitną , ale ostatnio kwitł mi tylko jeden :roll:Szkoda bo to pięknie wygląda :razz: OK, porobię :lol: Mi w różnych porach roku :evil_lol: Quote
Nikolaaa Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 No mi też ale zawsze tylko ten jeden ;) Quote
łamAga Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Ej ja was straszyc nie chce ale slyszalam taki przesad ze jak ktos a w tym przypadku kobieta ma w domu duzo kaktusów to zostanie starą panna :shocked!: Quote
Nikolaaa Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Ja nie wierze w przesądy...chyba ,że w ten z czarnym kotem ;) Znam wiele kobiet które wyszły za mąż a zawsze hodowały kaktusy :D Quote
łamAga Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Nie no ja też nie wierze nawet w ten z kotem :evil_lol: przesądy wymyślają ludzie którym sie nudzi :diabloti: Quote
Nikolaaa Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Albo tacy którzy są ----->:stupid: Quote
vege* Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Uwielbiam pudelki :loveu: śliczna ta twoja Dejzi :loveu: podrap ją ode mnie za uchem i ucałuj w nochal :evil_lol: Quote
Nikolaaa Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Dobrze vege* :D Dejzusia pozdrawia ;) Quote
Nikolaaa Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Przed jakąś godzinką chciałam wrzucić zdjęcia , tzn. zgrać na kompa z telefonu mamy. No i klapa. Coś z programem nie tak , pisze ,że coś na nowo muszę instalować ...w ogóle nic nie rozumiem. Pokombinuję wieczorem , jak da radę to zlinkuję zdjęcia i wrzucę tutaj do galerii. Ale nie obiecuję....bo to jest złośliwość rzeczy martwych :( Quote
WeronikaM Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 witamy :hand: twoja psica jest śliczna :iloveyoyu: więc będziemy do was wpadać ;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Nie wiedziałam, że oprócz psiaka masz jeszcze inne zwierzęta ;) Świetny zwierzyniec :D [/FONT] Quote
bianka19 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Heeej :D Dejzi jest śliczna , będziemy wpadać :) Quote
Recommended Posts