łamAga Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Hejka :multi: śliczna ta Twoja Daisy , ma takie ładne kręcone futerko :loveu::loveu::loveu::loveu: a czy to prawda że pudle miniaturowe nie linieją ?? :evil_lol: Quote
niunka04 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 :evil_lol:zawsze prostownica może iść w ruch:evil_lol: Quote
Nikolaaa Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 dOgLoV napisał(a):Hejka :multi: śliczna ta Twoja Daisy , ma takie ładne kręcone futerko :loveu::loveu::loveu::loveu: a czy to prawda że pudle miniaturowe nie linieją ?? :evil_lol: Dzięki :) Właściwie to nie wiem ale Dejzi nigdy nie liniała :) niunka04 napisał(a)::evil_lol:zawsze prostownica może iść w ruch:evil_lol: Zastanawiałam się nad tym:diabloti: Sallcia napisał(a):jaki pimpuś kochany! :) Nie zaprzeczę :loveu: Quote
al'akir Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 dOgLoV napisał(a):Hejka :multi: śliczna ta Twoja Daisy , ma takie ładne kręcone futerko :loveu::loveu::loveu::loveu: a czy to prawda że pudle miniaturowe nie linieją ?? :evil_lol: każdy pies linieję , natomiast są takie rasy m.in pudel (w każdej wielkości) które linieją "niezauważalnie" . Wszystko zostaje na szczotce , w domu nic a nic nie fruwa przy nich. Quote
Nikolaaa Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 GPooLCLD napisał(a):każdy pies linieję , natomiast są takie rasy m.in pudel (w każdej wielkości) które linieją "niezauważalnie" . Wszystko zostaje na szczotce , w domu nic a nic nie fruwa przy nich. Dlatego też nigdy nie zauważyłam żeby liniała :cool3: Kolejna rzecz za którą kocham Dejzuchę :lol: Cudowne są te nasze pudle :loveu: Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 GPooLCLD napisał(a):każdy pies linieję , natomiast są takie rasy m.in pudel (w każdej wielkości) które linieją "niezauważalnie" . Wszystko zostaje na szczotce , w domu nic a nic nie fruwa przy nich. [FONT=Comic Sans MS]Dokładnie tak jak briardy :multi::multi: Fajne fotki :D Ale chyba marznie na dworze, taka jest malutka :loveu: Widać, że w fotelu czuje się znacznie lepiej ;) [/FONT] Quote
Nikolaaa Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Shel napisał(a):Hej, dziękujemy za odwiedziny :) nmzc ;) Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Dokładnie tak jak briardy :multi::multi: Fajne fotki :D Ale chyba marznie na dworze, taka jest malutka :loveu: Widać, że w fotelu czuje się znacznie lepiej ;) [/FONT] Dzięki ;) marznie, marznie,ale cóż poradzić wychodzimy ona załatwia ''swoje sprawy'' po czym ja robię fotencje i do domciu zmykamy :) Nawet teraz zimą już nie chdozimy gdzieś dalej jak jej tak zimno jest:razz: Quote
Infortune. Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Witamy się w galerii szarej piękności :loveu: Moja Milcia też marznie dlatego zrobiłam jej ze starej polarowej bluzy 'derkę' i teraz śmiga jak trzeba. :evil_lol: Quote
Jami Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Witam pięknotkę :loveu: Śliczności będziemy odwiedzać chociaż pisać raczej rzadko :cool3: Quote
Shirai - Koki Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 I ja w koncu tutaj do Was dotarlam...trosze pozno, ale dziekujemy za zyczenia urodzinowe dla mojego Babelka !!! Sliczna ta Twoja Deasy...piccolo barboncino !!! Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [FONT=Comic Sans MS]A moje dzisiaj do domu nie chciały wracać[/FONT] :placz: [FONT=Comic Sans MS]One się wyszalały i teraz śpią, a ja się zagrzać nie mogę[/FONT]. [FONT=Comic Sans MS]Mogłoby się zrobić chociaż na jeden dzień cieplej ;)[/FONT] Quote
Nikolaaa Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 [quote name='Infortune.']Witamy się w galerii szarej piękności :loveu: Moja Milcia też marznie dlatego zrobiłam jej ze starej polarowej bluzy 'derkę' i teraz śmiga jak trzeba. :evil_lol: Super, też musze zrobić coś takiego :loveu: [quote name='Jami']Witam pięknotkę :loveu: Śliczności będziemy odwiedzać chociaż pisać raczej rzadko :cool3: Cześć kochana Jami :hand: Odwiedzajcie odwiedzajcie, Ale piszcie jak jesteście u nas w galerii :loveu: [quote name='Shirai - Koki']I ja w koncu tutaj do Was dotarlam...trosze pozno, ale dziekujemy za zyczenia urodzinowe dla mojego Babelka !!! Sliczna ta Twoja Deasy...piccolo barboncino !!! nmzc ;) Dzięki :) [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]A moje dzisiaj do domu nie chciały wracać[/FONT] :placz: [FONT=Comic Sans MS]One się wyszalały i teraz śpią, a ja się zagrzać nie mogę[/FONT]. [FONT=Comic Sans MS]Mogłoby się zrobić chociaż na jeden dzień cieplej ;)[/FONT] Zgadzam się w zupełności , mam już po uszy tej zimy, Dejzi też:shake: Idź Zimo precz!!!Idź zimo precz!!!! Zdjęcia w weekend-ale w niedziele :multi: Quote
niunka04 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 NIENAWIDZĘ ZIMY;( już by mogla sobie pójść Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Niestety, kolejna fala mrozów się zbliża :placz: [/FONT]Zdjęcia w weekend-ale w niedziele [FONT=Comic Sans MS]No to czekamy :lol::lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] Quote
wiki4 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Doberek Słoneczka :loveu: I my również czekamy na zdjęcia :D Quote
Ewa&Duffel Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Hej :hand: czekamy z niecierpliwością na nowe zdjęcia Daisy ;) Quote
Nikolaaa Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Niestety, kolejna fala mrozów się zbliża :placz: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No to czekamy :lol::lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] Wiem, słyszałam :roll: wiki4 napisał(a):Doberek Słoneczka :loveu: I my również czekamy na zdjęcia :D Cześć Kochane :loveu: Będą jutro, chyba ,że matka się na mnie za coś pogniewa :cool3: Quote
Nikolaaa Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):Hej :hand: czekamy z niecierpliwością na nowe zdjęcia Daisy ;) Cześć Duffelki :hand: No ja wiem , wiem ;) Quote
Shirai - Koki Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 A my juz drugi raz zawitalismy do Was...i tez czekamy na fociska pieknej barboncinki !!!! Quote
Nikolaaa Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 WeronikaM napisał(a):i ja oczywiscie czekam na fotki :) niunka04 napisał(a):tez czekamy na foteczki;) Już zaraz będą :eviltong: Shirai - Koki napisał(a):A my juz drugi raz zawitalismy do Was...i tez czekamy na fociska pieknej barboncinki !!!! Super :) Za chwilkę będą :diabloti: Cavy napisał(a):Przyszliśmy sie przywitać. :loveu: :hand: Cześć Toficzki :loveu: Fotki za chwilkę, tylko zrzucę zmniejszę i z linkuję . Jest ich mało, i większość Saby, bo Dejzula ma cieczkę i nie chciałam jej męczyć :razz: Quote
Recommended Posts