Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

buu szkoda , ze to jest w sierpniu :((( ale jestem strasznie ciekawa Waszych wrazen i wogole jak pojdzie z tym 1 CACowym championatem :-))) bede trzymac kciuki z daleka! moze sie wybiore jakos w przyszlym roku!

Aaaa i mam dobra wiadomosc ur sie moj (i mojej kolezanki) piesek :-))

aaaa no i mam pomysl na nowa wycieczke ;-) podobno dla Ch Rus i Pol na Bialorusi 1 cac to Ch :D Jedziemy?

Posted

Ja byłam raz na Białorusi (Mińsk) i powiedziałam sobie - nigdy więcej. No, chyba, że Białoruś wejdzie do UE. To wtedy mozę się nad tym zastanowię. Kaliningrad to przy Białorusi (tzn. przekraczanie granicy) bułka z masłem. Naprawdę. Mówią to równiez sami Rosjanie.
I obecnie nie skusi mnie nawet nawet Championat Białorusi.
Pzdr.

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
Ja byłam 22 maja na Białorusi i bardzo miło wspominam tej wyjazd. Bardzo mi się podobało, ale bałam się jechać nie ukrywam.

Odważna z Ciebie dziewczyna. Ja jednak poczekam na bardziej sprzyjające czasy i warunki.
Pzdr.

Posted

Przed wyjazdem była wojna z rodziną, że nas zabiją itp. jak tam pojedziemy, ale było wspaniale, zwiedzilismy trochę Białorusi, Puszczę Białowieską itp. byliśmy tam 4 dni i bardzo miło wspominam ten wyjazd, tym bardziej, że Spike: Ex.I, CAC, NPwR, Zw.Klubu, BOB, BOG II i pies naszego przyjaciela z którym pojechaliśmy - BIS.

Posted

Tak tak jedziemy na bank tylko nie wiem czy nie bede miala problemow z dojazdem do Wawy (do wyslanniczka :) ) ale damy rade 8) Juz sie nie moge doczekac... :D

Posted

[quote name='króliczek']G.WYSŁANNIKU podaj mi stawkę z Białorusi.Oczywiście shar-pei :lol: Może już nie w tym roku ale w przyszłym pojedziemy,kto wie..... :wink:

Kinguś jak mi powiesz jak jest po Rosyjsku - Shar Pei to Ci podam :P Ale pewnie nie było, albo było mało, bo to była Wystawa Klubowa Psów Myśliwskich, ale pod patronatem Klubu Wyżłów na Białorusi, więc psy z gr. VII dostawały tytuł - Zwycięzca Klubu Białorusi.