Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nikolaaa']Proszę :

Taki zwykły . W weekend zrobię wam ładniejszy banner i avatar. A jak z tą imprezką u CenesS???

Dzięki, odwdzięczę się Wam avatarkiem :lol: Tylko daj zdjęcie :p

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ladybird napisał(a):
Słodzina :loveu:

Dzięki :)

wiki4 napisał(a):
Masz galerię? Bo link w Twoim podpisie jest nieważny ;)

Żałuj, nie zobaczysz tego cudeńka :diabloti:

ladybird napisał(a):
To nie wiem dlaczego, bo mi działa :shake:

Mi raz tak a raz nie :eviltong:

Posted

wiki4 napisał(a):
Cześć Dejzusie :lol:

A jaki rozmiar banera ? ;)

Obojętnie :)

Minerva napisał(a):
Hej Wam kudłate, fotek nam brak.

Wiem...muszę jakieś załatwić :)Miały być wczoraj ale uczyłam się (wow) a dzisiaj długo spałam...potem czytałam, teraz przyszła babcia :) Może będą pod wieczór, a jakby dzisiaj była imprezka to ktoś przyjdzie??? Ale głupio bo CeneSs pewnie nie będzie.... ;)

Posted

Nikolaaa napisał(a):

Wiem...muszę jakieś załatwić :)Miały być wczoraj ale uczyłam się (wow) a dzisiaj długo spałam...potem czytałam, teraz przyszła babcia :) Może będą pod wieczór

[FONT=Comic Sans MS]Nie chcę marudzić ale ten wieczór już chyba minął :cool3:[/FONT]

Posted

Wiem ,że czekacie, wiem . Tylko ,że ja teraz naprawdę nie mam czasu bo jutro kartkówka z fizyki , potem z angielskiego a potem mam przesłuchanie do konkursu piosenki angielskiej . W dodatku codziennie z moją przyjaciółką Mają musimy z jej chomikiem chodzić do weterynarza, bo w piątek pojawił się wyciek ropny z prawego oka, i nie mógł otworzyć. Do tego dzisiaj w ogóle nie pobiera pokarmów , nie pije. Na szczęście weterynarz dał zastrzyki. Pierwszy - mieszanka dla gryzoni -ale taka w płynie- żeby się nie odwodnił. A drugi - bo cały się trząsł i był tak strasznie osłabiony. Ledwo płacz powstrzymałam - bo ja jak jakiemuś zwierzęciu się dzieje krzywda to po prostu histeryzuję....Chomik na razie musi leżeć w ciepłym. Lekarz zalecił włożenie termoforu do klatki. Jutro znowu idziemy do weta, mam nadzieje ,że chomik przeżyję.
No nic kończę. Wpadnę jeszcze do waszych galerii dziewczyny i idę się z powrotem uczyć. Nie wiem kiedy zdjęcia - być może w czwartek bo to będzie luźniejszy dzień.

GPooLCLD Bardzo dziękujemy :)Też wpadniemu do was ale nie dziś :)

Posted

Wiem ,że czekacie, wiem . Tylko ,że ja teraz naprawdę nie mam czasu bo jutro kartkówka z fizyki , potem z angielskiego a potem mam przesłuchanie do konkursu piosenki angielskiej . W dodatku codziennie z moją przyjaciółką Mają musimy z jej chomikiem chodzić do weterynarza, bo w piątek pojawił się wyciek ropny z prawego oka, i nie mógł otworzyć. Do tego dzisiaj w ogóle nie pobiera pokarmów , nie pije. Na szczęście weterynarz dał zastrzyki. Pierwszy - mieszanka dla gryzoni -ale taka w płynie- żeby się nie odwodnił. A drugi - bo cały się trząsł i był tak strasznie osłabiony. Ledwo płacz powstrzymałam - bo ja jak jakiemuś zwierzęciu się dzieje krzywda to po prostu histeryzuję....Chomik na razie musi leżeć w ciepłym. Lekarz zalecił włożenie termoforu do klatki. Jutro znowu idziemy do weta, mam nadzieje ,że chomik przeżyję.
No nic kończę. Wpadnę jeszcze do waszych galerii dziewczyny i idę się z powrotem uczyć. Nie wiem kiedy zdjęcia - być może w czwartek bo to będzie luźniejszy dzień.

GPooLCLD Bardzo dziękujemy :)Też wpadniemy do was ale nie dziś :)

Posted

[quote name='Nikolaaa']Wiem ,że czekacie, wiem . Tylko ,że ja teraz naprawdę nie mam czasu bo jutro kartkówka z fizyki , potem z angielskiego a potem mam przesłuchanie do konkursu piosenki angielskiej . W dodatku codziennie z moją przyjaciółką Mają musimy z jej chomikiem chodzić do weterynarza, bo w piątek pojawił się wyciek ropny z prawego oka, i nie mógł otworzyć. Do tego dzisiaj w ogóle nie pobiera pokarmów , nie pije. Na szczęście weterynarz dał zastrzyki. Pierwszy - mieszanka dla gryzoni -ale taka w płynie- żeby się nie odwodnił. A drugi - bo cały się trząsł i był tak strasznie osłabiony. Ledwo płacz powstrzymałam - bo ja jak jakiemuś zwierzęciu się dzieje krzywda to po prostu histeryzuję....Chomik na razie musi leżeć w ciepłym. Lekarz zalecił włożenie termoforu do klatki. Jutro znowu idziemy do weta, mam nadzieje ,że chomik przeżyję.

GPooLCLD Bardzo dziękujemy :)Też wpadniemy do was ale nie dziś :)

u nas i tak na razie mało zdjęć, bo pies się kuruję - ale zapraszamy :)

zdrowia dla chomika życzę