Nikolaaa Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Dziękujemy wszystkim za odwiedzinki ;) Mogę tylko powiedzieć ,że przyjechał nowy tel ;) I albo jutro albo w sobotę foteczki :) Quote
Sylwia K Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 w takim razie czekamy na nowe foteczki Quote
Kosmaty Gałganek Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 [FONT=Comic Sans MS][FONT=Century Gothic][FONT=Comic Sans MS]Czyli fotki już tuż tuż[/FONT] [/FONT]:multi:[/FONT] Quote
Minerva Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Czekamy na foty i przy okazji zapraszamy do siebie na frisbowo-zimowe fotki :) Quote
Nikolaaa Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Sylwia K napisał(a):w takim razie czekamy na nowe foteczki Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS][FONT=Century Gothic][FONT=Comic Sans MS]Czyli fotki już tuż tuż[/FONT] [/FONT]:multi:[/FONT] :loveu: Minerva napisał(a):Czekamy na foty i przy okazji zapraszamy do siebie na frisbowo-zimowe fotki :) Już idziemy :eviltong: Foteczki około 15.00 . No ale zostawię wam taką oto fotę: ( bez kitki bo to było robione rano, jak się obudziłam :diabloti:)a na noc zdejmujemy kiteczkę :eviltong: I jeszcze Edek: Quote
Baski_Kropka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Czeeeeeeść Dejzulce :D ale ja u was dawno nie byłam wstyd wstyyyd :D Dejzula widze radosna śliczna :D Quote
Nikolaaa Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Baski_Kropka napisał(a):Czeeeeeeść Dejzulce :D ale ja u was dawno nie byłam wstyd wstyyyd :D Dejzula widze radosna śliczna :D No to witamy ponownie :hand: :D Przepraszamy że tak późno, zdjęcia są i już się ładują ;) Quote
Nikolaaa Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Pierwsza seria z nowego telefonu :) c.d.n :eviltong: Quote
Nikolaaa Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 c.d Koniec :eviltong: Pod wieczór wrzucę jeszcze 2 fotki Kacperka :razz: Mam jeszcze filmik jak Dejzi ''przepycha się przez zaspy '' :roll:Ale okropnie wyszedł bo ja niestety też musiałam chodzić i ruszałam ciągle telefonem . :angryy:. No i jak wam się podobają zdjęcia??:p Quote
Nikolaaa Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 niunka04 napisał(a):gdzie ona podziała oczy;) Wyszły na spacer :diabloti: Tak naprawdę to zapomniałam jej założyć, bo jak wychodziłyśmy to zdjęłam żeby jej poprawić, no i mama mnie wtedy zawołała , rzuciłam spinkę gdzieś na podłoge, i tak tam została .A jak już byłyśmy na dworze to mi się nie chciało wracać do domu , ściągać butów, a potem szukać spinki :cool1: Quote
Baski_Kropka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Piekna ona jest, fryzurę ma po prostu zabójczą no rewelacja :D Quote
Kosmaty Gałganek Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Świetne fotki :lol: Fajnie wygląda taka zarośnięta :loveu: [/FONT] Quote
Nikolaaa Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Baski_Kropka napisał(a):Piekna ona jest, fryzurę ma po prostu zabójczą no rewelacja :D dziękujemy :loveu: Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Świetne fotki :lol: Fajnie wygląda taka zarośnięta :loveu: [/FONT] :loveu: A jak się ją fajnie przytula :loveu: Quote
Infortune. Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Haha, afro fenomenalne. :diabloti: Quote
Baski_Kropka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Ja zawsze chciałam mieć takie włosy...:P Wyglądała bym jak dałn ale to co, miała bym ładne włosy...no, może nie takiego koloru ale i tak są cudne :D Quote
Ewa&Duffel Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Zdjęcia bardzo fajne, gratulujemy nowego telefonu ;) A fryzurkę to Daisy ma fenomenalną ! Quote
Sallcia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ten telefon robi fenomenalne zdjęcia! :o I życzenia walentynkowego od nas; wszystkiego psiakowego! :loveu: [ i nie tylko! ] Quote
Nikolaaa Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Baski_Kropka napisał(a):Ja zawsze chciałam mieć takie włosy...:P Wyglądała bym jak dałn ale to co, miała bym ładne włosy...no, może nie takiego koloru ale i tak są cudne :D :loveu: Ewa&Duffel napisał(a):Zdjęcia bardzo fajne, gratulujemy nowego telefonu ;) A fryzurkę to Daisy ma fenomenalną ! Dziękujemy :loveu: Sallcia napisał(a):Ten telefon robi fenomenalne zdjęcia! :o I życzenia walentynkowego od nas; wszystkiego psiakowego! :loveu: [ i nie tylko! ] :D Zdjęcia w domu wychodzą gorsze ale na dworze bardzo ładne :p Dziękujemy :loveu: Quote
Shirai - Koki Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Duzo sniegu ma Deasy do pokonania ach... http://img205.imageshack.us/img205/6317/zdjcie0082x.jpg ...i wiaterek czuprynke poszarpal..slicznie tak wyglada !!! http://img697.imageshack.us/img697/483/zdjcie0089b.jpg Quote
Minerva Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 http://img514.imageshack.us/img514/6224/zdjcie0097.jpg Cudo. Widzę, że telefon się sprawuje bdb ;) Quote
Sprytna Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Świetne są te focisze ;D Afro, jest świetne ^-^ Telefon sprawuje się świetnie jak widzę ;D Quote
wiki4 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Oo zdjęcia :loveu: Owiecka! A filmik daj :lol: Quote
Nikolaaa Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 [quote name='Shirai - Koki']Duzo sniegu ma Deasy do pokonania ach... http://img205.imageshack.us/img205/6317/zdjcie0082x.jpg ...i wiaterek czuprynke poszarpal..slicznie tak wyglada !!! http://img697.imageshack.us/img697/483/zdjcie0089b.jpg Oj duzo dużo ;) :lol: [quote name='GaBi12']Śliczna Deasy ;*** :loveu: [quote name='Minerva']http://img514.imageshack.us/img514/6224/zdjcie0097.jpg Cudo. Widzę, że telefon się sprawuje bdb ;) :evil_lol:Cudownie:multi: [quote name='CherryCook']Świetne są te focisze ;D Afro, jest świetne ^-^ Telefon sprawuje się świetnie jak widzę ;D Dzięki;) [quote name='wiki4']Oo zdjęcia :loveu: Owiecka! A filmik daj :lol: :diabloti: Dam jutro:p A ja się troszkę pochorowałam:-( Od wczoraj gardło mnie boli, Cholinex nie pomaga. A dzisiaj musiałam iść do lekarza dać jakiś bilans ze szkoły, przy okazji zobaczyła mi gardziełko no i tragedii nie ma ,ale jutro zostaje w domu :razz: Zdjęcia jak zwykle w weekend , o ile nie rozchoruję się bardziej :cool3: Pozdrawiamy :p Quote
Recommended Posts