Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Princess_York']Jedziemy :multi: !!! .

Dziewczyny kciuki proszę trzymać !!! Może jakaś lokata ? :cool3: .

Powoli się szykujemy :p .[/QUOTE]
Pewnie ,że trzymamy:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamy 4 konkurentki :
[FONT=ArialMT][FONT=ArialMT][SIZE=1]

XANTINA LA PETITE PRINCESSE Lazuryt FCI
[/FONT][/FONT][FONT=ArialMT][FONT=ArialMT][SIZE=1]PARISIENNE E.G. Cardea FCI[/FONT][/FONT]
[FONT=ArialMT][FONT=ArialMT][SIZE=1]ABI Widero[/FONT][/FONT][FONT=ArialMT][FONT=ArialMT][SIZE=1]
[/FONT][/FONT][FONT=ArialMT][FONT=ArialMT][SIZE=1]ROXI Jantarowa Chata

[/FONT][/FONT]

Guest Fusiafusia
Posted

Powodzenia...!!!! :multi:
ja też mocno trzymam kciuki :kciuki:

Posted

Wystarczyło zrobić kocie oczy ze Shreka :evil_lol: .

Arwena już wykąpana ,wypachniona i śpi :diabloti: . Jak ona śmiesznie wygląda teraz ,założyłam jej papier papilotowy na wąsy żeby nie jadła i dodatkowo przypięłam żabke na boki :lol: Na szczęście nie przeszkadza jej to :)

Posted

[quote name='Princess_York']Wynikiem się nie pochwale :-D .[/QUOTE]
No nie ,nie ładnie tak robić. Prosze natychmiast tu powiedzieć jak się malutka spisała bo napewno była super:loveu:

Posted

Generalnie sędzina w mł. wybierała ciemne suki . Ulcia by się spisała :loveu: .
Oceny były różne . W psach w mł. 1 lokatowy pies dosk ,a 2 i 3 lokata już bdb . Chociaż były piękne ,

Arwena nie przypadła do gustu ,no i na początku dała "cyrk" na stoliku .. Ja już nie wiem co mam robić .. Chodzę z nią do miasta ,ludzie dotykają i jest okej ,a jak kurna przychodzi wystawa i stolik to ... :angryy: .

Posted

Ojej no i co ? każdemu czasami idzie lepiej, czasami gorzej, nie musisz się chwalić tylko tymi super ocenami, a te troche słabsze też są dobre...

Może się boi, jest zdenerwowana tym "szumem" i dlatego się tak zachowuje (nie napisałaś co) czy gryzie, czy np nie chce stać itp. :p

Posted

Nie no okej ,masz racje i te gorsze i te lepsze są dobre . Tylko poprostu już było tak dobrze ,dostawałyśmy 3 lokaty na wysoką stawke ,w Łodzi dosk i znowu zaczyna się bdb ... Tak dostałyśmy bdb . Niby nie jest to zła ocena ,ale nie pasuje mi dokońca .
WIem że 50% to pies i drugie 50% to właściciel ,handler . Tylko że ja i Arwena robimy wszystko okej ,gdyby nie stolik , nie gryzie ,ale się wyrywa . Aż sędzina powiedziała że tak mocno ją trzymam że aż nie oddycha ,taki żarcik . No ale fakt b aardzo mocno ją trzymam, a ja nie chce nic na siłę u niej robić . Chce żeby to była przyjemność i dla mnie i dla niej . A jak narazie to tylko przyjemność dla mnie ..

Szum jej nic nie robi puszczałam jej 2 dni temu na maksymalną głosnosc na youtube wystawe psów ,a właściwie onków ,a przy onkach to hałas nie z tej ziemi .
Nawet dzisiaj terierki "Rzucaly" się na amstaffy ,a nasz namiot był przed terierami i nic ani drgnęła nic ją to nie obchodziło :lol: . Wieć z tym nie ma problemu . Chodzi ładnie ,no dziś widziała mamę i troche szła na tylnych łapach ale było ok ,stała też ładnie i przyszedł czas na stolik :( . CO ja mam robić ??? .

Posted

Nie chodzi mi o szum w sensie głośności, głównie chodzi mi o to że to takie troche zamieszanie koło psa :)

bdb też nie zła, mnie się wydaje dobrą oceną, to że jedna czy dwie jest takie to co ? każdemu może się zdarzyć :) ja jak bym jeździła na wysatwy to bym się cieszyła z takiej oceny w sumie :lol:
a na siłe nie ma co robić, bo dziewczyna się zrazi i tyle, będzie robić tak na każdej, bo będzie sobie źle kojarzyła.. może warto jej np dać kilka smaczków na stolik i może to pomoże :) nie wiem za bardzo, bo nie byłam w takiej sytuacji, ale trzeba kombinować :)