Kosmaty Gałganek Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Oby chomikowi się polepszyło :kciuki:[/FONT] Quote
Nikolaaa Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 niestety- chomik zdechł dziś rano :( Razem z Mają ryczałyśmy jak głupie :( Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Nikolaaa']niestety- chomik zdechł dziś rano :( Razem z Mają ryczałyśmy jak głupie :( [FONT=Comic Sans MS]Przykra wiadomość ... Masz coś na pocieszenie ;) [/FONT] Quote
Nikolaaa Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Piękne , dziękuję :) Okazało się ,że gdy Maja wczoraj wróciła do domu , wzięła chomika na ręce , podłożyła pod lampkę i zacząć się trząść. Wzięła go szybko do weta( ma fajnie , bo ma strasznie blisko) , niestety weterynarz nie mógł już pomóc. Uśpił go , a by się bidulek nie męczył :( Quote
al'akir Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 przykro mi z powodu śmierci chomika :( Quote
Minerva Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Przykro z powodu chomiczka... A kiedy foty :mad:, ja mam jutro trzy kartkówki, ale foty dodałam :lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Nikolaaa']Piękne , dziękuję :) Okazało się ,że gdy Maja wczoraj wróciła do domu , wzięła chomika na ręce , podłożyła pod lampkę i zacząć się trząść. Wzięła go szybko do weta( ma fajnie , bo ma strasznie blisko) , niestety weterynarz nie mógł już pomóc. Uśpił go , a by się bidulek nie męczył :([/QUOTE] [FONT=Comic Sans MS]Nie ma za co ;) Niekiedy można zrobić tylko tyle i aż tyle ... [/FONT] Quote
Nikolaaa Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 [quote name='GPooLCLD']przykro mi z powodu śmierci chomika :([/QUOTE] :placz: [quote name='Minerva']Przykro z powodu chomiczka... A kiedy foty :mad:, ja mam jutro trzy kartkówki, ale foty dodałam :lol:[/QUOTE] No dobra dam coś jutro , może nawet lepszym aparatem ;) [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Nie ma za co ;) Niekiedy można zrobić tylko tyle i aż tyle ... [/FONT][/QUOTE] Niestety .....:placz::-( Quote
Minerva Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Hej lejdis! Ja tu fot wyczekuję :mad: Quote
wiki4 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Nikolaaa napisał(a):niestety- chomik zdechł dziś rano :( Razem z Mają ryczałyśmy jak głupie :( Tulamy wraz z Lisą :calus: Quote
Nikolaaa Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Dziękujemy za odwiedzinki :) Wszyscy trzymajcie za mnie kciuki , bo jutro konkurs piosenki angielskiej :cool3: Nie po to żebym wygrała , lecz po to bym zaśpiewała całą piosenkę ładnie, i po drodze nie zwymiotowała :diabloti: Pozdrawiamy :) Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 [FONT=Comic Sans MS]I jak poszło? Jeżeli jesteś jeszcze przed występem to trzymam kciuki za to wszystko co napisałaś ;) ... i ... za wygraną :kciuki:[/FONT] Quote
Nikolaaa Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Dziękuję Aniu! . Niestety nie wygrałam ale zaśpiewałam całą piosenkę ( nie wymiotując po drodze :D ) ,ładnie. Dostałam podziękowania . W ogóle było extra. Dawno się tak dobrze nie bawiłam :) Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Gratuluję :multi: I podziwiam ... dla mnie publiczne wystąpienia to horror ;) [/FONT] Quote
Nikolaaa Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Dla mnie za pierwszym razem było strasznie...ale teraz już nie , wręcz się cieszyłam :) Może będę miała zdjęcia z mojego występu, ale nie jestem pewna czy pani od angielskiego mi je wyśle :) Quote
wiki4 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Nikolaaa napisał(a):Dla mnie za pierwszym razem było strasznie...ale teraz już nie , wręcz się cieszyłam :) Może będę miała zdjęcia z mojego występu, ale nie jestem pewna czy pani od angielskiego mi je wyśle :) Daj, zdjęcia, daj. A jaką piosenkę śpiewałaś ? :cool3: Aniu, lęki trzeba przełamywać :evil_lol: Quote
Nikolaaa Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Jak mi pani prześle to dam :) A śpiewałam What's in it for me...miało być Another day ale podkładu nie było :) Quote
Minerva Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Hej kudłate, zapraszamy do nas na śniegowe foty i gratulujemy udanego występu :) Quote
wiki4 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Cavy napisał(a):Gratulacje! :D A co śpiewałaś? ;-) Pisała przecież :evil_lol: Quote
Nikolaaa Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Minerva napisał(a):Hej kudłate, zapraszamy do nas na śniegowe foty i gratulujemy udanego występu :) Cześć, już do was wpadamy ,Dzięki :) Cavy napisał(a):Gratulacje! :D A co śpiewałaś? ;-) What's in it for me ,Dzięki .:loveu: wiki4 napisał(a):Pisała przecież :evil_lol: :evil_lol::diabloti: Quote
Nikolaaa Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 A nic , dzisiaj dostałam 6 z biologi - z pracy klasowej :)Fajnie by było gdyby mi tak szło dalej, a tobie jaki idzie z bioli?? Quote
wiki4 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Nikolaaa napisał(a):A nic , dzisiaj dostałam 6 z biologi - z pracy klasowej :)Fajnie by było gdyby mi tak szło dalej, a tobie jaki idzie z bioli?? Gratulacje :multi: Mi trochę gorzej, mam 3 na koniec :lol: Quote
Nikolaaa Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 ja mam na koniec 5 . W ogóle to my mamy fajną nauczycielkę biologi :) Mi gorzej idzie z fizyką....jeszcze nie wiem co na koniec , z pierwszej pracy klasowej-4 , z drugiej- 5, a z trzeciej- 2, bo mi nikt nie powiedział ,że będzie praca klasowa, a ja byłam akurat chora. No i z odpowiedzi ustnej - 3+ . Idzie się załamać .... A w czym jesteś najlepsza?? Quote
Recommended Posts