Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A teraz szanowna grupo wyjazdowa (do Lwowa) zastanawiam się jakie dokumenty zabieracie ze sobą do przekroczenia granicy RP( z powrotem).Czy ktoś zrobił przeciwciała? 8)
Ci którzy nie zrobili ,biorą jakieś inne zaświadczenia,jakie? :roll:

Posted

A ja mam jeszcze jedno pytanko - w związku z tym, że na stronie Lwowa mam same "krzaczki", czy ktoś może mi powiedzieć, czy jest tam napisane, kto sędziuje PONy????

Posted

Za póżno Asiaczku i Mar napisaliście :cry:
Wczoraj wieczorem ok.20. 30 zadzwoniłam do Lwowa ,żeby zapytać czy wogóle moje zgłoszenie do nich dotarło ,bo nie mogłam nijak doprościć się e-mailowego potwierdzenia.Postanowiłam po raz kolejny poruszyć sprawę przyznania Championatu UA.
Same dobre wieści :
Pies przyjęty,a Championat napewno za 1 x cAC z kl.Championów.Dodatkowo dowiedziałam się ,że na tą wystawę przybędzie ktoś z Kijowa i to on/ona będzie zbierał wnioski na Championaty + CAC+ 10 Euro+ cert.Championa Pl+ rodowód.To tyle.
II gr -sędziuje Nikolaj Sedych -RUS. :o
jeszcze raz podaję telefon pod którym można uzyskać info /potwierdzenie.Dodam jedynie ,że jest to mieszkanie prywatne i najlepiej dzwonić ok.20-21.00-ponieważ dorośli do tej godziny są "na rabotie"+38(0322)232522

Posted

kroliczku - zglaszalas faxem? Doszlo zgloszenie..? Jesli ktos bedzie dzwonil - czy moglby zapyytac czy doszlo zgloszenie beagle Daresa znad Pichny? I pewnie setera -Gwiezdnego Wyslannika ? Bo nie do konca ufam faxom i tamtejszej obsludze.. :wink:

Posted

Bardzo wszystkich zainteresowanych przepraszam ,a wszczególności GWIEZDNEGO WYSŁANNIKA ,ale wczoraj miałam totalne urwanie głowy.Zanim się zorientowałam była już 21.30 ( u nich 22.30) więc stwierdziłam ,że na telefony już ciut za póżno. :roll:
Zadzwonię dziś wieczorem :lol:
W związku z tym proszę o wpisanie chętnych i nazwy ich psiaków ,oraz klasę -w celu potwierdzenia zgłoszenia.
Jeśli kogoś interesuje sędzia -to rasę (po rosyjsku) i która gr.
Dzwonię dziś o 20 .00 :wink:

Posted

[quote name='króliczek']Acha ,Asiaczku zgłaszasz tą samą czwórkę ,co do Kalinka? Bo jeśli tak, to ich dane mam przecież w katalogu. :roll: :D
Tak, ta sama czwórka. Ale chyba za późno o tym piszę. Dopiero teraz weszłam na DGM. Sorki i dziękuję za pamięć.
Pzdr.

Posted

Więc się dodzwoniłam....
GWIEZDNY WYSŁANNIK -jest zgłoszenie :D -sędziuje Cię p.Natalia Kryżanowska (jakoś tak)-UA
AGASIA-jest zgłoszenie :D -sędziuje Cię p.Szabaszander-Hungary
ASIACZEK-Twoich basków nie ma :cry: Wyślij jeszcze raz .Sędziuje Cię p.Szubabeła-Hungary
Wszystkie nazwiska pisałam fonetycznie,więc nie wiem czy dobrze :D