gwiezdny-wyslannik Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 Tak - też jest napisane w popzednich postach ;) Quote
króliczek Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 A teraz szanowna grupo wyjazdowa (do Lwowa) zastanawiam się jakie dokumenty zabieracie ze sobą do przekroczenia granicy RP( z powrotem).Czy ktoś zrobił przeciwciała? 8) Ci którzy nie zrobili ,biorą jakieś inne zaświadczenia,jakie? :roll: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 Przeciwciał nie robiłam i nie mam zamiaru robić, biore ze sobą paszport i w paszporcie wpis ze zewoleniem na wyjazd psa poza granice jego kraju. I tyle ;) Quote
Agasia Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Ja tak samo jak wyslannik - nie moge sie wylamywac :) :lol: Quote
króliczek Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 biore ze sobą paszport i w paszporcie wpis ze zewoleniem na wyjazd psa poza granice jego kraju. I tyle A kto dokona tego wpisu?Powiatowy czy zwykły wet? :roll: Quote
Asiaczek Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 A ja paszport z aktualną wściekłością + ewent. wpis mojego domowego wet'a. I wsio. Pzdr. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 Nawet szef straży granicznej! :P Quote
mar Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 A ja mam jeszcze jedno pytanko - w związku z tym, że na stronie Lwowa mam same "krzaczki", czy ktoś może mi powiedzieć, czy jest tam napisane, kto sędziuje PONy???? Quote
Asiaczek Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 I baski (basenji), jeżeli można prosić, bo ja tez mam krzaczki... Bardzo proszę. Pzdr. Quote
króliczek Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Za póżno Asiaczku i Mar napisaliście :cry: Wczoraj wieczorem ok.20. 30 zadzwoniłam do Lwowa ,żeby zapytać czy wogóle moje zgłoszenie do nich dotarło ,bo nie mogłam nijak doprościć się e-mailowego potwierdzenia.Postanowiłam po raz kolejny poruszyć sprawę przyznania Championatu UA. Same dobre wieści : Pies przyjęty,a Championat napewno za 1 x cAC z kl.Championów.Dodatkowo dowiedziałam się ,że na tą wystawę przybędzie ktoś z Kijowa i to on/ona będzie zbierał wnioski na Championaty + CAC+ 10 Euro+ cert.Championa Pl+ rodowód.To tyle. II gr -sędziuje Nikolaj Sedych -RUS. :o jeszcze raz podaję telefon pod którym można uzyskać info /potwierdzenie.Dodam jedynie ,że jest to mieszkanie prywatne i najlepiej dzwonić ok.20-21.00-ponieważ dorośli do tej godziny są "na rabotie"+38(0322)232522 Quote
Agasia Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 kroliczku - zglaszalas faxem? Doszlo zgloszenie..? Jesli ktos bedzie dzwonil - czy moglby zapyytac czy doszlo zgloszenie beagle Daresa znad Pichny? I pewnie setera -Gwiezdnego Wyslannika ? Bo nie do konca ufam faxom i tamtejszej obsludze.. :wink: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 Już poprosiłam Kingę żeby zadzwoniła i się zapytała o nasze psy ;) Quote
Asiaczek Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Króliczek - dzięki za info. Ja też będę starała się dodzwonić do nich i potwierdzić przyjęcie faksu z naszymi psiakami. Oraz ustalić sedziego na V grupę. Pzdr. Quote
króliczek Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Bardzo wszystkich zainteresowanych przepraszam ,a wszczególności GWIEZDNEGO WYSŁANNIKA ,ale wczoraj miałam totalne urwanie głowy.Zanim się zorientowałam była już 21.30 ( u nich 22.30) więc stwierdziłam ,że na telefony już ciut za póżno. :roll: Zadzwonię dziś wieczorem :lol: W związku z tym proszę o wpisanie chętnych i nazwy ich psiaków ,oraz klasę -w celu potwierdzenia zgłoszenia. Jeśli kogoś interesuje sędzia -to rasę (po rosyjsku) i która gr. Dzwonię dziś o 20 .00 :wink: Quote
króliczek Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Acha ,Asiaczku zgłaszasz tą samą czwórkę ,co do Kalinka? Bo jeśli tak, to ich dane mam przecież w katalogu. :roll: :D Quote
Agasia Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 To ja bardzi prosze gdybys mogla -czy DARES znad Pichny - beagle kl. championow jest przyjety? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 23, 2005 Author Posted June 23, 2005 Nie przepraszaj Kinguś to ja Cię przepraszam, że Ci głowę zawracam. Oczywiście zależy mi na sprawdzeniu czy Spike jest rzyjęty i kto mnie sędziuje. Quote
Asiaczek Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 [quote name='króliczek']Acha ,Asiaczku zgłaszasz tą samą czwórkę ,co do Kalinka? Bo jeśli tak, to ich dane mam przecież w katalogu. :roll: :D Tak, ta sama czwórka. Ale chyba za późno o tym piszę. Dopiero teraz weszłam na DGM. Sorki i dziękuję za pamięć. Pzdr. Quote
króliczek Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Więc się dodzwoniłam.... GWIEZDNY WYSŁANNIK -jest zgłoszenie :D -sędziuje Cię p.Natalia Kryżanowska (jakoś tak)-UA AGASIA-jest zgłoszenie :D -sędziuje Cię p.Szabaszander-Hungary ASIACZEK-Twoich basków nie ma :cry: Wyślij jeszcze raz .Sędziuje Cię p.Szubabeła-Hungary Wszystkie nazwiska pisałam fonetycznie,więc nie wiem czy dobrze :D Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 23, 2005 Author Posted June 23, 2005 Wielki dzięki! Jesteś kochana :buzi: Więc my jeeziemy do Pani Natalii po Championat! :P Quote
Asiaczek Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Kingus, dzięki za starania. Wyślę jeszcze raz. Pzdr. Quote
Recommended Posts