al'akir Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Witamy w 2010 roku i Wszystkiego Najlepszego życzymy:lol: Quote
Minerva Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Witamy się po raz pierwszy w 2010 roku ;) Quote
WeronikaM Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 może pierwsze fotki w 2010 ??? prosimmyyyy !! :D Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Troszkę spóźnione ale najserdeczniejsze życzenia z okazji Nowego Roku[/FONT] :multi: Quote
Nikolaaa Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Niunka04, GPooLCLD , Minerva, Ania! bardzo dziękujemy za życzenia :loveu: WeronikaM fotki w weekend bo w tygodniu szkoła , czasu nie ma , a teraz jeszcze od poniedziałku w domu musiałyśmy leżeć bo byłam chora. Ale już jutro do szkoły :roll: A za dwa tygodnie ferie :multi: Quote
Nikolaaa Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Ukradłam na chwilkę aparat siostrze. Zdjęć nie za dużo bo nie chciałam rozładować baterii : Dejzusia była sama się wybiegać , przyszła i było jej zimno , więc ją owinęłam kacem :) A tu już jej zapięłam spineczkę , bo rano zapomniałam :) Ale w weekend i tak będą obiecane fotki :) Może później dodam jeszcze paputki i królisia :) Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 http://images44.fotosik.pl/244/5e5c56cbdb6686d9.jpg [FONT="Comic Sans MS"][FONT="Comic Sans MS"]Wygląda jak pluszak :loveu:[/FONT][/FONT] Quote
al'akir Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 jaka ślicznotka:loveu: paputki chętnie zobaczę . Jakie masz?:razz: Quote
Nikolaaa Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='Ania!']http://images44.fotosik.pl/244/5e5c56cbdb6686d9.jpg [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Wygląda jak pluszak :loveu:[/FONT][/FONT] Wiem :loveu: [quote name='GPooLCLD']jaka ślicznotka:loveu: paputki chętnie zobaczę . Jakie masz?:razz: Dzięki ;) Mam Faliste , zdjęcie później bo teraz odrabiam lekcje...:diabloti: Quote
Nikolaaa Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Cześć Wiki :) Obiecane papużki około 20 :) Quote
Nikolaaa Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Papużki: tylko dwa bo reszta są jak już sobie latały- i sa strasznie niewyraźne :) Quote
al'akir Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 przyszłam papużki zobaczyć :) to są te większe faliste, hodowlane? (nie pamiętam jak się nazywa ta odmiana) Quote
Nikolaaa Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Nie , są ''normalne ''. A z tymi większymi ja też się gdzieś spotkałam. A ty masz papużki??? Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Świetne papużki :D[/FONT] Quote
al'akir Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Nikolaaa napisał(a):Nie , są ''normalne ''. A z tymi większymi ja też się gdzieś spotkałam. A ty masz papużki??? Niestety nie. Ale znam takiego pasjonata i hodowce, trochę mnie zaraził papugami, gdyby czas mi pozwolił , na pewno sprawiłabym sobie papugi :) Quote
Nikolaaa Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 dzięki Ania! Szkoda. To strasznie ''sympatyczne'' stworzonka . Czasami wręcz natrętne ale i tak kochane. Taaaakk.....zarażenie papużkami to bardzo częsta choroba :) Quote
Nikolaaa Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Wiem , weronika :) Hejka Wikusie :) Dzięki:loveu: Jeszcze 2 dwa dni iiii .........foty :) Quote
al'akir Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Nikolaaa napisał(a):Wiem , weronika :) Hejka Wikusie :) Dzięki:loveu: Jeszcze 2 dwa dni iiii .........foty :) to czekamy na zdjęcia :) Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Czekamy niecierpliwie ;)[/FONT] Quote
Nikolaaa Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Pożyczyłam od koleżanki ładowarkę do baterii do aparatu , i teraz siostra mi da na pewno swoje baterie żebym jej naładowała ,A ja jej wtedy powiem ,że naładuję ale jak będę mogła porobić foty :diabloti:A wiadomo ,że jak z aparatu to zdjęcia ładniejsze :cool3: Quote
Nikolaaa Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Oczywiście, byłyśmy , zrobiłyśmy - teraz wystarczy już pozmniejszać i wrzucić :) Tylko najpierw muszę dokończyć obiadek:eviltong: Quote
Recommended Posts