Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zgłoszone:loveu: Może uda nam się w końcu zaliczyć jakiś egzamin na doskonałą ale tym razem bez 5pkt:eviltong:
Już się doczekać nie możemy, do zobaczenia:cool3:

Posted

Meldujemy się w A1 ;).

EDIT:
Czy ktoś mi może podać kto jest w A1 ? Albo czy będzie inna lista startowa? Bo nie posiadam tak skomplikowanych programów na komputerze.

Posted

No i mamy problem. W piątek przed zawodami organizuję wieczór panieński przyjaciółki. I szansa, żeby dojechać na sobotnie zawody jest minimalna (zwłaszcza, że ewentualny kierowca będzie również na wieczorze kawalerskim). Prawdopodobnie skończy się więc tylko na startach w niedzielę, szkoda :( Może jeszcze coś wykombinuję, do 22 sierpnia mam czas :)

Posted

[quote name='palma']Meldujemy się w A1 ;).

EDIT:
Czy ktoś mi może podać kto jest w A1 ? Albo czy będzie inna lista startowa? Bo nie posiadam tak skomplikowanych programów na komputerze.

Palm.

1LA1Jędrzej KalinowskiAMPERWarszawa2LA1Małgorzata StrzeleckaTenth Creek Ranch Dandy "Kaiden"Jelenia Góra3LA1Magdalena PerchalukLOKIWarszawa4LA1Michał LitwaSeawild's TASTE OF TROUBLE (Fire)Kraków6LA1Joanna KamińskaZEFIRA la Unika Black EnergizerWrocław7LA1Joanna PiotrowskaAXAZabrze8LA1Piotr TwerdykRINOZabrze9LA1Dominika WojdalskaLUCKY Sfora z Krasnego BoruSzczecin10LA1Nina RojekAURORA AUSTRALIS Hadron (Asti)Jelenia Góra11LA1Leszek Kalisz BRESKA pod JabłoniąLegnica12LA1Piotr TwerdykRINOZabrze

Posted

Nowy nabytek:razz: - tyle, że nie mój tylko Jinx'owej:eviltong:

PS
Dobrze, że się przydały :)
dzięki za zdjęcia moich krótkosiersnych białasów...

Posted

Marta & Figa napisał(a):
Zgłosznie wysłane, będzie wesoło :lol:

Marta & Figa napisał(a):
czy ja wiem czy tak super... tylko nie smiejcie sie z nas za głośno :eviltong:

eee nie będziemy
ja chętnie pogadam bo na frisbee jakoś sie nie udało:lol:

Posted

Pytanie do Wrocławian, jak z dworca PKP dostać się na miejsce zawodów?? Jakiś autobus, tramwaj?
mozesz nawet przejść pieszo ,wyznacz sobie trasę na zumi, to wcale nie tak daleko.

Posted

Kochani, przypominam, że na zawody można się zgłaszać tylko do 22. sierpnia!

Zawody są naprawdę na fajnym terenie, obok Odra, gdzie można pieski schłodzić, dużo miejsca do spacerowania, są drzewa, pod którymi można ustawić klatki w cieniu - jednym słowem będzie fajnie.

Mamy jeszcze wolne miejsca - serdecznie zapraszamy!!!

Co do dojazdu, wg informacji na www.Wroclaw.pl od przyszłego tygodnia powinny tam jeździć tramwaje 3 i 74, ten drugi spod Dworca PKP, wysiada się na przystanku Na Niskich Łąkach.

Z ulicy Dworcowej, która jest na przeciwko Dworca, jeździ też autobus 114.

Pieszo oczywiście też się dojdzie, ale od Dworca to jednak jest kawałek.