Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Natalia_W napisał(a):
A czy ja moge prosic o stawki Sznaucerow miniaturowych pieprz i sól???? :D :D :D

Wydaje mi ssie ze Schnauzer Miniature PPS to bedzie to ;)

Pies posrednia

EXPERD REZLARK

suczki junior

cos po "ichniemu" - nie da sie przepisac :|

suczki otwarta
RUSSKIY ASSORTI'C YAROSLAVNA II

do mnie nikt nie dzwonil... ;)

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bongobongo też miała telefon w/s wysłania championatu czy rodowodu, nie wiem dokładnie. Zobaczymy, co z tego wyniknie. Bo podczas wystawy dokładnie tak mówili: że najpierw trzeba czekać na oficjalne potwierdzenie CAC-ów, a potem... może Championat Ukrainy, jak umowa zostanie podpisana. A więc czekamy.
pzdr.

Posted

Jeżeli tylko by się dało ( i komuś się chciało) zerknąć i zobaczyć ile było cavalier king charles spanieli. Nie powinno być ich dużo :)
Z góry bardzo dziękuję.
A kiedy jeszcze oni mają wystawy w Lwowie, czy tylko ta jedna w sierpniu?

Posted

Dzwoniłam dzisiaj do Kijowa i rozmawiałam z kobietą zajmującą się tylko certyfikatami. Powiedziała mi, że porozumienie nie zostało jeszcze podpisane, P. Mania ma być w kwietniu i może wtedy. :cry: Tak więc tytuły zdobyte we Lwowie nie dają na razie możliwości przyznania championa UK. :(
Wykonane do niektórych telefony lub wysłane maile były po to, że w tych przypadkach nie mieli rodowodów i nie nie mogli wysłać potwierdzenia CACIB-ów do FCI.

UWAGA!!!!!!!!! Osoby z numerami startowymi:
- 84( to chyba Ty, KATARZYNO)
-351 (to TY, GWIEZDNY WYSŁANNIK)
- 135
proszone są o natychmiastowe dosłanie rodowodów (jeśli nie, to przepadną uzyskane CACIB-y - tak powiedziała mi kobieta z Kijowa).

ASIACZKU i KRÓLICZKU z waszymi psami jest wszystko OK (zresztą to tylko chodzi o te trzy, w/w).
Pozdr.

Może ma ktoś kontakt z osobą o numerze 135, żeby przekazać informację?
Wiem tylko z katalogu, że rasa psa to dog niemiecki, a wł. Nowak.

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
A czy mogę prosić o nr faxu do Kijowa? I dziękuję za informacje bardzo istotną ! :buzi:

Niestety ja nie znam numeru faxu. Mogę podać jedynie numer telefonu do Kijowa, pod który dzwoniłam:
00 380 44 2870143

Posted

bongobongo napisał(a):
gwiezdny-wyslannik napisał(a):
A czy mogę prosić o nr faxu do Kijowa? I dziękuję za informacje bardzo istotną ! :buzi:

Niestety ja nie znam numeru faxu. Mogę podać jedynie numer telefonu do Kijowa, pod który dzwoniłam:
00 380 44 2870143

Tylko co mi z numeru jak nie znam języka :/ Napisałam do nich meila i załączyłam rodowód w załączniku zobaczymy co opiszą...

Posted

GW - ja, jak miałam wysłać ponownie rodowód Hipki, to podano mi następujący nr faksu:
00 380 44 287 01 43.
Z wcześniejszych postów wynika, że jest to również nr telefonu.
Próbuj.
Pzdr.

• 3 weeks later...
Posted

Ja mam właśnie problem, bo wysłałam im meila z rodowodem zaraz jak się dowiedziałam, że musze to zrobić - żadnej odpowiedzi nie dostałam. Nie wiem zupełnie co mam robić. Wiem, że wysyłałam zgłoszenie i Snoopa i Spike'a razem, więc skoro jest rodowód Snoopa to Spike'a tym bardziej... No nie wiem. A faxem nie mam jak wysłać... :/

Kasiu a za co masz płacić te 10 Euro?

Posted

Mnie np. prosili o dosłanie rodowodu Hipki. A przecież wysłałam 4 komplety dokumentów. Natomiast o pieniądzach (aby im je wysłać) to słyszę po raz pierwszy! Chyba niemożliwe, żeby to było za CACIb'a!!!
A może jakaś różnica w opłacie wystawowej?
Pzdr.

Posted

gwiezdny-wyslannik - czuje sie :oops: , tak to ja bieglam po BISa razem z toba, szkoda tylko ze go nie wybiegalysmy :wink:
Z tego co mi przychodzi do glowy to taka oplate wysyla sie po championat :roll:

Posted

Dokładnie nie udało nam się wybiegać tego BIS'a, ale sędzina akurat za mną i Spike'm nie przepadała, może nie za nami tylko za naszym miejscem zamieszkanie, bo jej ironiczne pytanie "A wy jesteście z Polski...?" i moje potwierdzenie wywołało na jej twarzy małe skrzywienie...

Bardzo dziwne te opłaty... A może oni Kasiu chcą Ci dać Ch.? :/

Posted

Czy ktoś może dzwonił do Lwowa w sprawie ChUA??Czy dogoworka ,o której słyszałyśmy we Lwowie zostałą już podpisana??
KATARZYNA - 10 Euro to najprawdopodobniej opłata za Championat -za CACIB nigdzie przecież się nie płaci.Jeśli miałabyś niedopłatę z powodu wystawy ,to raczej wychwyciliby to jeszcze przed wydaniem nr.startowego.Tak więc ja zakładam najbardziej optymistyczną wersję -ChUA :D
TYLKO DLACZEGO JA NIE DOSTAŁAM ŻADNEGO E-MAILA W TEJ SPRAWIE?? :o