Agasia Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Natalia_W napisał(a):A czy ja moge prosic o stawki Sznaucerow miniaturowych pieprz i sól???? :D :D :D Wydaje mi ssie ze Schnauzer Miniature PPS to bedzie to ;) Pies posrednia EXPERD REZLARK suczki junior cos po "ichniemu" - nie da sie przepisac :| suczki otwarta RUSSKIY ASSORTI'C YAROSLAVNA II do mnie nikt nie dzwonil... ;) Quote
Asiaczek Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Bongobongo też miała telefon w/s wysłania championatu czy rodowodu, nie wiem dokładnie. Zobaczymy, co z tego wyniknie. Bo podczas wystawy dokładnie tak mówili: że najpierw trzeba czekać na oficjalne potwierdzenie CAC-ów, a potem... może Championat Ukrainy, jak umowa zostanie podpisana. A więc czekamy. pzdr. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 Asiu a kiedy mogą być potwierdzenia CACów? Quote
Cavisia Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Jeżeli tylko by się dało ( i komuś się chciało) zerknąć i zobaczyć ile było cavalier king charles spanieli. Nie powinno być ich dużo :) Z góry bardzo dziękuję. A kiedy jeszcze oni mają wystawy w Lwowie, czy tylko ta jedna w sierpniu? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 Nie było żadnego Cavalierka ;) Quote
Asiaczek Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Nic więcej nie wiem; czekamy. Tylko to nam pozostało. GW - spoko. Innego wyjścia nie ma. Pzdr. Quote
bongobongo Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Dzwoniłam dzisiaj do Kijowa i rozmawiałam z kobietą zajmującą się tylko certyfikatami. Powiedziała mi, że porozumienie nie zostało jeszcze podpisane, P. Mania ma być w kwietniu i może wtedy. :cry: Tak więc tytuły zdobyte we Lwowie nie dają na razie możliwości przyznania championa UK. :( Wykonane do niektórych telefony lub wysłane maile były po to, że w tych przypadkach nie mieli rodowodów i nie nie mogli wysłać potwierdzenia CACIB-ów do FCI. UWAGA!!!!!!!!! Osoby z numerami startowymi: - 84( to chyba Ty, KATARZYNO) -351 (to TY, GWIEZDNY WYSŁANNIK) - 135 proszone są o natychmiastowe dosłanie rodowodów (jeśli nie, to przepadną uzyskane CACIB-y - tak powiedziała mi kobieta z Kijowa). ASIACZKU i KRÓLICZKU z waszymi psami jest wszystko OK (zresztą to tylko chodzi o te trzy, w/w). Pozdr. Może ma ktoś kontakt z osobą o numerze 135, żeby przekazać informację? Wiem tylko z katalogu, że rasa psa to dog niemiecki, a wł. Nowak. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 A czy mogę prosić o nr faxu do Kijowa? I dziękuję za informacje bardzo istotną ! :buzi: Quote
bongobongo Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 gwiezdny-wyslannik napisał(a):A czy mogę prosić o nr faxu do Kijowa? I dziękuję za informacje bardzo istotną ! :buzi: Niestety ja nie znam numeru faxu. Mogę podać jedynie numer telefonu do Kijowa, pod który dzwoniłam: 00 380 44 2870143 Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 bongobongo napisał(a):gwiezdny-wyslannik napisał(a):A czy mogę prosić o nr faxu do Kijowa? I dziękuję za informacje bardzo istotną ! :buzi: Niestety ja nie znam numeru faxu. Mogę podać jedynie numer telefonu do Kijowa, pod który dzwoniłam: 00 380 44 2870143 Tylko co mi z numeru jak nie znam języka :/ Napisałam do nich meila i załączyłam rodowód w załączniku zobaczymy co opiszą... Quote
Asiaczek Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 GW - ja, jak miałam wysłać ponownie rodowód Hipki, to podano mi następujący nr faksu: 00 380 44 287 01 43. Z wcześniejszych postów wynika, że jest to również nr telefonu. Próbuj. Pzdr. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 Dziękuję tylko problem, bo nie mam faxu, a ten na poczcie nie działa... :/ Ale coś wykombinować musze. Quote
Katarzyna Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Kazali mi zapłacić 10 Euro i wysłać kartę oceny z wystawy faxem. Czy ktoś ma numer konta z adresem do Kijowa? Czy ktoś też dostał takie dyspozycje? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 Ja mam właśnie problem, bo wysłałam im meila z rodowodem zaraz jak się dowiedziałam, że musze to zrobić - żadnej odpowiedzi nie dostałam. Nie wiem zupełnie co mam robić. Wiem, że wysyłałam zgłoszenie i Snoopa i Spike'a razem, więc skoro jest rodowód Snoopa to Spike'a tym bardziej... No nie wiem. A faxem nie mam jak wysłać... :/ Kasiu a za co masz płacić te 10 Euro? Quote
Katarzyna Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Ponoc za CACIBa (paranoja) Ale z tego co pamiętam to 10 E było za Champ. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 Przeciez nigdzie sie nie płaci za CACIBa bez przesady.... :/ Quote
zanetta Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Dajcie znac jak przyjdzie komus CACIB do domu :wink: Ja tez czekam z niecierpliwoscia na jakiekolwiek wiadomosci tak z Lwowa jak i z Uzghoroda Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 Zanetta - To z Ty miałaś takiego pięknego Afgana z Varius Avis? I to z Tobą miałam przyjemność "biec" po BIS'a ? :P No ja mam nadzieję, że mi uznają ten CACIB... :-? Quote
Asiaczek Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Mnie np. prosili o dosłanie rodowodu Hipki. A przecież wysłałam 4 komplety dokumentów. Natomiast o pieniądzach (aby im je wysłać) to słyszę po raz pierwszy! Chyba niemożliwe, żeby to było za CACIb'a!!! A może jakaś różnica w opłacie wystawowej? Pzdr. Quote
zanetta Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 gwiezdny-wyslannik - czuje sie :oops: , tak to ja bieglam po BISa razem z toba, szkoda tylko ze go nie wybiegalysmy :wink: Z tego co mi przychodzi do glowy to taka oplate wysyla sie po championat :roll: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 Dokładnie nie udało nam się wybiegać tego BIS'a, ale sędzina akurat za mną i Spike'm nie przepadała, może nie za nami tylko za naszym miejscem zamieszkanie, bo jej ironiczne pytanie "A wy jesteście z Polski...?" i moje potwierdzenie wywołało na jej twarzy małe skrzywienie... Bardzo dziwne te opłaty... A może oni Kasiu chcą Ci dać Ch.? :/ Quote
króliczek Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Czy ktoś może dzwonił do Lwowa w sprawie ChUA??Czy dogoworka ,o której słyszałyśmy we Lwowie zostałą już podpisana?? KATARZYNA - 10 Euro to najprawdopodobniej opłata za Championat -za CACIB nigdzie przecież się nie płaci.Jeśli miałabyś niedopłatę z powodu wystawy ,to raczej wychwyciliby to jeszcze przed wydaniem nr.startowego.Tak więc ja zakładam najbardziej optymistyczną wersję -ChUA :D TYLKO DLACZEGO JA NIE DOSTAŁAM ŻADNEGO E-MAILA W TEJ SPRAWIE?? :o Quote
Recommended Posts