Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agasia napisał(a):
hmmm... :lol: :lol:

hmm rozumiem że to ma oznaczac przygotowanie do tego co sie bedzie działo po wystawie we Lwowie? :wink: jak juz mowilam ta osoba z dogomani co zajmie cos na pudle Bis stawia :drinking: hehe :evilbat:
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A wlasnie powiedzcie mi co dokladnie u tego weta zalatwiac - wiem ze to juz walkowane bylo 100 razy, ale ... tylko swiadectwo zdrowia? i pieczatka w paszporcie?

jak juz mowilam ta osoba z dogomani co zajmie cos na pudle Bis stawia hehe

Mi to nie grozi bo raczej sie z wlasnej rasy nie wydostane ;) Zgloszonych jest 6 beagle z czego 5 polskich.. ;)

Posted

[quote name='króliczek']Gdzie jest lista zgłoszonych psów.AGASIA-GDZIE??????
ja mam taką liste, i jeszcze pare osób :) interesuje cię jakas konkretnie rasa?
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Posted

Agasia napisał(a):
Ja dostalam ja od wyslannika ;) Domyslam sie ze interesuja cie sharpki a wiec moge ci powiedziec ze Nobis jest sam :D

no to już mozesz króliczku zaczac oblewac :drinking: :wink:
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Posted

Savannah napisał(a):
Agasia napisał(a):
Ja dostalam ja od wyslannika ;) Domyslam sie ze interesuja cie sharpki a wiec moge ci powiedziec ze Nobis jest sam :D

no to już mozesz króliczku zaczac oblewac :drinking: :wink:
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Nie oblewać, tylko zapasy gromadzić, ha,ha,ha :wink:

Posted

Cóż za radość dla moich oczu :D Nobis sam? Niemożliwe -chyba to będzie po raz pierwszy :fadein: :D Jejku ale fajnie :D
No dobra ile mam zabrać?TZN :drinking: ile????(wiecie jakby co :wink: )

Posted

Słuchajcie moge zabrać" baldachimek" - zrobimy sobie cichy kącik własny.Ma być słonecznie , a nie wiemy czy jakiś skrawek cienia dla nas ktos zarezerwuje.

Tylko pomocy do rozstawienia bym potrzebowała.

Posted

kroliczek to zalezy ktore miejsce na BISie planujesz zajac... ;)

Ja zabieram namiocik - iglo, moge rowniez wziasc taki pol-namiocik... malo miejsca zajmuje, a przydatna rzecz ;)

Posted

Kika napisał(a):
Słuchajcie moge zabrać" baldachimek" - zrobimy sobie cichy kącik własny.Ma być słonecznie , a nie wiemy czy jakiś skrawek cienia dla nas ktos zarezerwuje.

Tylko pomocy do rozstawienia bym potrzebowała.

super pomysł Kika :wink: ja ofiaruje swoją pomoc przy rozstawianiu :wink:
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Posted

Agasia napisał(a):
kroliczek to zalezy ktore miejsce na BISie planujesz zajac... ;)

Ja zabieram namiocik - iglo, moge rowniez wziasc taki pol-namiocik... malo miejsca zajmuje, a przydatna rzecz ;)

o agasia pół namiocik fajna sprawa, może pożyczyłabys go we Lwowie bym mogła tam ze swoi Wizardem się jakos ulokowac? bo ja jade z daleka do Warszawy i biore tylko potrzebne kosmetyki :)
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Posted

Agasia napisał(a):
nie ma problemu ;)

wow, to super :D wez go, i jeszcze raz dzięki :calus: może ja bede się odzięczac tym :drinking: hehe a wiesz że spotkamy się na ringu Agasia :wink: Młodego Prezentera :P :wink:
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Posted

Wystawiasz na mlodym prezenterze?? :> To jesli ty pojdziesz to ja tez, bo jakos do tej pory na zagranicznych nie mialam odwagi :P

kroliczek - skad masz godziny sedziowania 8) ?

Posted

Agasia napisał(a):
Wystawiasz na mlodym prezenterze?? :> To jesli ty pojdziesz to ja tez, bo jakos do tej pory na zagranicznych nie mialam odwagi :P

kroliczek - skad masz godziny sedziowania 8) ?

tak wystawiam na Młodym Prezenterze- nie wiem jak to pójdzie ale jakos bedzie :)
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Posted

[quote name='króliczek']No ze strony 24 8)
Coś tamGWrozpisał .Ringi i rasy i godziny-to chyba jest to ,czy nie?
Króliczku a o której wchodzą sh?
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Posted

Ринг №1
Мr. Lokodi Zsolt-Румыния
10.00-доберман; 11.00-ам. стафф. терьер; 11.30-бультерьер, бедлингтонтерьер , керри-блю-терьер, пшеничный терьер, норвич терьер, вестхайленд уайт терьер, ирландский м/ш терьрер;
11.45- VI группа по списку собак, идущих в каталоге; 12.00-VIII группа по списку собак, идущих вкаталоге; 13.30-X группа.

Ринг №2
Мr. Bella P. Szabo – Венгрия
10.00-басенджи; 10.30-акита-ину, хаски, чау-чау, мексиканская голая, большая японская собака; 11.00-ротвейлер; 11.30-тибетский мастиф, нюфаундленд, бульмастиф; 12.00-бордосский дог; 12.30-н/о(спецринг).

Ринг №3
Mrs. Banhidi Рalne –Венгрия
10.00-национальный чемпионат по фр. бульдогам; 11.00-бернский зеннехунд, ховаварт,шар-пей; 11.30-IX группа по списку пород, идущих в каталоге (кроме фр.бульдогов).

Ринг №4
Mr. Sandor Szabo-Венргия
10.00-бордер колли, бордед колли, малинуа, вельш корги пемброк, колли,шелти,пули; 10.40-все фокстерьеры, эрдельтерьер, силихэмтерьер,скотчтерьер, йорк. терьер; 12.10-таксы; 12.30-КО,
САО; 12.50-черный терьер; 13.30-VII группа по списку пород, идущих в каталоге.

Ринг №5
Г-жа Татьяна Шиян-Украина
10.00-бульдог; 10.30-ка-де-бо; 10.40-кане-корсо; 11.00-нем. дог; 11.20-боксер; 11.30-ризеншнауцер; 11.40-цвергшнауцер; 12.00-шнауцер; 12.20-фр. бульдог.

Ринг №6
Г-жа Наталья Крыжжановская-Украина
10.00-ам. бульдог; 10.20-польсая гончая; 10.30-русский той терьер, московская сторожевая.
w/g tego planu o 10.30.-po akitach-ring II