Nikolaaa Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Ania! napisał(a):O, to współczuję. Chcemy zdjęcia :multi::multi: Obrzęg troche zszedł ale matka powiedziała żebym została w domu :razz: Niedługo będą :diabloti: GPooLCLD napisał(a):witam:multi: dawno nas nie było , a tutaj tyle nowych zdjęć :multi::lol::loveu: Cześć :hand: Postarałam się :eviltong: gii napisał(a):ojej jaka ona sliczna , też miałam pudlice miniaturową :( tylko morelową ;) i też taka była niewystrzyżona , są to bardzo mądre psy, nawet w starszym wieku chętnie się uczą różnych sztuczek, Oooo super :p Morelowe są piękne :loveu:Tzn. ja nie jestem jakąś wielbicielka pudli, o kupnie pudla miniaturowego zadecydowała moja mama ;) Ja zawsze marzyłam , marzę i będę marzyć o beagle :roll:No ale jak i tak najbardziej na świecie kocham Daisy :loveu: Gnioty niedługo będą ;) Quote
Nikolaaa Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Gnioty: Ostrość padła:roll: tu też: Quote
Nikolaaa Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Gnioty c.d. Cebulowaty: Pączki cebulowatego: A to mi sie podoba bo ma taki fajny klimat: Koniec ;) Quote
Ciapkowa. Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Śliczne "gnioty" :D :loveu: A w ostatnim sięę noormalnie zakochałam :loveu: :diabloti: Quote
Nikolaaa Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 GaBi12 napisał(a):Śliczne "gnioty" :D :loveu: A w ostatnim sięę noormalnie zakochałam :loveu: :diabloti: Dzięki ;) wiki4 napisał(a):Nie mów, że to są komórkowe :mdleje: Innego aparatu nie posiadam :eviltong: tzn. moja siostra ma , ale mi daje :roll: Quote
Nikolaaa Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 wiki4 napisał(a):No to nam się rozwijasz :lol: Cudne :p Dziękuje :) Quote
Kosmaty Gałganek Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Jak się wiosennie zrobiło u Was :lol: Świetne fotki :mdrmed: Quote
Foxowa Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Fajne "gnioty" Tak na serio to ostrość poszła, ale faaajne:) Quote
Nikolaaa Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Cavy napisał(a):Zapraszamy po banner. ;-) Widziałam :) Śliczny :loveu: Ania! napisał(a):Jak się wiosennie zrobiło u Was :lol: Świetne fotki :mdrmed: Mogłaby już przyjść ta Wiosna na dłużej ;) Dzięki :) Foxowa napisał(a):Fajne "gnioty" Tak na serio to ostrość poszła, ale faaajne:) :D No wiem, zła na siebie jestem :roll: Quote
Ciapkowa. Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Komorkowe?! Swieetne :loveu: u nas nowe wiosenno-kudłate zdjecia XD Quote
Kosmaty Gałganek Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Nikolaaa napisał(a): Mogłaby już przyjść ta Wiosna na dłużej ;) No i przyszła :multi::multi: A jak kostka? Już w porządku? Quote
Nikolaaa Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 [quote name='GaBi12']Komorkowe?! Swieetne :loveu: u nas nowe wiosenno-kudłate zdjecia XD Dzięki :) Wiem, widziałam ;) [quote name='Ania!']No i przyszła :multi::multi: A jak kostka? Już w porządku? No nareszcie!!! Dzisiaj u nas jest 18*C!!! Nie, dzisiaj abo jutro do lekarza, tak napuchła ,że szok :roll: Ale co tam, kostka nie przeszkodziła mi w robieniu zdjęć :) Przyszłam ze szkoły i zaraz z Daisy na dwór popędziłam :D Trzeba korzystać z ładnej pogody :eviltong: Mam zdjęcia Daisy i trochę gniotów :oops: [SIZE=2]Wrzucę wieczorkiem :p Quote
Minerva Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 U nas tez pogoda super i wgl fajnie :D Czekamy na foty i zapraszamy do siebie ;) Quote
KT Arts Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Gratulujemy 60-tej strony i czekamy na ładniutkie focie;) Quote
Nikolaaa Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 GaBi12 napisał(a):To czekamy! :loveu: ;) Minerva napisał(a):U nas tez pogoda super i wgl fajnie :D Czekamy na foty i zapraszamy do siebie ;) fajnie, tak cieplutkoo nie trzeba nosić kurtek zimowych ;) Jutro do was wpadniemy bo już ledwo na oczy patrze ;) Niufciak napisał(a):Gratulujemy 60-tej strony i czekamy na ładniutkie focie;) Dzięki :) Dam jutro , naprawdę za chwilkę tutaj odlecę:sleeping: Quote
Nikolaaa Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 c.d. Ma oczy :laugh2_2: :oops2:troszkę ją zawiało: c.d.n. Quote
Nikolaaa Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 c.d. A teraz... POKAZ GŁUPICH MIN: I na koniec dwie domowe fotki: KONIEC ;) Później albo jutro gnioty :) Quote
Nikolaaa Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 wiki4 napisał(a):Ale ma sweetaśną kiteczkę :loveu: :loveu: niunka04 napisał(a):Ale ona musi być super puchata;) :D Quote
Recommended Posts