Asiaczek Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Dzięki Lila za pomoc. Mam nadzieję, że i inni powstawiają zdjęcia, które im przesłałam mailem. Kika - wysyłam jeszcze raz, w mniejszych paczkach. GW - zaraz wyślę. Pzdr. Quote
Agasia Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Asiaczku i ja czekam na zdjecia :) Matagi gratulacje ;) To ty bylas niezidentyfikowana osobka, ktora kolo godz. 6 rano pytalismy czy to napewno wystawa :P Quote
Asiaczek Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Agasia - Matagi nie było we Lwowie. Mam jakieś problemy z Twoim adresem mailowym; komp. wyrzuca mi ten adres, że taki nie istnieje. Podaj na priv jeszcze raz. A tak poza tym, to wysłałam Twoje zdjęcie do Ani od Chow-Chow. Wiem na 100 %, że zdjęcia doszły. A więc może Ania je tutaj wklei. Pzdr. Quote
Agasia Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 :oops: Chodzilo mi o osobe wystawiajaca Akitke ;) Quote
Kasia_i_Łukasz Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Asiaczek, gratuluje zwycięstwa na parach i grupach hodowlanych !! :BIG: Quote
Kamilapon Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 w kwietniu jadę na bank!! w tym roku musiałam odpuścić, ale w przyszłym.. jamais!!!! 8) Quote
Asiaczek Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Agasia napisał(a)::oops: Chodzilo mi o osobe wystawiajaca Akitke ;) To też nie była Lilka; to była Iwona M. ze swoim psiakiem BOS KUMADE (po domowemu: SHIRO). Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='Kasia_i_Łukasz']Asiaczek, gratuluje zwycięstwa na parach i grupach hodowlanych !! :BIG: Dzięki! Jeżeli Agabass będzie się chciało, to może wstawi kilka zdjęć z tych konkurencji. Wtedy sami zobaczycie, jak to wyglądają baski w parach i baski w grupie (same trikolorki!!! Moje ulubione.). Pzdr. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 24, 2005 Author Posted August 24, 2005 Dzięki uprzejmości Asiaczka wstawiam zdjęcie mojego psiaka z BOG VII: Quote
Asiaczek Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 GW - ładniutkie to Twoje zwierzątko. A propos - na który mail doszły zdjęcia? "126" czy "Bora"? pzdr. Quote
Agasia Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Asiaczku do mnie mail przyszedl za ktory bardzo dziekuje, ale zdjecie w jakims fikusnym formacie i nie moge go otworzyc... :( Quote
Matagi Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='Asiaczek'][quote name='Agasia']:oops: Chodzilo mi o osobe wystawiajaca Akitke ;) To też nie była Lilka; to była Iwona M. ze swoim psiakiem BOS KUMADE (po domowemu: SHIRO). Pzdr. Asiaczek :P rację ma! :D :P W Lwowie była Iwonka,nie ja :wink: Ja siedziałam w domu i trzymałam mocno kciuki :D :P !!! Qrde!ja zakręcona jestem ostatnio :wink: ASIACZKU!!!! WIELKIE GRATKI ZA LWÓW!!!!! :P :P :P :P :P :P Wyganiają mnie od tego komputera,nie mogę nic dokładnie przeczytać ani napisać :wink: :lol: Maila od Asiaczka dostałam wczoraj,ale dopiero przed chwilą zobaczyłam,że mam też inne zdjęcia Asiaczkowe.... :oops: Już je wstawiam :lol: : Quote
Asiaczek Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Agasia napisał(a):Asiaczku do mnie mail przyszedl za ktory bardzo dziekuje, ale zdjecie w jakims fikusnym formacie i nie moge go otworzyc... :( Twoje zdjęcie wysłałam też do Ani od Chow-Chowów. Może ona je wstawi, bo ja wszystkim wysłałam zdjęcie w jpg. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='Matagi'][quote name='Asiaczek'][quote name='Agasia']:oops: Chodzilo mi o osobe wystawiajaca Akitke ;) To też nie była Lilka; to była Iwona M. ze swoim psiakiem BOS KUMADE (po domowemu: SHIRO). Pzdr. Asiaczek :P rację ma! :D :P W Lwowie była Iwonka,nie ja :wink: Ja siedziałam w domu i trzymałam mocno kciuki :D :P !!! Qrde!ja zakręcona jestem ostatnio :wink: ASIACZKU!!!! WIELKIE GRATKI ZA LWÓW!!!!! :P :P :P :P :P :P Wyganiają mnie od tego komputera,nie mogę nic dokładnie przeczytać ani napisać :wink: :lol: Maila od Asiaczka dostałam wczoraj,ale dopiero przed chwilą zobaczyłam,że mam też inne zdjęcia Asiaczkowe.... :oops: Już je wstawiam :lol: : Matagi - dzisiaj wysłałam Ci też pilnego maila. Zastanówcie się "trzy czarownice" nt. odpowiedzi, OK? pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 OK. Czekam na wynik "burzy mózgów trzech czarownic" + męskie wsparcie. Pzdr. Quote
agabass Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 HODOWLA ASIACZEK NAJLEPSZA PARA HODOWLANA I MIEJSCE FARIK + FELKA NAJLEPSZA GRUPA HODOWLANA I MIEJSCE FARIK, FELKA, HIPKA Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 A jak tym psom nie dać Najlepszej Grupy Hodowlanej i Najlepszej Pary Hodowlanej....? :o Asiaczku jeszcze raz gratuluję! :buzi: Quote
Kika Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Asiaczku pięknie te Twoje zwierzaczki wyglądają - GRATULACJE :D :D O :o i nasza Pani sędzina na każdym niemal zdjęciu. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 Dokładnie jakbym mało się na nią napatrzyła we Lwowie :o :wink: Quote
Asiaczek Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Agabass - dzięki za pomoc (tradycyjnie). GW - dzięki. a na sędzinę nie narzekaj - dobrze Cię posędziowała, prawda? Kika - dzięki. To miłe słyszeć pochwały nt. własnych psiaków. Pzdr. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 No ni tak, ale komu miała dać jak nie mi...? Dobrze, że mnie w rasie nie sędziowała, bo zależało mi na ocenie przez Sandora Szabo, bo co jak co, ale sędzia rangi europejskiej - moim zdaniem i on mi sędziował Spike'a jak był młody i mu się b.podoał i chciałam właśnie żeby po jakimś czasie mi go ocenił i dobry mieliśmy opis - sama wiesz, bo tłumaczyłaś :P Quote
jostra Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Czy ja mogę Was prosić o stawki sznaucerów mini białych i czarnych? Z góry dzięki :D Quote
Recommended Posts