Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękne , dziękuję :)
Okazało się ,że gdy Maja wczoraj wróciła do domu , wzięła chomika na ręce , podłożyła pod lampkę i zacząć się trząść. Wzięła go szybko do weta( ma fajnie , bo ma strasznie blisko) , niestety weterynarz nie mógł już pomóc. Uśpił go , a by się bidulek nie męczył :(

Posted

[quote name='Nikolaaa']Piękne , dziękuję :)
Okazało się ,że gdy Maja wczoraj wróciła do domu , wzięła chomika na ręce , podłożyła pod lampkę i zacząć się trząść. Wzięła go szybko do weta( ma fajnie , bo ma strasznie blisko) , niestety weterynarz nie mógł już pomóc. Uśpił go , a by się bidulek nie męczył :([/QUOTE]

[FONT=Comic Sans MS]Nie ma za co ;)

Niekiedy można zrobić tylko tyle i aż tyle ...
[/FONT]

Posted

[quote name='GPooLCLD']przykro mi z powodu śmierci chomika :([/QUOTE]
:placz:

[quote name='Minerva']Przykro z powodu chomiczka...
A kiedy foty :mad:, ja mam jutro trzy kartkówki, ale foty dodałam :lol:[/QUOTE]
No dobra dam coś jutro , może nawet lepszym aparatem ;)

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Nie ma za co ;)

Niekiedy można zrobić tylko tyle i aż tyle ...
[/FONT][/QUOTE]

Niestety .....:placz::-(

Posted

Dziękujemy za odwiedzinki :)
Wszyscy trzymajcie za mnie kciuki , bo jutro konkurs piosenki angielskiej :cool3: Nie po to żebym wygrała , lecz po to bym zaśpiewała całą piosenkę ładnie, i po drodze nie zwymiotowała :diabloti:
Pozdrawiamy :)

Posted

Dziękuję Aniu! . Niestety nie wygrałam ale zaśpiewałam całą piosenkę ( nie wymiotując po drodze :D ) ,ładnie. Dostałam podziękowania . W ogóle było extra. Dawno się tak dobrze nie bawiłam :)

Posted

Dla mnie za pierwszym razem było strasznie...ale teraz już nie , wręcz się cieszyłam :) Może będę miała zdjęcia z mojego występu, ale nie jestem pewna czy pani od angielskiego mi je wyśle :)

Posted

Nikolaaa napisał(a):
Dla mnie za pierwszym razem było strasznie...ale teraz już nie , wręcz się cieszyłam :) Może będę miała zdjęcia z mojego występu, ale nie jestem pewna czy pani od angielskiego mi je wyśle :)

Daj, zdjęcia, daj. A jaką piosenkę śpiewałaś ? :cool3:

Aniu, lęki trzeba przełamywać :evil_lol:

Posted

Minerva napisał(a):
Hej kudłate, zapraszamy do nas na śniegowe foty i gratulujemy udanego występu :)

Cześć, już do was wpadamy ,Dzięki :)

Cavy napisał(a):
Gratulacje! :D
A co śpiewałaś? ;-)

What's in it for me ,Dzięki .:loveu:

wiki4 napisał(a):
Pisała przecież :evil_lol:

:evil_lol::diabloti:

Posted

Nikolaaa napisał(a):
A nic , dzisiaj dostałam 6 z biologi - z pracy klasowej :)Fajnie by było gdyby mi tak szło dalej, a tobie jaki idzie z bioli??

Gratulacje :multi:

Mi trochę gorzej, mam 3 na koniec :lol:

Posted

ja mam na koniec 5 . W ogóle to my mamy fajną nauczycielkę biologi :)

Mi gorzej idzie z fizyką....jeszcze nie wiem co na koniec , z pierwszej pracy klasowej-4 , z drugiej- 5, a z trzeciej- 2, bo mi nikt nie powiedział ,że będzie praca klasowa, a ja byłam akurat chora. No i z odpowiedzi ustnej - 3+ . Idzie się załamać ....

A w czym jesteś najlepsza??