Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nasza grupa też wyjedzie w piatek, ale jeszcze nie znami godziny. Po prostu na ten temat nie rozmawialiśmy. Bo już jutro o tej porze prawdopodobnie będziemy w drodze do Haapsalu/Estonia. A do Lwowa jeszcze czasowo daleko .
Pzdr.

Posted

[quote name='Kika'][quote name='mar']A mailem - na ten adres rottweil@viv.forlep.net albo rottweil@home.lviv.ua co sądzicie, żeby wysłać zgłoszenie?????

Ja wysyłałam na ten drugi adres i gość potwierdził mi zgłoszenie na drugi dzień na moją skrzynkę.

A ja wyslalam i nie dostalam nic :(

W jakim jezyku oni mowia w tym Lwowie, chcialabym zadzwonic i potwierdzic.

A, i o ktorej najlepiej zadzwonic.

A moze ktos bedzie dzwonil jeszcze i moze mi pomoc (nie mowie po ros.), suka bernenski pies pasterski, kl.championow,Gucci z Deikowej Doliny, wl. Katarzyna Nocon

Posted

[quote name='Katarzyna'][quote name='Kika'][quote name='mar']A mailem - na ten adres rottweil@viv.forlep.net albo rottweil@home.lviv.ua co sądzicie, żeby wysłać zgłoszenie?????

Ja wysyłałam na ten drugi adres i gość potwierdził mi zgłoszenie na drugi dzień na moją skrzynkę.

A ja wyslalam i nie dostalam nic :(

W jakim jezyku oni mowia w tym Lwowie, chcialabym zadzwonic i potwierdzic.

A, i o ktorej najlepiej zadzwonic.

A moze ktos bedzie dzwonil jeszcze i moze mi pomoc (nie mowie po ros.), suka bernenski pies pasterski, kl.championow,Gucci z Deikowej Doliny, wl. Katarzyna Nocon

Angielski znają, ale sądzę ,że nawet po polsku sie z nimi dogadasz

• 2 weeks later...
Posted

Radze dzwonic w sobote, mowic po rosyjsku, co prawda jest tam osoba mowiaca po polsku ale ona sie nie kwapi do rozmowy tylko w razie trudnosci pomaga tlumaczyc mezczyznie ktory obsluguje telefon :-?

Posted

Tak jak napisała Martyna oznacza to, że psy/pies sa przyjęte na wystawę.
A może w Twoim mailu sa jakies dodatkowe informacje o osobie pytającej (główka faksu) i oni skojarzyli sobie np.nazwisko, przydomek, sprawdzili w katalogu i potwierdzili.
Mogło i tak być.
Ja mam potwierdzenie od mojej koleżanki z Rosji, która tez jedzie do Lwowa, że nasze (tzn. Jej i moje) baski są przyjęte.
pzdr.

Posted

Już do nich napisałam meila po Niemiecku więc nie powinno być problemu ;) Ja wiem, że moje psy są przyjęte. Tylko chciałam się dowiedzieć o jeszcze kilka rzeczy ;) Czy przyjdą potwierdzenia pocztą czy nie....?

Katalogu nie będzie w internecie o adres terenu wystawy jeszcze będę się dopytywać. Narazie mam tylko stawke beagli :

Posted

Właśnie dostałam meilem cały katalog ;) Kto co chce? :)

Besenji :

PSY

Klasa Szczeniąt:
320.ДРИМ ОФ АФРИКА ДАБЛ ВИННИ

Klasa Pośrednia:
321.ABOTERE’S ADUNBI

Klasa Otwarta:
322.ДРИМ ОФ АФРИКА АГАДЕС КУТУ

Klasa Championów:
323.FARIQUE FOR CHRISMAS EVE ASIACZEK

SUKI

Klasa Pośrednia:
324.HERE AND THERE AZIATZEK

Klasa Otwarta:
325.FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE

Klasa Championów:
326.DREAM OF AFRIKA BIANKA BLEIZ

Kinga ma taką samą sytuację jak ja czyli jest sama w swojej rasie ;) U mmnie w gr.VII są tylko 3 psy w tym mój Spike.

Dalmatyńczyk

PSY

Klasa Pośrednia:
344. UILLIS BLACKBERRY FIELD

Klasa Championów:
345.EHLIBRIS CANES GUIDING LIGHT

SUKI

Klasa Pośrednia:
346.MAYRA
347.UKRAINSKAYA NOCH BLACKBERRY FIELD

Klasa Otwarta:
348.LAGUNA DIOS DONMARIE DELPINTA

Klasa Championów:
349.EVA
350.LADNA PANNA BEALO CZARNI

Berneński Pies Pasterski

PSY

Klasa Otwarta:
80.HALIF OTVAZHNY
81.FLUKE NOBLE FRIEND FOREVER

Klasa Championów:
84.GUCCI Z DEIKOWEJ DOLINY

Posted

U mnie tak strasznie cienko jest z gr.VII, naprawdę ona strasznie wygląda, no ale pozostaje mi się tylko cieszyć i walczyć z tymi dwoma pieskami o BOG ;)

I jeszcze jedno. Proszę o wszystkie inforamcje niezbędne do przekroczenia granicy, czy długo się stoi, czy można przejechać na dowód i czy na granicy trzeba wnosić jeszcze jakieś dodatkowe opłaty.