Minerva Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Ojej, bardzo mi przykro :( Trzymaj się :calus: Quote
Nikolaaa Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 WeronikaM napisał(a):przykro mi :( trzymaj się :( deer_1987 napisał(a):ojej :( przykro :( wiki4 napisał(a):Trzymaj się Słonko :-( Minerva napisał(a):Ojej, bardzo mi przykro :( Trzymaj się :calus: Dziękuje :-( Jutro będę musiała się przejść po zoologicznych i kupić nową papużkę, bo Grażynka teraz sama siedzi, szuka Edzia, krzyczy i nawet sama polatać nie chce... :shake: Quote
Minerva Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Aa... Bo to były nierozłączki czy po prostu one muszą żyć parami jakoś? Na pewno kolejna papużka będzie równie wspaniała :) Quote
Nikolaaa Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Minerva napisał(a):Aa... Bo to były nierozłączki czy po prostu one muszą żyć parami jakoś? Na pewno kolejna papużka będzie równie wspaniała :) Nie, faliste ;) Tak, to zwierzęta żyjące w grupie. Samotnie trzymana papuga jest nieszczęśliwa. Człowiek nie jest w stanie jej zastąpić drugiej papużki :razz: Na pewno będzie wspaniała, ale nigdy Edzia nie zastąpi :placz: Na pewno będę ją kochała tak bardzo jak wszystkie moje papużki , na pewno będzie świetna , ale o moim kochanym Edziu nie da się po prostu zapomnieć. Był taki wspaniały. Nawet mojej mamie , popłynęły łzy gdy się dowiedziała ,że odszedł.:shake: :-( Quote
Minerva Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Nikolaaa napisał(a):Nie, faliste ;) Tak, to zwierzęta żyjące w grupie. Samotnie trzymana papuga jest nieszczęśliwa. Człowiek nie jest w stanie jej zastąpić drugiej papużki :razz: Na pewno będzie wspaniała, ale nigdy Edzia nie zastąpi :placz: Na pewno będę ją kochała tak bardzo jak wszystkie moje papużki , na pewno będzie świetna , ale o moim kochanym Edziu nie da się po prostu zapomnieć. Był taki wspaniały. Nawet mojej mamie , popłynęły łzy gdy się dowiedziała ,że odszedł.:shake: :-( Aa... Bo ja mam nimfę i trzymam ją samą, chyba bym nie zniosła jakby o 5 rano zaczęły mi skrzeczeć dwie :lol: Zawsze tak jest jak zwierzak odchodzi... No ale co się zrobi :-( Quote
Nikolaaa Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Minerva napisał(a):Aa... Bo ja mam nimfę i trzymam ją samą, chyba bym nie zniosła jakby o 5 rano zaczęły mi skrzeczeć dwie :lol: Zawsze tak jest jak zwierzak odchodzi... No ale co się zrobi :-( Ja się przyzwyczaiłam ;) WeronikaM napisał(a):biedna Grażynka :( No... mam nadzieje ,że jutro już nowy kolega przyjedzie do domu :roll: Quote
Nikolaaa Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 WeronikaM napisał(a):jak będzie, to wstaw fotki :) Papużka dzisiaj będzie wybrana, ale kupię ją jutro lub pojutrze bo muszę czekać aż mama wypłatę dostanie ;) Quote
Ewa&Duffel Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Bardzo mi przykro z powodu odejścia Edzia :( Quote
Cavy Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Fantastycznie teraz Daisy wygląda! :loveu: Widać jej oczka przynajmniej :lol: Taka dama teraz z niej :D http://img683.imageshack.us/img683/4742/zdjcie3311.jpg super zdjęcie ;) Quote
WeronikaM Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 no więc czekamy [SIZE="1"]PS: u nas nowe fotki Quote
Nikolaaa Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):Bardzo mi przykro z powodu odejścia Edzia :( :-( Cavy napisał(a):Fantastycznie teraz Daisy wygląda! :loveu: Widać jej oczka przynajmniej :lol: Taka dama teraz z niej :D http://img683.imageshack.us/img683/4742/zdjcie3311.jpg super zdjęcie ;) Dzięki :loveu: Kama & Diana napisał(a):Super Daisy. Ładnie ją obciełaś Bardzo dziękujemy :lol: WeronikaM napisał(a):no więc czekamy PS: u nas nowe fotki Papużka kupiona :eviltong: zajrzę i nadrobię, tylko w ostatnich dniach coś głowy do tego nie miałam :roll: No, papużka jest jasno szara :D Śliczna :p Mój tata się śmieje ,że wygląda jak wróbel ale to nieprawda :diabloti: Zdjęcia zrobiłam , ale chyba ze dwa , bo nie chciałam jej bardziej stresować :cool3: Wrzucę niedługo ;) EDIT: Nazywa się Ali :loveu: Quote
Ewa&Duffel Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 No, śliczna ta nowa papużka ! :loveu: A jak zareagowała na nią Grażynka ? Quote
Nikolaaa Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):No, śliczna ta nowa papużka ! :loveu: A jak zareagowała na nią Grażynka ? Dzięki :loveu: Tzn. one teraz mają kwarantanne, siedzą w oddzielnych klatkach, ale w tym samym pokoju więc sobie gawędzą :cool3: Za jakieś 4 dni , je obie wypuszczę i już będą razem w klatce :eviltong: Quote
Infortune. Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Fajna ta papużka :loveu: Ja miałam dwie ale tylko tydzień bo potem je wydałam, papugi nie sa dla mnie. :lol: Quote
Nikolaaa Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Infortune. napisał(a):Fajna ta papużka :loveu: Ja miałam dwie ale tylko tydzień bo potem je wydałam, papugi nie sa dla mnie. :lol: Dzięki ;) Faktycznie, nie każdy lubi te hałaśliwe istotki :eviltong: wiki4 napisał(a):Faktycznie śliczna jest :loveu: Dzięki :D Zostawiam kilka nędznych gniotków: Ucięłam liścia :diabloti: : A to już w ogóle masakryczne, straszne wręcz :nerwy: : Koniec, w weekend Daisy :loveu: Quote
Nikolaaa Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 wiki4 napisał(a):Już weekend :lol: Hejj :hand: Hej :loveu: No wiem, wiem. Ale po co dawać foty jak nikt nas nie odwiedza :( Quote
wiki4 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Nikolaaa napisał(a):Hej :loveu: No wiem, wiem. Ale po co dawać foty jak nikt nas nie odwiedza :( Fajnie, że jestem nikt :roll: :eviltong: Quote
Recommended Posts