kamilqax95x Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 W zeszły poniedziałek został do nas dowieziony bezpański szczeniaczek, znaleziony na Basenie Górniczym. Okazało się ,że psiak jest trwale ślepy i na dodatek nikt go nie szuka. To bardzo sympatyczny szczeniak, świetnie radzący sobie ze swoim kalectwem. Bardzo brakuje mu kontaktu z człowiekiem i troski z jaką traktowałby go jego własny Pan. Czeka na odpowiedzialnego opiekuna, może rodzinę z dziećmi. boks: szczeniętarnia. zwierzę wymagające specjalnej opieki dlatego adopcja jego jest bezpłatna ! Quote
kamilqax95x Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Naprawdę podziwiam tego psa. Jest taki jak każdy szczeniak chce się bawić biegać chodzić na spacery jak zdrowy pies. No cóż nie widzi ale też potrzebuje miłości i ciepłego domu. Pomóż mu !!! chociaż dom tymczasowy. By nie musiał się męczyć w schronisku. :bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::Help_2: :Help_2: :Dog_run::Dog_run::painting: Quote
Sebriel Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 My jako TOZ ze swojej strony zapewnimy przyszłemu właścicielowi szczeniaczka pomoc behawiorysty. Oto jeszcze dwa zdjęcia pieska: Quote
magdola Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Jest przeuroczy i przesłodki. Bardzo żałuję, że w rodzinie mamy alergię bo byłby idealnym kompanem dla naszej suni... Quote
Sebriel Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Wrzuciłam jego ogłoszenia na: www.gieldaogloszen.pl www.kupsprzedaj.pl www.kupiepsa.pl www.mojpupil.pl www.ofertka.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.nasipupile.pl www.animalia.pl Na razie tylko tu, nie mam ostatnio czasu ;) Quote
kamilqax95x Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 TAK PRZY OKAZJI : W SZCZECIŃSKIM SCHRONISKU BRAK WOLONTARIUSZY !!!!!! LECZ JEST PROBLEM BO TRZEBA MIEĆ UKOŃCZONE 18 LAT JEŚLI KTOŚ JEST CHĘTNY TO PROSZĘ ADRES: ALEJA WOJSKA POLSKIEGO 247 71-346 SZCZECIN TEL.091-487-02-81 OD 9-16 CODZIENNIE (Z WEEKENDEM RÓWNIEŻ ) W ROLE WCHODZI: [LIST] [*]WYCHODZENIE Z PSAMI :painting::painting::painting::painting: [*]KOMPANIE ( W LATO LUB W MAJU ) [*]:Dog_run::Dog_run: [*]SPRZĄTANIE SZCZENIAKOM:dog::dog: I KOTĄ :kociak::kociak: [/LIST] MAM NADZIEJE ZE KTOŚ SIĘ ZGŁOSI !!:bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: Quote
gochna35 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 tutaj ktoś szuka szczeniaczka - może być ślepy : http://www.dogomania.pl/forum/f97/przygarne-niewidomego-szczeniaka-wielkosci-yorka-ciut-wiekszego-142644/ warto się skontaktowac jeśli jest okazja !! Quote
magdola Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Czy wiadomo ile piesek ma miesięcy? Ile waży, jaki ma wzrost i orientacyjnie czy można określić jaki duży będzie w przyszłości? Szukam na necie i nic nie znalazłam...... a sądzę, że to dość ważne. Quote
Sebriel Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Już piszę szczegóły: Wiek: 4 miesiące Wielkość: będzie niewielki, maksymalnie do kolan Waga: nie wiem :-( Kastracja/Sterylizacja: po osiągnięciu dojrzałości płciowej na koszt TOZ Czy coś jeszcze? Wszystkie te wiadomości są na stronie TOZ Szczecin w dziale adopcje/psy/Kamyk Quote
Sebriel Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Szczeniorek już od 3 dni jest w nowym domku :multi::multi: Trzymajcie kciuki, aby tam został :p:p:p Quote
gochna35 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 dobra wiadomość :loveu: trzymam moooocno !! :multi: Quote
Recommended Posts