wiki4 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='Nikolaaa']Proszę : Taki zwykły . W weekend zrobię wam ładniejszy banner i avatar. A jak z tą imprezką u CenesS??? Dzięki, odwdzięczę się Wam avatarkiem :lol: Tylko daj zdjęcie :p Quote
wiki4 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 ladybird napisał(a):Słodzina :loveu: Masz galerię? Bo link w Twoim podpisie jest nieważny ;) Quote
ladybird Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 To nie wiem dlaczego, bo mi działa :shake: Quote
Nikolaaa Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 ladybird napisał(a):Słodzina :loveu: Dzięki :) wiki4 napisał(a):Masz galerię? Bo link w Twoim podpisie jest nieważny ;) Żałuj, nie zobaczysz tego cudeńka :diabloti: ladybird napisał(a):To nie wiem dlaczego, bo mi działa :shake: Mi raz tak a raz nie :eviltong: Quote
Nikolaaa Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 wiki4 napisał(a):Dzięki, odwdzięczę się Wam avatarkiem :lol: Tylko daj zdjęcie :p Wybierz sobie coś kochana :D Quote
wiki4 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Nikolaaa napisał(a):Wybierz sobie coś kochana :D OK, postaram Ci się jutro zrobić ;) Quote
Nikolaaa Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 wiki4 napisał(a):OK, postaram Ci się jutro zrobić ;) Byłoby super :) Quote
Nikolaaa Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Cavy napisał(a):Cześć Wam gaduły :D Cześć Cavy :) Quote
Minerva Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Hej Wam :hand: Dejzi świetna, te kłaki :p Pzdr, będziemy wpadać częściej. Quote
Nikolaaa Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Minerva napisał(a):Hej Wam :hand: Dejzi świetna, te kłaki :p Pzdr, będziemy wpadać częściej. Cześć. Super ,że do nas zawitałyście :) Quote
Cavy Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Cześć Wam, fotki jakieś daj. :evil_lol: Tymczasem my zapraszamy do siebie na nowe. ;) Quote
Nikolaaa Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Fotki w sobotę z rana- na razie brak czasu żeby jakiekolwiek zrobić :) Pędzimy do was kochane :D Quote
Ismena Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Witam :) Śliczny pudelek i jaki ładny ma kolorek! ;) Pozdrowienia od Dolly dla Dejzi ;) Quote
wiki4 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Cześć Dejzusie :lol: A jaki rozmiar banera ? ;) Quote
Nikolaaa Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 wiki4 napisał(a):Cześć Dejzusie :lol: A jaki rozmiar banera ? ;) Obojętnie :) Minerva napisał(a):Hej Wam kudłate, fotek nam brak. Wiem...muszę jakieś załatwić :)Miały być wczoraj ale uczyłam się (wow) a dzisiaj długo spałam...potem czytałam, teraz przyszła babcia :) Może będą pod wieczór, a jakby dzisiaj była imprezka to ktoś przyjdzie??? Ale głupio bo CeneSs pewnie nie będzie.... ;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Nikolaaa napisał(a): Wiem...muszę jakieś załatwić :)Miały być wczoraj ale uczyłam się (wow) a dzisiaj długo spałam...potem czytałam, teraz przyszła babcia :) Może będą pod wieczór [FONT=Comic Sans MS]Nie chcę marudzić ale ten wieczór już chyba minął :cool3:[/FONT] Quote
al'akir Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 witamy:p przyszłam sobie pierwszy raz pooglądać śliczną pudelka:loveu: Quote
Nikolaaa Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Wiem ,że czekacie, wiem . Tylko ,że ja teraz naprawdę nie mam czasu bo jutro kartkówka z fizyki , potem z angielskiego a potem mam przesłuchanie do konkursu piosenki angielskiej . W dodatku codziennie z moją przyjaciółką Mają musimy z jej chomikiem chodzić do weterynarza, bo w piątek pojawił się wyciek ropny z prawego oka, i nie mógł otworzyć. Do tego dzisiaj w ogóle nie pobiera pokarmów , nie pije. Na szczęście weterynarz dał zastrzyki. Pierwszy - mieszanka dla gryzoni -ale taka w płynie- żeby się nie odwodnił. A drugi - bo cały się trząsł i był tak strasznie osłabiony. Ledwo płacz powstrzymałam - bo ja jak jakiemuś zwierzęciu się dzieje krzywda to po prostu histeryzuję....Chomik na razie musi leżeć w ciepłym. Lekarz zalecił włożenie termoforu do klatki. Jutro znowu idziemy do weta, mam nadzieje ,że chomik przeżyję. No nic kończę. Wpadnę jeszcze do waszych galerii dziewczyny i idę się z powrotem uczyć. Nie wiem kiedy zdjęcia - być może w czwartek bo to będzie luźniejszy dzień. GPooLCLD Bardzo dziękujemy :)Też wpadniemu do was ale nie dziś :) Quote
Nikolaaa Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Wiem ,że czekacie, wiem . Tylko ,że ja teraz naprawdę nie mam czasu bo jutro kartkówka z fizyki , potem z angielskiego a potem mam przesłuchanie do konkursu piosenki angielskiej . W dodatku codziennie z moją przyjaciółką Mają musimy z jej chomikiem chodzić do weterynarza, bo w piątek pojawił się wyciek ropny z prawego oka, i nie mógł otworzyć. Do tego dzisiaj w ogóle nie pobiera pokarmów , nie pije. Na szczęście weterynarz dał zastrzyki. Pierwszy - mieszanka dla gryzoni -ale taka w płynie- żeby się nie odwodnił. A drugi - bo cały się trząsł i był tak strasznie osłabiony. Ledwo płacz powstrzymałam - bo ja jak jakiemuś zwierzęciu się dzieje krzywda to po prostu histeryzuję....Chomik na razie musi leżeć w ciepłym. Lekarz zalecił włożenie termoforu do klatki. Jutro znowu idziemy do weta, mam nadzieje ,że chomik przeżyję. No nic kończę. Wpadnę jeszcze do waszych galerii dziewczyny i idę się z powrotem uczyć. Nie wiem kiedy zdjęcia - być może w czwartek bo to będzie luźniejszy dzień. GPooLCLD Bardzo dziękujemy :)Też wpadniemy do was ale nie dziś :) Quote
al'akir Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Nikolaaa']Wiem ,że czekacie, wiem . Tylko ,że ja teraz naprawdę nie mam czasu bo jutro kartkówka z fizyki , potem z angielskiego a potem mam przesłuchanie do konkursu piosenki angielskiej . W dodatku codziennie z moją przyjaciółką Mają musimy z jej chomikiem chodzić do weterynarza, bo w piątek pojawił się wyciek ropny z prawego oka, i nie mógł otworzyć. Do tego dzisiaj w ogóle nie pobiera pokarmów , nie pije. Na szczęście weterynarz dał zastrzyki. Pierwszy - mieszanka dla gryzoni -ale taka w płynie- żeby się nie odwodnił. A drugi - bo cały się trząsł i był tak strasznie osłabiony. Ledwo płacz powstrzymałam - bo ja jak jakiemuś zwierzęciu się dzieje krzywda to po prostu histeryzuję....Chomik na razie musi leżeć w ciepłym. Lekarz zalecił włożenie termoforu do klatki. Jutro znowu idziemy do weta, mam nadzieje ,że chomik przeżyję. No nic kończę. Wpadnę jeszcze do waszych galerii dziewczyny i idę się z powrotem uczyć. Nie wiem kiedy zdjęcia - być może w czwartek bo to będzie luźniejszy dzień. GPooLCLD Bardzo dziękujemy :)Też wpadniemy do was ale nie dziś :) u nas i tak na razie mało zdjęć, bo pies się kuruję - ale zapraszamy :) zdrowia dla chomika życzę Quote
Recommended Posts