Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki Lila za pomoc. Mam nadzieję, że i inni powstawiają zdjęcia, które im przesłałam mailem.
Kika - wysyłam jeszcze raz, w mniejszych paczkach.
GW - zaraz wyślę.
Pzdr.

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agasia - Matagi nie było we Lwowie.

Mam jakieś problemy z Twoim adresem mailowym; komp. wyrzuca mi ten adres, że taki nie istnieje. Podaj na priv jeszcze raz. A tak poza tym, to wysłałam Twoje zdjęcie do Ani od Chow-Chow. Wiem na 100 %, że zdjęcia doszły. A więc może Ania je tutaj wklei.
Pzdr.

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']Asiaczek, gratuluje zwycięstwa na parach i grupach hodowlanych !! :BIG:
Dzięki!
Jeżeli Agabass będzie się chciało, to może wstawi kilka zdjęć z tych konkurencji. Wtedy sami zobaczycie, jak to wyglądają baski w parach i baski w grupie (same trikolorki!!! Moje ulubione.).
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek'][quote name='Agasia']:oops: Chodzilo mi o osobe wystawiajaca Akitke ;)
To też nie była Lilka; to była Iwona M. ze swoim psiakiem BOS KUMADE (po domowemu: SHIRO).
Pzdr.

Asiaczek :P rację ma! :D :P W Lwowie była Iwonka,nie ja :wink: Ja siedziałam w domu i trzymałam mocno kciuki :D :P !!!
Qrde!ja zakręcona jestem ostatnio :wink: ASIACZKU!!!! WIELKIE GRATKI ZA LWÓW!!!!! :P :P :P :P :P :P Wyganiają mnie od tego komputera,nie mogę nic dokładnie przeczytać ani napisać :wink: :lol: Maila od Asiaczka dostałam wczoraj,ale dopiero przed chwilą zobaczyłam,że mam też inne zdjęcia Asiaczkowe.... :oops: Już je wstawiam :lol: :

Posted

Agasia napisał(a):
Asiaczku do mnie mail przyszedl za ktory bardzo dziekuje, ale zdjecie w jakims fikusnym formacie i nie moge go otworzyc... :(

Twoje zdjęcie wysłałam też do Ani od Chow-Chowów. Może ona je wstawi, bo ja wszystkim wysłałam zdjęcie w jpg.
Pzdr.

Posted

[quote name='Matagi'][quote name='Asiaczek'][quote name='Agasia']:oops: Chodzilo mi o osobe wystawiajaca Akitke ;)
To też nie była Lilka; to była Iwona M. ze swoim psiakiem BOS KUMADE (po domowemu: SHIRO).
Pzdr.

Asiaczek :P rację ma! :D :P W Lwowie była Iwonka,nie ja :wink: Ja siedziałam w domu i trzymałam mocno kciuki :D :P !!!
Qrde!ja zakręcona jestem ostatnio :wink: ASIACZKU!!!! WIELKIE GRATKI ZA LWÓW!!!!! :P :P :P :P :P :P Wyganiają mnie od tego komputera,nie mogę nic dokładnie przeczytać ani napisać :wink: :lol: Maila od Asiaczka dostałam wczoraj,ale dopiero przed chwilą zobaczyłam,że mam też inne zdjęcia Asiaczkowe.... :oops: Już je wstawiam :lol: :
Matagi - dzisiaj wysłałam Ci też pilnego maila. Zastanówcie się "trzy czarownice" nt. odpowiedzi, OK?
pzdr.

Posted

Agabass - dzięki za pomoc (tradycyjnie).

GW - dzięki. a na sędzinę nie narzekaj - dobrze Cię posędziowała, prawda?

Kika - dzięki.

To miłe słyszeć pochwały nt. własnych psiaków.
Pzdr.

Posted

No ni tak, ale komu miała dać jak nie mi...? Dobrze, że mnie w rasie nie sędziowała, bo zależało mi na ocenie przez Sandora Szabo, bo co jak co, ale sędzia rangi europejskiej - moim zdaniem i on mi sędziował Spike'a jak był młody i mu się b.podoał i chciałam właśnie żeby po jakimś czasie mi go ocenił i dobry mieliśmy opis - sama wiesz, bo tłumaczyłaś :P