Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sama bym pojechała do tego Kijowa :wink: nie ma to tamto...ale kasy już brakuje .Idą Swięta ,mam komunię mojej córki w maju...i wogóle jakoś Kijów w tym roku idzie mi pod górkę.
Ale chyba się pocieszę i pojadę na tą wystawę do Sarajewa.Co o tym myślisz?Te 600-700zł to za samą podróż ,czy co?ile tam jest kiometrów? nie wiesz Orsini?Ty światowy człek jesteś :lol:

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w piz*** daleko:))
ale ja juz planuje przyszloroczny Kijow:)))))
ja do sarajeva nie jadu , bo nie mam z czym. Suke interke mam tluc tak daleko po jakis durny championat i caciba?:))nie chce mi sie:)))

Posted

króliczek napisał(a):
A skąd Kika będziesz ruszała? :o

Jeżeli w ogóle sie zdecyduję , bo mam różne plany co do mojej gwiazdy - to ode mnie jest 80 km do Lwowa.Można jakiś nocleg po polskiej stronie zorganizować i nad ranem do Lwowa spokojnie pojechać.

• 2 weeks later...
Posted

Hania,zapytaj konicznie i nie zapomnij nam o tym napisać :modla: bardzo prosimy.My z Wysłannikiem cały czas myślałyśmy ,że nie trzeba.........Ale byłby numer :evil: A może wystarczy jakiś wpis w paszporcie ,albo inne cudo.Zapytaj Haniu :)

Posted

Juz Ci mowie-SA potrzebne, bo Ua nie jest na liscie ani A ani B...
Teraz ludziska byli na Bialorusi i nie chcieli ich wpuscic,ale...bialorusini!!!do Polski !!!nie nasi Polacy!na innym przejsciu wpuscili bez problemow.
Ukraincy biora w lape bardzo ladnie:))no, a poza tym do sierpnia zdazysz kilka razy zrobic te testy:)))tylko kasa:((((

Posted

Moze cos taniej,ale to musi byc laboratorium akredytowane prze Unie- mamy fuxa,ze Pulawom sie udalo.
A poza tym dolicz przeslanie krwi do badania-zeby doszla szybko,a zagramaniczny pocztex chyba drogi???

Posted

Ja myslę, że akredytowane jest, bo Ukraiński ZK poleca je dla wyjeżdżających do Austrii na Europejską (jakoś Puław nie polecają :-? )
Akurat do Zvolena mam 360 km, więc mogę pojechać ;)
Poza tym to jest 19 km od Banskiej, może badanie zgrać z wystawką?
Jakby było taniej, to może by warto?

Posted

no to sie dowiedz skolka:))na Slowacji, bo jakos nie mam przekonania do Ua:)))
no i pytanie czy w weekendy lab. otwarte-watpie, wiec z Banska sie polaczyc nie da:((

Posted

kto ua?
moze i sa,ale to dziki kraj :))wiec ja dziekuje nawet jak bedzie taniej!juz wole te 250zl tu zostawic i miec pewnosc, ze zrobia te badania w miare uczciwie:))i ze kasa dojdzie itp.
Ale ciekawe ile na Slowacji kosztuje

Posted

Nie UA!!!
Słowacja, UA robi właśnie na Słowacji w Instytucie takim jak u nas w Puławach
UA nie mogłaby robić tego u siebie, bo oni nie są w UE, to logiczne

Posted

Nie bardzo Jostra nie bardzo:))
brazylia tez nie jest w Unii a takie laboratorium ma i USA i inne kraje:))ono musi posiadac akredytacje Unii, a nie byc w Unii:))))

Posted

ORSINI CZY JA MAM CI DRUKOWANYMI LITERAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZNALAZŁAM NA STRONIE UNIJNEJ I INNYCH TEŻ, ŻE MAJĄ AKREDYTACJĘ!!!!!!
NAUCZ SIĘ CZYTAĆ!!!!!!! :evilbat:

Posted

jostra napisał(a):
Nie UA!!!
Słowacja, UA robi właśnie na Słowacji w Instytucie takim jak u nas w Puławach

ALE JA PISZE O UKRAINIE!!! :lol: :lol: :lol:
TO NAPISALAS-A JA CI ODPISALAM ZE TO Z LOGOKA NIE MA WIELE WSPOLNEGO,BO :lol: :lol: :lol: co sie drzesz tak z rana???? :lol: :lol: :lol:

Posted

Ja???
no moze Brazylii nie ma ale jest Japonia i australia:))a to nie sa chyba kraje Unii?:))
To ze Slowacja jest na liscie to nigdy nie podlegalo dyskusji pytalam si eo Ua:))))i ja pisalam o Ua:))))