gwiezdny-wyslannik Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 Na początku dziękuję wszystkim za miło spędzony czas i miłe towarzystwo. Wszystkim gratuluję szczegółnie Asiaczkowi za Najlepszą Parę Hodowlaną i Najlepszą Grupę - pięknie wyglądaliście. Króliczek, Savannah, Agasia, Stafikowa, Pani od Afgana i Chow Chowa - ślicznie wyglądałyście i naprawdę gratuluję i dziękuję za brawa na BOG VII - miło jest biec i słyszeć serdeczce oklaski Polaków. Co do wystawy, wszystko ok, ringi duże, miejsca dużo i przede wszystkim nie było gorąco, więc psy były nie zmęczone. A teraz to co przyjemne, mój GWIEZDNY WYSŁANNIK Dostojne Szałaputy - CAC, CACIB, BOB, BOG. Nagrody też bardzo fajne przywieźliśmy 2 duże puchary i 8 kg. karmy ;) Quote
Agasia Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Wlasnie... mi tez bylo bardzo milo poznac i spedzic czas z tak wieloma dogomaniakami :) Polacy rzadzili we Lwowie 8) Quote
Yoshko Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 A ja bardzo proszę o stawkę jamników krótkowłosych standard, Myslę że było nie duzo Quote
Kika Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 A jak w końcu wyszło z CH UK - wystarczył jeden CAC? Quote
Agasia Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Kika napisał(a):A jak w końcu wyszło z CH UK - wystarczył jeden CAC? o to jest pytanie... Quote
Savannah Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 najpierw trzeba czekac na potwierdzenie caca, ma przyjsc, później sie to wysyla do Kijowa...itd. :wink: Quote
Asiaczek Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Atik napisał(a):Ja poprosze o boksery. sędzia:Tatiana Sziyan/Ukraina. PSY kl. baby PLYMBOX PEPPER BOY SZERGARD SANVITA kl. mł. CHELENTANO SANVITA kl. o SALVADOR DE VERSAL kl. ch RAMAZOTTI SANVITA SUKI kl. baby SZADE SANVITA kl. mł. UMA KASTILLD SILVESTRE TANITA TIKARAM SANVITA kl. o SE-NALA DE VERSAL AFINA FROM BASSARAB kl. u OLIVIYA VITA BOX Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Yoshko napisał(a):A ja bardzo proszę o stawkę jamników krótkowłosych standard, Myslę że było nie duzo Były następujące jamniki: Dachshund smooth haired Dachsund miniature wire haired dachshund long haired dachshund wire haired Czy to któreś z tych proszonych? pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Kika napisał(a):A jak w końcu wyszło z CH UK - wystarczył jeden CAC? Z rozmów kuluarowych wyszło, że na razie trzeba czekać. Najpierw czekamy na oficjalne potwierdzenie CAC-ów otrzymanych na tejże wystawie. Potem dzwonimy do Lwowa i przesyłamy im żądane dokumenty (to będą prawdopodobnie: kopie rodowodu i championatu PL, może cos jeszcze, ale nie wiem, co by to miało być). Na razie nie wiadomo, czy będzie jakaś opłata. Podejrzewam, że tak. Taka umowa między UA a PL może być podpisana nawet do końca roku. Ale wtedy (tak nam powiedziano na wystawie) CAC-e otrzymane na tej wystawie są ważne do otrzymania Championatu UA (bo liczy się rok kalendarzowy, anie data), ale zobaczymy. Tak więc czekamy... Ale jeżeli nic nie wyjdzie z tej umowy, to nie pozostaje nam nic innego, jak powoli zbierac ukraińskie 4 CAC-e, w tym jeden z wystawy w Kijowie. Lub pojechać w grudniu 17-18.12.2005 r. do Kijowa i tam zdobyć 2xCAC i wtedy mamy automatycznie Championa UA!!! Może ktoś się zdecyduje? Pzdr. Quote
karenina Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Gratulacje wielkie!! Jak sie was czyta to az sie chce tam jechac :).. Asiaczku, czy jakowes PLI sie pojawiły? Quote
Asiaczek Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 karenina napisał(a):Gratulacje wielkie!! Jak sie was czyta to az sie chce tam jechac :).. Asiaczku, czy jakowes PLI sie pojawiły? No to jazda! Zgłoszony był tylko jeden PLI: SUKA kl.o GLORIYA o: PIORUN GLEWARTOWSKA GLEBINA m. SHANEL Pzdr. Quote
karenina Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 wbrew pozorom, wiele mi to powiedziało :) dzieki :) Quote
Martyna Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Asiaczek napisał(a): Lub pojechać w grudniu 17-18.12.2005 r. do Kijowa i tam zdobyć 2xCAC i wtedy mamy automatycznie Championa UA!!! Może ktoś się zdecyduje? Pzdr. kuszace :-) tylko kurcze w grudniu jedziemy do Wilna i nie wiem jak bede stala z kasa :( no i chyba w tych dniach jest Nordic & Finish Winner na ktory mialam jechac :-) wow do Kijowa 760 km, ale dalej kusi ;-) Quote
dorotal Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 17-18.12.2005 to nie jest podwojna wystawa a pojedyncza(dla pewnych ras rzeczywiscie jest mozliwosc zdobycia 2 CAC: buldog angielski, cane corso, sznaucer, amstafy, cocker spaniele, labrador i golden, nowofunland, amerykanski buldog, yearl terrier) . Podwojna jest w kwietniu. i wtedy rzecywiscie mozna wrocic z championatem Ukrainy Quote
Yoshko Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Asiaczek , chodzi mi o dachshund smooth haired Quote
warg2003warg Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Tak jak pisze dorotal tylko z kwietniowej 2 cace dają ch. Ukrainy.Czekałam na wasze relacje i tak jak myślałam tak było.W kwietniu w tym roku w Kijowie rozmawiałam z p. Manią,kilkoma Polakami i komisarz wystawy na temat obustronnej umowy dotyczacej championatów. W tym czasie p. Mania był przeciwny podpisania tej umowy.może zmienił zdanie? Lub w ramach poparcia dla pomarańczowej rewolucji bedzie umowa jednostronna jak np. Rosja. Quote
Asiaczek Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Yoshko napisał(a):Asiaczek , chodzi mi o dachshund smooth haired PSY kl.puppy DELBURG VELVET kl. ch ADMIRAL OF LADY JOAN SUKI kl. baby DELBURG BALLADA kl mł. DELBURG ASTRA kl. o IMPERIA PRYSTRASTI TCHORNOGO LISSY kl. ch JAR-PTITSA kl. u GOLDADER BEAUTY SMILE BREDA Pzdr. Quote
Martyna Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 dorotal napisał(a):17-18.12.2005 to nie jest podwojna wystawa a pojedyncza(dla pewnych ras rzeczywiscie jest mozliwosc zdobycia 2 CAC: buldog angielski, cane corso, sznaucer, amstafy, cocker spaniele, labrador i golden, nowofunland, amerykanski buldog, yearl terrier) . Podwojna jest w kwietniu. i wtedy rzecywiscie mozna wrocic z championatem Ukrainy aaa to nawet lepiej, ze w kwietniu !!! :-) moze ktos jest chetny?? Quote
lonka Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Może ja się skusze na kwietniową wystawe :wink: Quote
karenina Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 A w jakim mniej wiecej terminie sie ta kwietniowa odbywa? Quote
Matagi Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Udało mi sie odgonić na moment Agappe i Donye od komputera :wink: :lol: :wink: I wstawiam trzy fotki z Lwowa :lol: :D :P Fotki przesłała mi Asiaczek :P ,za co bardzo,bardzo dziękuję :P :D A na fotkach jest akita BOS Kumade ,który skończył intera właśnie we Lwowie! :D :D :D Quote
Recommended Posts