Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

króliczek napisał(a):
A czy ktoś z was słyszał o takim przypadku ,że nie przyznano psu CAC-a ,CACIB,BOB-bo był sam w rasie(nie mógł być oceniony w drodze porównania)??Czy taka opcja jest możliwa? :o

oczywiście,że ta opcja jest możliwa i zgodna z regulaminem :)

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JustynaJK napisał(a):
króliczek napisał(a):
A czy ktoś z was słyszał o takim przypadku ,że nie przyznano psu CAC-a ,CACIB,BOB-bo był sam w rasie(nie mógł być oceniony w drodze porównania)??Czy taka opcja jest możliwa? :o

oczywiście,że ta opcja jest możliwa i zgodna z regulaminem :)

O tym to ja wiem ,ale czy ktoś OSOBIŚCIE spotkał się z taką sytułacją?????

Posted

Z tego wniosek ,że nawet największa konkurencja jest lepsza niż jej brak.
To bardzo fajny bagaż ,dla mojej głowy na czas podróży do Lwowa.Nie mógł ktoś choć jakiejś pokraki zgłosić (nawet w weteranach)? :wink: Zawsze byłoby to lepsze wyjście.
A co słuchajcie z tymi rzadkimi rasami ,gdzie zawsze występują pojedyńczo(bo jeden w kraju-rodzynek)? im też nik CWC nie przyznaje?

Posted

Króliczek - czekam na info. I nie martw się co do ilości konkurencji. Będzie dobrze.
Savannah - niestety, wczoraj bylam w domu nieosiągalna. Dzisiaj - dopiero teraz (spójrz na godzinę) wygospodarowałam trochę czasu.
pzdr.

Posted

Wow ,jakie cudo.Martyna ,widzę ,że już w Polsce futrzaste maleństwo.Co prawda na flatach się kompletnie nie znam ,ale ten maluch jest przesłodki :D Jak tylko wrócisz zza oceanu zdaj nam relacje(i przyjedż po Championat :wink: )

Posted

Agasia napisał(a):
A czy ktos z was wogole dostal potwierdzenie..?

z tego co wiem to oni NIE wysyłają potwierdzen :lol: :wink: tak samo było jak jechałam do Kalingradu :)
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Posted

Asiaczek napisał(a):
Czy któraś z tych czarnych piękności będzie Twoja?
Pzdr.

hehe na obu zdjeciach jest Tio, czyli moje malenstwo :-) a wiecej jest na stronie compendio.pl :-)

Kroliczek zaraz jak wroce sie do Ciebie odezwe i sie jakos umowimy :-)

Posted

Savannah napisał(a):
Agasia napisał(a):

z tego co wiem to oni NIE wysyłają potwierdzen :lol: :wink: tak samo było jak jechałam do Kalingradu :)
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

CACIB-Kaliningrad wysłał potwierdzenia! Na mój nr faksu.
Pzdr.

Posted

Jeżeli wszystko dobrze pójdzie (na miejscu opowiemy Wam, o co chodzi), to wyruszymy o 19.00. Na granicy chcemy być ok. 1.00 (czyli o 2.00 - wg ich czasu).
Ci, co zostają, niech trzymają za nas kciuki. Na pewno się przydadzą!
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Savannah napisał(a):
Agasia napisał(a):

Pozdrawiam
Lidka i Villarica

CACIB-Kaliningrad wysłał potwierdzenia! Na mój nr faksu.
Pzdr.

tak wiem :wink: ale mi chodziło o to że nie wysyłają normalnych potwierdzen, jak to jest w Polsce i np. Słowacji

Posted

Savannah napisał(a):
Agasia napisał(a):

Pozdrawiam
Lidka i Villarica

A ja dostałam potwierdzenie zgłoszenia psa do Kaliningradu(międzynarodowa) :D
O potwierdzenie zgłoszenia psiaka do Lwowa się nie martwię ,gdyż organizator (był tak miły) przysłał roboczy przedwystawowy katalog Marcie.W/g katalogu Nobis figuruje w spisie zgłoszonych psów(jak zresztą inne jadące z nami ) :P
Liczymy teraz na wyrozumiałość służb granicznych oraz szczęście.Niech pogoda i humor sprzyja .Oby wyjazd się udał.Czego sobie i innym życzę :wink:

Posted

Dziewczyny w aucie trzeba mieć koniecznie: gaśnica (ważna), trójkąt, apteczka, odblaskowa kamizelka.Na samochodzie nalepka PL na niebieskim tle z gwiazdkami UE ponoć potrafią się po stronie Ukraińskiej tego czepiać.