slawi Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Princess_York']Jedziemy :multi: !!! . Dziewczyny kciuki proszę trzymać !!! Może jakaś lokata ? :cool3: . Powoli się szykujemy :p .[/QUOTE] Pewnie ,że trzymamy:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
karkakarka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Powodzenia!!! Jaką macie konkurencje? Wiesz może? Quote
Princess_York Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 mamy 4 konkurentki : [FONT=ArialMT][FONT=ArialMT][SIZE=1]XANTINA LA PETITE PRINCESSE Lazuryt FCI [/FONT][/FONT][FONT=ArialMT][FONT=ArialMT][SIZE=1]PARISIENNE E.G. Cardea FCI[/FONT][/FONT] [FONT=ArialMT][FONT=ArialMT][SIZE=1]ABI Widero[/FONT][/FONT][FONT=ArialMT][FONT=ArialMT][SIZE=1] [/FONT][/FONT][FONT=ArialMT][FONT=ArialMT][SIZE=1]ROXI Jantarowa Chata [/FONT][/FONT] Quote
Guest Fusiafusia Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Powodzenia...!!!! :multi: ja też mocno trzymam kciuki :kciuki: Quote
chrupcia Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Trzymam kciuki :kciuki: tak myślałam że mama odpuści ;) Quote
Princess_York Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Wystarczyło zrobić kocie oczy ze Shreka :evil_lol: . Arwena już wykąpana ,wypachniona i śpi :diabloti: . Jak ona śmiesznie wygląda teraz ,założyłam jej papier papilotowy na wąsy żeby nie jadła i dodatkowo przypięłam żabke na boki :lol: Na szczęście nie przeszkadza jej to :) Quote
*kleo* Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Ja chyba zaraz pójdę wyprać Grackę, ciekawe ile teraz mi to czasu zajmie :evil_lol: Quote
Princess_York Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Hmm .. Nie no napewno mniej niż zwykle :-D . Jakieś 30 minut ? :cool3: Quote
*kleo* Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Będę sobie mierzyć czas :evil_lol: Może jakieś fotki pokąpielowe zrobię? :hmmmm: Quote
Princess_York Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Rób rób ! Dziewczyny Cie zabiją jak nie zrobisz :p Quote
*kleo* Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Princess_York']Rób rób ! Dziewczyny Cie zabiją jak nie zrobisz :p[/QUOTE] I tak się nie boję :eviltong: Quote
chrupcia Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Cześć Martyna :) trzymam kciuki za Arwenka ! :kciuki: Quote
Princess_York Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Fotki dam niedługo :) . Boże jak zimno w tym Miastku :o Quote
chrupcia Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Ok na fotki poczekamy :) oby nie tak długo jak ostatnio, a jaki wynik bo się nie pochwaliłaś ? :razz: Quote
Princess_York Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Wynikiem się nie pochwale :-D . Quote
chrupcia Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='Princess_York']Wynikiem się nie pochwale :-D .[/QUOTE] a dlaczego ? Quote
ladyyork Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='Princess_York']Wynikiem się nie pochwale :-D .[/QUOTE] No nie ,nie ładnie tak robić. Prosze natychmiast tu powiedzieć jak się malutka spisała bo napewno była super:loveu: Quote
Princess_York Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Właściwie to nie ma czym się chwalić . Quote
Princess_York Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Generalnie sędzina w mł. wybierała ciemne suki . Ulcia by się spisała :loveu: . Oceny były różne . W psach w mł. 1 lokatowy pies dosk ,a 2 i 3 lokata już bdb . Chociaż były piękne , Arwena nie przypadła do gustu ,no i na początku dała "cyrk" na stoliku .. Ja już nie wiem co mam robić .. Chodzę z nią do miasta ,ludzie dotykają i jest okej ,a jak kurna przychodzi wystawa i stolik to ... :angryy: . Quote
chrupcia Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Ojej no i co ? każdemu czasami idzie lepiej, czasami gorzej, nie musisz się chwalić tylko tymi super ocenami, a te troche słabsze też są dobre... Może się boi, jest zdenerwowana tym "szumem" i dlatego się tak zachowuje (nie napisałaś co) czy gryzie, czy np nie chce stać itp. :p Quote
Princess_York Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Nie no okej ,masz racje i te gorsze i te lepsze są dobre . Tylko poprostu już było tak dobrze ,dostawałyśmy 3 lokaty na wysoką stawke ,w Łodzi dosk i znowu zaczyna się bdb ... Tak dostałyśmy bdb . Niby nie jest to zła ocena ,ale nie pasuje mi dokońca . WIem że 50% to pies i drugie 50% to właściciel ,handler . Tylko że ja i Arwena robimy wszystko okej ,gdyby nie stolik , nie gryzie ,ale się wyrywa . Aż sędzina powiedziała że tak mocno ją trzymam że aż nie oddycha ,taki żarcik . No ale fakt b aardzo mocno ją trzymam, a ja nie chce nic na siłę u niej robić . Chce żeby to była przyjemność i dla mnie i dla niej . A jak narazie to tylko przyjemność dla mnie .. Szum jej nic nie robi puszczałam jej 2 dni temu na maksymalną głosnosc na youtube wystawe psów ,a właściwie onków ,a przy onkach to hałas nie z tej ziemi . Nawet dzisiaj terierki "Rzucaly" się na amstaffy ,a nasz namiot był przed terierami i nic ani drgnęła nic ją to nie obchodziło :lol: . Wieć z tym nie ma problemu . Chodzi ładnie ,no dziś widziała mamę i troche szła na tylnych łapach ale było ok ,stała też ładnie i przyszedł czas na stolik :( . CO ja mam robić ??? . Quote
chrupcia Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Nie chodzi mi o szum w sensie głośności, głównie chodzi mi o to że to takie troche zamieszanie koło psa :) bdb też nie zła, mnie się wydaje dobrą oceną, to że jedna czy dwie jest takie to co ? każdemu może się zdarzyć :) ja jak bym jeździła na wysatwy to bym się cieszyła z takiej oceny w sumie :lol: a na siłe nie ma co robić, bo dziewczyna się zrazi i tyle, będzie robić tak na każdej, bo będzie sobie źle kojarzyła.. może warto jej np dać kilka smaczków na stolik i może to pomoże :) nie wiem za bardzo, bo nie byłam w takiej sytuacji, ale trzeba kombinować :) Quote
Recommended Posts