Agasia Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 chcesz pokonac 370km w 3 h...? Ło zaczynam sie bac :lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 20, 2005 Author Posted July 20, 2005 Ogólnie mamy 370 km. do granicy pewnie mniej ;) No ale myślę, że max w 4 h powinniśmy dojechać. Quote
Kika Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Czekajcie, czekajcie - międzynarodówka jest w sobotę, czy w niedzielę?Mnie coś sie wydaje, ze w sobotę?! Quote
zanetta Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Z tego co ja sie orientuje to dokladnie 20.08 to jest sobota :) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 21, 2005 Author Posted July 21, 2005 Dokładnie :) A Asiaczkowa ekipa kiedy wyjeżdza? 8) :fadein: Quote
Agasia Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 To slonce w czwartek u Ciebie najpozniej musze byc :P To ja moze na OZP zabiore juz walizeczke z cala szafa i z Rygi od razu do Ciebie - po drodze :lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 21, 2005 Author Posted July 21, 2005 To przyjedź w czwartek i w piątek rano wyjedziemy ;) Quote
Asiaczek Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Nasza grupa też wyjedzie w piatek, ale jeszcze nie znami godziny. Po prostu na ten temat nie rozmawialiśmy. Bo już jutro o tej porze prawdopodobnie będziemy w drodze do Haapsalu/Estonia. A do Lwowa jeszcze czasowo daleko . Pzdr. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 21, 2005 Author Posted July 21, 2005 To jeszcze się zgadamy. Powodzenia dziewczynki!! :buzi: Quote
króliczek Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Wyjeżdżamy jutro o 20.00. Odezwiemy się po powrocie(w poniedziałek) 8) :D Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 21, 2005 Author Posted July 21, 2005 No chociaż sms'a napiszcie! :P Quote
Katarzyna Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 [quote name='Kika'][quote name='mar']A mailem - na ten adres rottweil@viv.forlep.net albo rottweil@home.lviv.ua co sądzicie, żeby wysłać zgłoszenie????? Ja wysyłałam na ten drugi adres i gość potwierdził mi zgłoszenie na drugi dzień na moją skrzynkę. A ja wyslalam i nie dostalam nic :( W jakim jezyku oni mowia w tym Lwowie, chcialabym zadzwonic i potwierdzic. A, i o ktorej najlepiej zadzwonic. A moze ktos bedzie dzwonil jeszcze i moze mi pomoc (nie mowie po ros.), suka bernenski pies pasterski, kl.championow,Gucci z Deikowej Doliny, wl. Katarzyna Nocon Quote
Kika Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 [quote name='Katarzyna'][quote name='Kika'][quote name='mar']A mailem - na ten adres rottweil@viv.forlep.net albo rottweil@home.lviv.ua co sądzicie, żeby wysłać zgłoszenie????? Ja wysyłałam na ten drugi adres i gość potwierdził mi zgłoszenie na drugi dzień na moją skrzynkę. A ja wyslalam i nie dostalam nic :( W jakim jezyku oni mowia w tym Lwowie, chcialabym zadzwonic i potwierdzic. A, i o ktorej najlepiej zadzwonic. A moze ktos bedzie dzwonil jeszcze i moze mi pomoc (nie mowie po ros.), suka bernenski pies pasterski, kl.championow,Gucci z Deikowej Doliny, wl. Katarzyna Nocon Angielski znają, ale sądzę ,że nawet po polsku sie z nimi dogadasz Quote
zanetta Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Radze dzwonic w sobote, mowic po rosyjsku, co prawda jest tam osoba mowiaca po polsku ale ona sie nie kwapi do rozmowy tylko w razie trudnosci pomaga tlumaczyc mezczyznie ktory obsluguje telefon :-? Quote
Baha Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Kasiu, napisalam, odpisali mi w pol godziny. napisz na ten drugi e-mail Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 10, 2005 Author Posted August 10, 2005 Pomocy! :P Napisałam do Lvova pytanie o ilość Seterów i Beagli odpisali mi tak: "Hallo! Ja, Ihre Hunde haben auf die Ausstellung eingetragen!" Może mnie ktoś oświecić o co chodzi? :) Quote
Martyna Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Nie znam niemieckiego zbyt dobrze, ale mi to wyglada na potwierdzenie, ze psy zostaly przyjete na wystawe :-) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 10, 2005 Author Posted August 10, 2005 Tylko widzisz nie pytałam się o to czy psy są przyjęte tylko o to ile jest zgłoszonych seterów i beagli, bo nawet nie podawałam nazwy psów, więc nie mieli by czego potwierdzać :P Quote
Asiaczek Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Tak jak napisała Martyna oznacza to, że psy/pies sa przyjęte na wystawę. A może w Twoim mailu sa jakies dodatkowe informacje o osobie pytającej (główka faksu) i oni skojarzyli sobie np.nazwisko, przydomek, sprawdzili w katalogu i potwierdzili. Mogło i tak być. Ja mam potwierdzenie od mojej koleżanki z Rosji, która tez jedzie do Lwowa, że nasze (tzn. Jej i moje) baski są przyjęte. pzdr. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 10, 2005 Author Posted August 10, 2005 Już do nich napisałam meila po Niemiecku więc nie powinno być problemu ;) Ja wiem, że moje psy są przyjęte. Tylko chciałam się dowiedzieć o jeszcze kilka rzeczy ;) Czy przyjdą potwierdzenia pocztą czy nie....? Katalogu nie będzie w internecie o adres terenu wystawy jeszcze będę się dopytywać. Narazie mam tylko stawke beagli : Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 10, 2005 Author Posted August 10, 2005 Właśnie dostałam meilem cały katalog ;) Kto co chce? :) Besenji : PSY Klasa Szczeniąt: 320.ДРИМ ОФ АФРИКА ДАБЛ ВИННИ Klasa Pośrednia: 321.ABOTERE’S ADUNBI Klasa Otwarta: 322.ДРИМ ОФ АФРИКА АГАДЕС КУТУ Klasa Championów: 323.FARIQUE FOR CHRISMAS EVE ASIACZEK SUKI Klasa Pośrednia: 324.HERE AND THERE AZIATZEK Klasa Otwarta: 325.FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Klasa Championów: 326.DREAM OF AFRIKA BIANKA BLEIZ Kinga ma taką samą sytuację jak ja czyli jest sama w swojej rasie ;) U mmnie w gr.VII są tylko 3 psy w tym mój Spike. Dalmatyńczyk PSY Klasa Pośrednia: 344. UILLIS BLACKBERRY FIELD Klasa Championów: 345.EHLIBRIS CANES GUIDING LIGHT SUKI Klasa Pośrednia: 346.MAYRA 347.UKRAINSKAYA NOCH BLACKBERRY FIELD Klasa Otwarta: 348.LAGUNA DIOS DONMARIE DELPINTA Klasa Championów: 349.EVA 350.LADNA PANNA BEALO CZARNI Berneński Pies Pasterski PSY Klasa Otwarta: 80.HALIF OTVAZHNY 81.FLUKE NOBLE FRIEND FOREVER Klasa Championów: 84.GUCCI Z DEIKOWEJ DOLINY Quote
Asiaczek Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Gwiezdny-wysłannik - bardzo dziękuję za pamięć. Stawka basków wygląda dokładnie tak, jak mi przekazała Natalia. Pzdr. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 10, 2005 Author Posted August 10, 2005 U mnie tak strasznie cienko jest z gr.VII, naprawdę ona strasznie wygląda, no ale pozostaje mi się tylko cieszyć i walczyć z tymi dwoma pieskami o BOG ;) I jeszcze jedno. Proszę o wszystkie inforamcje niezbędne do przekroczenia granicy, czy długo się stoi, czy można przejechać na dowód i czy na granicy trzeba wnosić jeszcze jakieś dodatkowe opłaty. Quote
Recommended Posts