Paula&Goofi Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Sobota (Saturday) - Magdalena Kozłowska (PL) Niedziela (Sunday) - Piotr Król (PL) Kto się zjawi ? Ja będę :multi: Quote
Zuza i Noddy Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Ja też powinnam zjawić się w sobotę, chociaz chciałabym w oba dni. Quote
Kaya Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Ja z pamięci piszę więc wybrakowane te wyniki z soboty :) SOBOTA grupa młodsza I Ania Nowicka z Aussie II Gosia Tymczak z Cockerem ang. III Paulina Lisiak z Wyżłem IV Wiktoria Sapała z Jack russelem grupa starsza I Ola Szydłowska z Borzojem II Martyna Sapała z Jack Russelem III Sandra Lubowiecka z Yorkiem IV Ela Jedlińska z Seterem ang. Zw. Dnia Ola Szydłowska NIEDZIELA grupa młodsza I Kasia Żak z Shibą II Wiktoria Sapała z Jack russelem III Paulina Lisiak z Wyżłem IV Ania Nowicka z Aussie grupa starsza I Ola Szydłowska z Borzojem II Ela Jedlińska z Seterem ang. III Kamila Żmijewska z Goldenem IV Paulina Grzyb z Jamnikiem dł. Zw. Dnia Ola Szydłowska Gratulacje!, ja byłam tylko w sob no cóż nie dostałam się do fin., a w niedziele zdążyłam obejrzeć finał ;) Quote
Dubter Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 -pozwole sobie tu zamiescic zdjecie bety pozyczone" z innego tematu JH -sobota Quote
Paula&Goofi Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Ja również wszystkim gratuluje ;) Quote
Recommended Posts