Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niunka04, GPooLCLD , Minerva, Ania! bardzo dziękujemy za życzenia :loveu:

WeronikaM fotki w weekend bo w tygodniu szkoła , czasu nie ma , a teraz jeszcze od poniedziałku w domu musiałyśmy leżeć bo byłam chora. Ale już jutro do szkoły :roll:
A za dwa tygodnie ferie :multi:

Posted

Ukradłam na chwilkę aparat siostrze. Zdjęć nie za dużo bo nie chciałam rozładować baterii :
Dejzusia była sama się wybiegać , przyszła i było jej zimno , więc ją owinęłam kacem :)

A tu już jej zapięłam spineczkę , bo rano zapomniałam :)

Ale w weekend i tak będą obiecane fotki :)
Może później dodam jeszcze paputki i królisia :)

Posted

Nikolaaa napisał(a):
Nie , są ''normalne ''. A z tymi większymi ja też się gdzieś spotkałam. A ty masz papużki???

Niestety nie. Ale znam takiego pasjonata i hodowce, trochę mnie zaraził papugami, gdyby czas mi pozwolił , na pewno sprawiłabym sobie papugi :)

Posted

dzięki Ania!

Szkoda. To strasznie ''sympatyczne'' stworzonka . Czasami wręcz natrętne ale i tak kochane. Taaaakk.....zarażenie papużkami to bardzo częsta choroba :)

Posted

Pożyczyłam od koleżanki ładowarkę do baterii do aparatu , i teraz siostra mi da na pewno swoje baterie żebym jej naładowała ,A ja jej wtedy powiem ,że naładuję ale jak będę mogła porobić foty :diabloti:A wiadomo ,że jak z aparatu to zdjęcia ładniejsze :cool3: