Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki za fotki rodziny pyrkowej, Antiego na torku i małej czarnej :smile:

Ps. Z łapką małej już jest lepiej, RTG bioderek i kolanka oraz dokładne oględziny dr Bieżyńskiego nie wykazały powodu do niepokoju. Dziś mała zapyla już normalnie na czterech tylko jak się za bardzo rozkręci to podkurcza na chwilę. W ciągu kilku dni powinno ustąpić całkowicie.

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I ja dziekuje extrelanym za wyrabiaste zawody :multi: Sedzia mily, torki super, atmosfera kapitalna :loveu::loveu:

palma, Iwona, Bellalab: wielkie wielkie dzieki za filmiki mojego Kaidena :loveu::loveu::loveu:

Marysiu: zdjecia super! :multi: A w szczegolnosci te Kaidenowe sa sliczne :loveu: Dziekuje! :multi:

Posted

Marysiu, ja to już pewnie mówiłam (i Ty to pewnie wiesz :) ), ale nic to, powiem raz jeszcze - jesteś WIELKA! Cudowne foty! Dziękuję ślicznie za moją Myszę :)

P.S. Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko, jeśli tradycyjnie przekleję fotki na belgi :)

Posted

Dla małej Vi [i]:-( Anza trzymaj się :glaszcze:

Wielkie podziękowania za pomoc przy zawodach, za pomoc przy noszeniu przeszkód i przy wlepkach :loveu:

Bardzo dziękuję WSZYSTKIM fotografom za zdjęcia grzywek :loveu:
jeszcze,jeszcze,jeszcze :modla:

A filmiki bezcenne :thumbs: