Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aż dziwne, że tylko trzeba się namęczyć żeby mieć Championat Ukrainy... :angryy: My do Kijowa napewno w tym roku nie pojdziemy, wogóle wątpie, że kiedyś pojedziemy, bo tata się boi jeżdzić do "ruskich" tak daleko... No trudno, do Lwowa i tak jedziemy, bo podobała się nam ta wystawka, a przy okazji potem nad Odesse i do Kiszyniowa na 2 x CACIB ;)

Posted

[quote name='gwiezdny-wyslannik']Aż dziwne, że tylko trzeba się namęczyć żeby mieć Championat Ukrainy... :angryy: My do Kijowa napewno w tym roku nie pojdziemy, wogóle wątpie, że kiedyś pojedziemy, bo tata się boi jeżdzić do "ruskich" tak daleko... No trudno, do Lwowa i tak jedziemy, bo podobała się nam ta wystawka, a przy okazji potem nad Odesse i do Kiszyniowa na 2 x CACIB ;)
Ej, GW, marudko mała - austriacki championat też wymaga 4xCAC, węgierski - też. Już nie wspomne o Niemczech. Rozbestwiłaś się, widzę...;)
I coś Tata kręci, bo Kijów (Ukraina) to nie "ruscy", a do Odessy (Ukraina) i Kiszyniowa (Mołdawia) jedziecie... Co Wy tam knujecie, jakieś roszady na mapie świata?! A my tu w grzechu i w nieświadomości żyjemy!;)
Pzdr.

Posted

Asiu nie marudo tylko championat Ukrainy to dla mnie tytuł średniej klasy, a Węgier czy Niemiec to już coś i wtedy można jeździć i jeździć... ;) Co do taty to szkoda mi mówić... On np. do Odessy chętny żeby jechać i od razu "To jedziemy na tydzień w wakacje.", a jak mówie, że w maju do Brześcia chce jechać to mówi "Do Ruskich nie jade.", a przecież Lwów, Kiszyniów czy Odessa to też te jego "Ruskie", więc go nie rozumiem, ale zgodził się na CACB we Lwowie, 5 dni w Odessie i potem na 2 x CACIB w Kiszynowie, więc nie mam co nosem kręcić :lol:

Posted

Sorki, że tak dlugo czekałas, ale przez 4 dni wogóle nie zagładałam na DGM. Juz się poprawiam:

PSY
kl. p
FAN LI TI CABO VERDE IN UKRAINE
SAFFRON SHERHY KAPITAN BLACK
SOLARIS AVIS LOVE THIS HOY AND ME

kl. o
BAI KUIN MUST BE BEST

suki
kl. mł.
FLORENCIA CABO VERDE IN UKRAINE.
Pzdr.

Posted

Asiaczku, proszę spojrzyj jeszcze raz w katalog - czy były zgłoszone jakiekolwiek pirenejskie psy górskie (po rosyjsku - pirenejskaja gornaja sobaka) FCI 137? Dziękuję.

• 4 months later...
  • 1 month later...
Posted

Asiaczek
Wyczytałem z Twoich postów:

Jedynym zgrzytem było to, że musieliśmy zapłacić przy wyjeździe z Ukrainy 30 USD (lub w przeliczeniu na ichniejsze hrywny).

Przez które przejście graniczne jechaliście w ubiegłym roku do Lwowa i za co te 30 USD musieliście zapłacić

Posted

Pat-Brutus napisał(a):
Asiaczek
Wyczytałem z Twoich postów:

Przez które przejście graniczne jechaliście w ubiegłym roku do Lwowa i za co te 30 USD musieliście zapłacić

No właśnie? :crazyeye: