JustynaJK Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 króliczek napisał(a):A czy ktoś z was słyszał o takim przypadku ,że nie przyznano psu CAC-a ,CACIB,BOB-bo był sam w rasie(nie mógł być oceniony w drodze porównania)??Czy taka opcja jest możliwa? :o oczywiście,że ta opcja jest możliwa i zgodna z regulaminem :) Quote
króliczek Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 JustynaJK napisał(a):króliczek napisał(a):A czy ktoś z was słyszał o takim przypadku ,że nie przyznano psu CAC-a ,CACIB,BOB-bo był sam w rasie(nie mógł być oceniony w drodze porównania)??Czy taka opcja jest możliwa? :o oczywiście,że ta opcja jest możliwa i zgodna z regulaminem :) O tym to ja wiem ,ale czy ktoś OSOBIŚCIE spotkał się z taką sytułacją????? Quote
Kika Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Tak , ale na krajówce - koleżanki suka - dośc mloda wprawdzie wtedy- była sama w rasie i nie dostała CWC.Bo za młoda :roll: Quote
Agasia Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Wszystko zalezy od widzimisie sedziego :-? Quote
króliczek Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Z tego wniosek ,że nawet największa konkurencja jest lepsza niż jej brak. To bardzo fajny bagaż ,dla mojej głowy na czas podróży do Lwowa.Nie mógł ktoś choć jakiejś pokraki zgłosić (nawet w weteranach)? :wink: Zawsze byłoby to lepsze wyjście. A co słuchajcie z tymi rzadkimi rasami ,gdzie zawsze występują pojedyńczo(bo jeden w kraju-rodzynek)? im też nik CWC nie przyznaje? Quote
Asiaczek Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Króliczek - czekam na info. I nie martw się co do ilości konkurencji. Będzie dobrze. Savannah - niestety, wczoraj bylam w domu nieosiągalna. Dzisiaj - dopiero teraz (spójrz na godzinę) wygospodarowałam trochę czasu. pzdr. Quote
Martyna Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Dziewczyny trzymam za Was kciuki i tylko Wam cos pokaze!!! sorry za zasmiecianie tematu, ale normlanie zaraz nie wytrzymam !!! juz sie zakochalam, a wracam dopiero za 13 dni!!! z druga mamusia jeszcze w Szwecji: http://www.compendio.vel.pl/galeria/tio/my.jpg http://www.compendio.vel.pl/galeria/szwecja/tiodroga.jpg Quote
Asiaczek Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Czy któraś z tych czarnych piękności będzie Twoja? Pzdr. Quote
króliczek Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Wow ,jakie cudo.Martyna ,widzę ,że już w Polsce futrzaste maleństwo.Co prawda na flatach się kompletnie nie znam ,ale ten maluch jest przesłodki :D Jak tylko wrócisz zza oceanu zdaj nam relacje(i przyjedż po Championat :wink: ) Quote
Kika Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 DZiewczyny jak sądzicie - czy na teren wystawy będzie można wjechać samochodem? No tak żeby nóg nie dostał :roll: Quote
Agasia Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 A czy ktos z was wogole dostal potwierdzenie..? Quote
Savannah Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Agasia napisał(a):A czy ktos z was wogole dostal potwierdzenie..? z tego co wiem to oni NIE wysyłają potwierdzen :lol: :wink: tak samo było jak jechałam do Kalingradu :) Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Martyna Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Asiaczek napisał(a):Czy któraś z tych czarnych piękności będzie Twoja? Pzdr. hehe na obu zdjeciach jest Tio, czyli moje malenstwo :-) a wiecej jest na stronie compendio.pl :-) Kroliczek zaraz jak wroce sie do Ciebie odezwe i sie jakos umowimy :-) Quote
Kika Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 O której chcecie być we Lwowie? Musimy się jakoś tam znaleźć!!!! Quote
króliczek Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 We Lwowie będziemy nad ranem( przynajmniej tak planujemy) :D Quote
Kika Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 A macie drobne na drogę?Termos na kawę i plan na kanapki? :wink: Mmy też chcemy w podobnej porze tam się znaleźć!!!! :D Quote
Asiaczek Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Savannah napisał(a):Agasia napisał(a):A czy ktos z was wogole dostal potwierdzenie..? z tego co wiem to oni NIE wysyłają potwierdzen :lol: :wink: tak samo było jak jechałam do Kalingradu :) Pozdrawiam Lidka i Villarica CACIB-Kaliningrad wysłał potwierdzenia! Na mój nr faksu. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Jeżeli wszystko dobrze pójdzie (na miejscu opowiemy Wam, o co chodzi), to wyruszymy o 19.00. Na granicy chcemy być ok. 1.00 (czyli o 2.00 - wg ich czasu). Ci, co zostają, niech trzymają za nas kciuki. Na pewno się przydadzą! Pzdr. Quote
Savannah Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Asiaczek napisał(a):Savannah napisał(a):Agasia napisał(a):A czy ktos z was wogole dostal potwierdzenie..? z tego co wiem to oni NIE wysyłają potwierdzen :lol: :wink: tak samo było jak jechałam do Kalingradu :) Pozdrawiam Lidka i Villarica CACIB-Kaliningrad wysłał potwierdzenia! Na mój nr faksu. Pzdr. tak wiem :wink: ale mi chodziło o to że nie wysyłają normalnych potwierdzen, jak to jest w Polsce i np. Słowacji Quote
Basenji Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Bo to jest wschód i tam się sprawy mają inaczej niż my tutaj jesteśmy przyzwyczajeni. Ciekawe, ile Asiaczek przywiezie medali. zdrówko :lol: Quote
warg2003warg Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Tyle ile wiezie psów plus więcej za dodatkowe konkurencje. Quote
króliczek Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Savannah napisał(a):Agasia napisał(a):A czy ktos z was wogole dostal potwierdzenie..? z tego co wiem to oni NIE wysyłają potwierdzen :lol: :wink: tak samo było jak jechałam do Kalingradu :) Pozdrawiam Lidka i Villarica A ja dostałam potwierdzenie zgłoszenia psa do Kaliningradu(międzynarodowa) :D O potwierdzenie zgłoszenia psiaka do Lwowa się nie martwię ,gdyż organizator (był tak miły) przysłał roboczy przedwystawowy katalog Marcie.W/g katalogu Nobis figuruje w spisie zgłoszonych psów(jak zresztą inne jadące z nami ) :P Liczymy teraz na wyrozumiałość służb granicznych oraz szczęście.Niech pogoda i humor sprzyja .Oby wyjazd się udał.Czego sobie i innym życzę :wink: Quote
Kika Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Dziewczyny w aucie trzeba mieć koniecznie: gaśnica (ważna), trójkąt, apteczka, odblaskowa kamizelka.Na samochodzie nalepka PL na niebieskim tle z gwiazdkami UE ponoć potrafią się po stronie Ukraińskiej tego czepiać. Quote
dorotal Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [quote name='Kika']A tak już bez czarnych scenariuszy: 3.dobrze mieć jakieś drobne przy sobie na okoliczność policji - trzeba uważać na drodze wedle tego artykulu to ilosc policji drogowa zostala na Ukrainie znacznie zredukowana http://serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34263,2853371.html Quote
Recommended Posts