andzia23 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Cześć:multi: http://i51.tinypic.com/214b5mh.jpg podoba mi się jej włos taki lśniący i prosty, śliczny:loveu: Quote
Borówka16 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Cze Martynka ;) http://i54.tinypic.com/bjeo7a.jpg Aż strach się bać ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A włos boski :loveu: Quote
OlaKW Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Czesc :) Piekna Psinka :) i Super foteczki :) Pozdrawiaaaaam ! Quote
slawi Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Witam, my z rewizytą. Gratuluję pięknej :loveu:suni, zresztą widziałam ją na żywo rok temu w Kielcach;). Zwróciłam uwagę na przydomek Ady w katalogu i chociaż na chwilę poleciałam zerknąć:lol:. Quote
Princess_York Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Witamy :) . No od wystawy w Kielcach bardzo mocno się zmieniła :) . No i napewno lepiej się prezentuje ,bo wtedy to każdy miał nerwy . Dziękujemy . Quote
karkakarka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Hej! A gdzie papiloty ma Arwi? ;) Ładny ma włos Arwenka - prosty i lsniący :D Quote
Princess_York Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Nosi ,ale wtedy kiedy robilam zdjęcia była po zdjęciu papilotów i przez 3 godziny nie miała ich na sobie bo Maksi by jej je zerwała :p Quote
Pegaza Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 U nas w klatce podobny pies mieszka..ale jeszcze wiekszy..moje dziewczyny przy nim wygladaja jak jego male dzieci;) a malutka sliczna Twoja :loveu: Quote
karkakarka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 ........ Hej! Coś mi się galerie pomieszały - hehe Quote
Princess_York Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Hej wszystkim :) . Jej jutro już piątek !! :multi: Mam dość szkoły .. A przede wszystkim to złych ocen .. Chociaż takowa trafiła mi się dopiero jedna :lol: .. Do tego dziś jest 2 dzień diety :p. A w niedziele wystawa w Miastku ! :) Ja już chce niedziele ! Mam nadzieje że na nią pojedziemy ( mamy 4 konkurentki :) ) ,bo jak narazie wystawa stoi pod znakiem zapytania .. :shake: Quote
chrupcia Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Cześć Martyna :) a ja w domu od wtorki siedze i w sumie fajnie, ale troche nudno :p z Jazz'em nie moge nawet wyjść na dwór, tylko z mamą chodzi :p nie wiesz czy pojedziecie na wystwe ??? czemu? koło mnie to mało wystaw w ciągu roku, więc jak by były to bym jechała bo jest chyba tylko kilka z tego co patrzyłam na rozkład . Quote
*Agnieszka* Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Cześć Martyna:)dlaczego możesz nie jechać??? Quote
Yoko2009 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Witaj martyna, na wystawę musisz jechać bo my już kciuki trzymamy za Arwenkę:) Pozdrawiamy Quote
Princess_York Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Hej ,mogę nie jechać ,bo ostatnio troche wkurzyłam moją mamę .. :shake: .. No ale zobaczymy ,bedę prosić do bólu :p Quote
chrupcia Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 o kurcze no to nie fajnie :lol: proś, proś :evil_lol: Quote
Connected Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Cześć ;) mamusia się na pewno zgodzii, :evil_lol: będę trzymała jak coś kciuki za Arwenkę :cool3: Quote
*Agnieszka* Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Ja też będę trzymać....o ile stres mnie nie zje,przeproś może mamę i po sprawie:) Quote
*kleo* Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Princess_York']Hej ,mogę nie jechać ,bo ostatnio troche wkurzyłam moją mamę .. :shake: .. No ale zobaczymy ,bedę prosić do bólu :p[/QUOTE] Uuu no to mama ciężką artylerię wytoczyła, nie ma co... Cześć :) Quote
Princess_York Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Jedziemy :multi: !!! . Dziewczyny kciuki proszę trzymać !!! Może jakaś lokata ? :cool3: . Powoli się szykujemy :p . Quote
Borówka16 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Princess_York']Jedziemy :multi: !!! . Dziewczyny kciuki proszę trzymać !!! Może jakaś lokata ? :cool3: . Powoli się szykujemy :p .[/QUOTE] 3mam bardzo mocno ! :p Cze Martynka ;) Quote
*kleo* Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Princess_York']Jedziemy :multi: !!! .[/QUOTE] Hehe wiedziałam ;) Kciuki oczywiście trzymamy :p Quote
Recommended Posts