gwiezdny-wyslannik Posted June 23, 2005 Author Posted June 23, 2005 A jeszcze mam pytanie - płaci ktoś może na miejscu...? Bo ja własnie nie wiem wkońcu czy można płacić na miejscu a jak tak to ile wynosi opłata ;) Quote
króliczek Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 O opłacie już było 8) 35 Euro .Można na miejscu(ja tak płacę) ale to trzeba było zaznaczyć (dopisać ) na zgłoszeniu :wink: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 23, 2005 Author Posted June 23, 2005 A jak nie dopisałam to będzie problem...? Quote
króliczek Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Wyślij e-mailem zgłoszenie po raz drugi(przyjmują do 25.07)z dopiskiem-diengi na wystawkie :wink: Quote
Agasia Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 hmm ja tez nie dopisalam...:| Dzieki wielkie kroliczku :calus: Więc my jeeziemy do Pani Natalii po Championat! I do p. Szabaszandera :lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 24, 2005 Author Posted June 24, 2005 Tak się zastanawiam moze czy nie wysłać im fax'u z krótkimi danymi psa i naszymi danymi i napisać dużymi literami - diengi na wystawkie to jeszcze z Agasią ustalimy, bo razem zgłaszałyśmy ;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 24, 2005 Author Posted June 24, 2005 Przed chwilą napisałam do nich meila o treści : "Diengi na wystawkie: GWIEZDNY WYSŁANNIK Dostojne Szałaputy - Pilawa Andrzej & Marta DARES znad Picnhy - Bujnowicz Zbigniew & Agata Ok? " Powinni zrozumieć co? :wink: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 24, 2005 Author Posted June 24, 2005 Znajac życie nie odpiszą, ale jakby co będziemy na miejscu "walczyć" ;) Quote
Martyna Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 buu szkoda , ze to jest w sierpniu :((( ale jestem strasznie ciekawa Waszych wrazen i wogole jak pojdzie z tym 1 CACowym championatem :-))) bede trzymac kciuki z daleka! moze sie wybiore jakos w przyszlym roku! Aaaa i mam dobra wiadomosc ur sie moj (i mojej kolezanki) piesek :-)) aaaa no i mam pomysl na nowa wycieczke ;-) podobno dla Ch Rus i Pol na Bialorusi 1 cac to Ch :D Jedziemy? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 24, 2005 Author Posted June 24, 2005 No wreszcie! Mój nie wiadomo kiedy będzie się rodził... ;) Ale napewno za rok :P Jeżeli masz Championat Ukrainy to też 1 CAC = Championat Białorusi i u mnie w tym przypadku to świetnie, bo nie mam championatu Rosji. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 24, 2005 Author Posted June 24, 2005 No mam mam... ;) Więc ile osób dokładnie jedzie? My napewno jedziemy z dwoma psami - Beagle i Irlanda. Chciałabym jechać razem tzn. na kilka samochodów aby tylko razem przekradzać granicę. Quote
Asiaczek Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Ja byłam raz na Białorusi (Mińsk) i powiedziałam sobie - nigdy więcej. No, chyba, że Białoruś wejdzie do UE. To wtedy mozę się nad tym zastanowię. Kaliningrad to przy Białorusi (tzn. przekraczanie granicy) bułka z masłem. Naprawdę. Mówią to równiez sami Rosjanie. I obecnie nie skusi mnie nawet nawet Championat Białorusi. Pzdr. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 Ja byłam 22 maja na Białorusi i bardzo miło wspominam tej wyjazd. Bardzo mi się podobało, ale bałam się jechać nie ukrywam. Quote
Asiaczek Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Ja byłam 22 maja na Białorusi i bardzo miło wspominam tej wyjazd. Bardzo mi się podobało, ale bałam się jechać nie ukrywam. Odważna z Ciebie dziewczyna. Ja jednak poczekam na bardziej sprzyjające czasy i warunki. Pzdr. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 Przed wyjazdem była wojna z rodziną, że nas zabiją itp. jak tam pojedziemy, ale było wspaniale, zwiedzilismy trochę Białorusi, Puszczę Białowieską itp. byliśmy tam 4 dni i bardzo miło wspominam ten wyjazd, tym bardziej, że Spike: Ex.I, CAC, NPwR, Zw.Klubu, BOB, BOG II i pies naszego przyjaciela z którym pojechaliśmy - BIS. Quote
Agasia Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Tak tak jedziemy na bank tylko nie wiem czy nie bede miala problemow z dojazdem do Wawy (do wyslanniczka :) ) ale damy rade 8) Juz sie nie moge doczekac... :D Quote
króliczek Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 G.WYSŁANNIKU podaj mi stawkę z Białorusi.Oczywiście shar-pei :lol: Może już nie w tym roku ale w przyszłym pojedziemy,kto wie..... :wink: Quote
baba Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 czy ktoś wie , czy na Lwowie jest klasa baby???? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 we Lwowie* ;) Raczej nie, zazwyczaj klasa baby jest tylko na wystwach klubowych :wink: Agasiu jakiś problem...? :-? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 [quote name='króliczek']G.WYSŁANNIKU podaj mi stawkę z Białorusi.Oczywiście shar-pei :lol: Może już nie w tym roku ale w przyszłym pojedziemy,kto wie..... :wink: Kinguś jak mi powiesz jak jest po Rosyjsku - Shar Pei to Ci podam :P Ale pewnie nie było, albo było mało, bo to była Wystawa Klubowa Psów Myśliwskich, ale pod patronatem Klubu Wyżłów na Białorusi, więc psy z gr. VII dostawały tytuł - Zwycięzca Klubu Białorusi. Quote
Agasia Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 shar-peiki sa mysliwskie wogole :P? Problem problem jak zawsze.. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 Gr. III, IV, V, VI, VII, VII i X są myśliwskie ;) Quote
króliczek Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 No tak wiem ,że na tej wystawie myśliwskiej ich nie było ,ale następnego dnia była chyba krajówka? Albo już coś pokręciłam :oops: :wink: Quote
Recommended Posts