Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja mam taki interes... ;) Jestem bardzo przychylna wyjazdowi do Lwowa, ale bliski dosc kuzyn dla moich rodzicow (a z nimi mialam jechac) zeni sie wtedy wlasnie... :| Ja na tym slubie obowiazakowo byc nie musze (i pewnie i tak nie będe) wiec czy ktoś zabrałby maleństwo ( :lol: :lol: ) z beaglem do Lwowa :)? Mieszkam w Tomaszowie Maz. wiec pewnie nikomu nie po drodze, ale moze moglabym dojechac w jakies miejsce....

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

@ Mar - jest to wystawa CACIB - JEDNODNIOWA 20.08.2005
Przed chwilą dzwoniłam do LWOWA ,żeby to po raz koleiny potwierdzić.Jeśli pies jest Championem ,to wystarczy zdobyć 1xCAC ,żeby został Championem UA.Dlatego ten wyjazd (choć ryzykowny)bardzo kusi :D Jeśli już owy CAC dostaniesz ,powinieneś złożyć ksero rodow.,certyfikatu champ,ksero karty ocen,10 euro-zaraz po wystawie,żeby wszystko sprawniej w uzyskaniu Ch.UA przebiegło 8) 8)
@ Agasia-gratulacje dla kuzyna.Zawsze możesz dojechać do W-wy i dosiąść się do naszego planowanego busa.Na razie zbieramy chętnych :wink: :D

Posted

A tego to już nie znaju :o
Napewno jest jednodniowa-20.08-właśnie dziś wysłałam zgłoszenie Nobisa.Prosiłam ,zeby odpisali ,czy wszystko doszło bez problemów.Zastanawiam się teraz ile czasu poczekam na odpowiedż .Czy wogóle się doczekam :hmmmm: :niewiem:

Posted

[quote name='mar']To jest wystawa jednodniowa czy dwu??? Bo co innego wynika z ukraińskiej strony, co innego z dokumentu ze zgłoszeniem :/ A jak dwu to jak jest z rozkładem ras na dni? Kiedy I grupa, kiedy II, kiedy V?

I jeszcze jedno pytanie: czy jak pies z klasy championów (Champion Polski) dostanie CACIB to oznacza, że automatycznie staje się Championem Ukrainy, bo jakoś nie mogę znaleźć jednoznacznej odpowiedzi w gąszczu poprzednich stron??
Powyższe wyjaśniła b.przystępnie Króliczek. Ja tylko dodam, że do Championatu Ukrainy (jak i do każdego innego championatu) nie jest potrzebny CACIB, tylko CAC/CWC. CACIB (x4)potrzebny jest do tytułu Interchampiona. Li i jedynie:))
Nadal zbieramy chętnych, tzn. Króliczek i ja, z W-wy lub okolic.
Pzdr.

Posted

Iha jade :lol: Z wyslannikiem <chyba> ;) Do kiedy sa zgloszenia...? I jaka cena ;)? Wiem ze gdzies pewnie pisalo, ale jakbyscie dobrzy ludzi mogli podac 2 raz... :)

Posted

Króliczku, pomyliłam się, a i owszem, ale nie w tym, o czym piszesz. Stawki (25, 20 Euro) to stawki dla członków KSU! Jest taka adnotacja nad tabelką. A p. Szewczenko nie popuści i jej księgowe nie moga się pomylić w naliczaniu.
Dla uporządkowania cennika podaję go jeszcze raz:
W terminie od 1.4.2005 r. do 1.7. 2005 r.:
I pies - 25 + 10 Euro
II i następne - 20 + 10 Euro
Konkurencje hod. - po 5 Euro (?)
MP - 5 Euro (?)
Szczeniaki i weterani - 10 Euro (?)
Jutro (wtorek) zadzwonię do Lwowa i dowiem się, czy te 10 Euro trzeba również dodać do konkurencji, MP , szczeniaków i weteranów.
Pzdr.

Posted

Nie ma za co przepraszać. Ta informacja o dodatkowych 10 Euro od nieczłonków ukraińskiego klubu była napisana małymi literami. Dla zmylenia przeciwnika...
A dzisiaj telefon we Lwowie milczy. Może jutro się uda.
Pzdr.

• 3 weeks later...
Posted

"Asiaczek" napisał(a):
[quote name='mar']
Nadal zbieramy chętnych, tzn. Króliczek i ja, z W-wy lub okolic.
Pzdr.

Ktoredy jedziecie z tej Wawy??

Kika, czy planujecie cos z okolic przemysla??

Posted

Kika napisał(a):
Ja dalej proponuje wspólny wyjazd jakimś busem - proponuję dojechac do Przemyśla - auta zostawiacie na parkingu, taniusieńki hotelik za płotem niemal i wspólnie na Lwów :D Mogę sie zorientować w cenach takiego wynajmu, a jeżdzi tego na pęczki :wink:

Kika my się oczywiscie piszemy !!
Napisz czy to aktualne?? I co z noclegami?

Do kiedy zgloszenia do Lwowa i ajk wysylac poczta/ fax/ mail??

Mozna placic na wystawie i jaka wtedy oplata.
Od jakiego wieku maja weterany?? I jaka oplata??

Przepraszam, ze tak wypytuje, ale nie nam ukrainskiego :(