ewka i haker Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 to jest na szczescie moja ostatnia seria zdjec uniaczek:loveu::loveu::loveu::loveu:-jako ze nie miała slalomowych to oto i sa:):loveu: Quote
metaxa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 hahahaha http://i920.photobucket.com/albums/ad43/hakerewka/zawody%20wroclaw/czesc7/IMG_3206.jpg PIĘKNE!!! :diabloti: Quote
Godelaine Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Ewa, raz jeszcze ślicznie dziękuję za foty mojego czarnego Potwora :) Z innej beczki - TO zdjęcie mnie zabiło :) Quote
IraKa Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 ewka i haker napisał(a):to jest na szczescie moja ostatnia seria zdjec uniaczek:loveu::loveu::loveu::loveu:-jako ze nie miała slalomowych to oto i sa:):loveu: http://i920.photobucket.com/albums/ad43/hakerewka/zawody%20wroclaw/czesc7/IMG_3193.jpg Widzę że Una jak się skręca wokół czerwonych tyczek to drze japę a wokół żółtych nie:evil_lol: Ciekawe zjawisko:hmmmm: Quote
Mokka Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 IraKa napisał(a):Widzę że Una jak się skręca wokół czerwonych tyczek to drze japę a wokół żółtych nie:evil_lol: Ciekawe zjawisko:hmmmm: Trafna uwaga :evil_lol:, bardzo ciekawe zjawisko :lol:. Quote
Marysia_i_gończy Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Bo ona szczeka rytmicznie, slalomuje też rytmicznie, więc wychodzi "hau!" co drugą tyczkę :cool1: Quote
CHI Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Godelaine napisał(a): Z innej beczki - TO zdjęcie mnie zabiło :) Mnie też:placz: i nikt mi nie uwierzy, że prosie "idzie na czysto":placz::oops::razz: ale widać, że Funia za daleko "się zdjęła" (= czyżbym powiedziała hop???:oops: a starałam sie wyłaczyć fonię...:oops:) i praktycznie lądowała przednimi łapami w hopce - bo nie dała rady dociągnąć skoku... ale widać smutek w jej oczach :razz: No cóż - TAKIEGO ZDJĘCIA jeszcze Funia nie miała...:razz::mad::loveu: DZIĘKUJEMY!!!! Quote
ewka i haker Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 mialam przekleic zdjecia stare wiec to robię Funia buu rino Quote
ewka i haker Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 CHI napisał(a): No cóż - TAKIEGO ZDJĘCIA jeszcze Funia nie miała...:razz::mad::loveu: DZIĘKUJEMY!!!! nie ma za co:) Quote
Rauni Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 http://i920.photobucket.com/albums/ad43/hakerewka/zawody%20wroclaw/czesc7/IMG_3228.jpg Stópki pyrkowe rulez :loveu: Quote
BobowitaMW Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Jeszcze raz dzięki, dzięki, dzięki za moje Rudości!! :loveu::loveu: Gdybym wiedziała, ze będzie miała tyle zdjęć z zawodów, to bym ją jakoś uczesała wcześniej :evil_lol: Quote
zetah Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Wstawię zdjęcia autorstwa mojego i mojej siostry (większość). Wiem, że wstawiała jakieś, tyle że nie wiem czy akurat te... trudno Quote
Recommended Posts