Princess_York Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Nie tylko w sobotę będę . Za drogo jednak :p . A Wy ? Na dwóch ?? Quote
Marzena* Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Princess_York napisał(a):Adam Lambert - If i had you :loveu: , o to już lista jest ? . Zaraz zobacze :) Jutro "zlece" mojej Darii ściągniecie tej piosenki ;) Quote
Marzena* Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Princess_York napisał(a):Nie tylko w sobotę będę . Za drogo jednak :p . A Wy ? Na dwóch ?? Uuuu to szkoda :( My tylko w niedziele będziemy. A tak liczyłam na spotkanie z Wami :( Klaudii też w niedziele nie będzie ? Bo Aga to wiem, że na sobotę się zgłosiła. Martyna a Was już oceniała kiedyś sędzia Dorota Kuczyńska-Standełło ? Quote
*kleo* Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Ja będę w Poznaniu w niedzielę Marzka :p Quote
Marzena* Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 *kleo* napisał(a):Ja będę w Poznaniu w niedzielę Marzka :p No i SUPER bo już myślałam, że wszystkie zbojkotowały niedzielną wystawę ;) Quote
*kleo* Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Viky i Ja napisał(a):No i SUPER bo już myślałam, że wszystkie zbojkotowały niedzielną wystawę ;) Nie, nie, mi w sobotę nie opłaca się jechać, pisałam Ci chyba ;) Quote
Marzena* Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 *kleo* napisał(a):Nie, nie, mi w sobotę nie opłaca się jechać, pisałam Ci chyba ;) Kurcze albo mam sklerozę albo nie mi pisałaś ;) Quote
*kleo* Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Viky i Ja napisał(a):Kurcze albo mam sklerozę albo nie mi pisałaś ;) A ja nawet nie sprawdzę bo ostatnio zrobiłam porządek w skrzynce ;) No ale w każdym razie my będziemy w niedzielę :p Quote
Marzena* Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 *kleo* napisał(a):A ja nawet nie sprawdzę bo ostatnio zrobiłam porządek w skrzynce ;) No ale w każdym razie my będziemy w niedzielę :p Więc ja zakładam wariant optymistyczny czyli, że nie mam sklerozy jeszcze a Ty pisałaś nie do mnie :evil_lol: Najważniejsze, że będziecie :) A przy okazji nie wiesz czy Mama Twoja się zdecydowała ??? Wiesz o co pytam ??? Quote
*kleo* Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Viky i Ja napisał(a):Więc ja zakładam wariant optymistyczny czyli, że nie mam sklerozy jeszcze a Ty pisałaś nie do mnie :evil_lol: Najważniejsze, że będziecie :) A przy okazji nie wiesz czy Mama Twoja się zdecydowała ??? Wiesz o co pytam ??? Wiem ;) Jutro będę z nią pewnie rozmawiała to przypomnę ;) A tymczasem mówię dobranoc tu u Martyny i znikam, jutro owce i kozy z rana mnie czekają ;) Pa dziewczyny :p Quote
Princess_York Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 My będziemy w niedziele tak patrzeć co się dzieje więc się zobaczymy mam nadzieje :) . z tego co pamiętam to chyba nas oceniała ,ale nie pamiętam na 100 % jutro jak coś sprawdzze :) Quote
*kleo* Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Princess_York napisał(a):z tego co pamiętam to chyba nas oceniała ,ale nie pamiętam na 100 % jutro jak coś sprawdzze :) Martyna a nie sędziowała ta pani teraz w Miastku przypadkiem? Quote
Marzena* Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Ja też znikam ;) Dobranoc i sorki Martyna za to gadanie u Ciebie w galerii ;) Quote
Marzena* Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Princess_York napisał(a):My będziemy w niedziele tak patrzeć co się dzieje więc się zobaczymy mam nadzieje :) . z tego co pamiętam to chyba nas oceniała ,ale nie pamiętam na 100 % jutro jak coś sprawdzze :) Dobre i to ;) Fajnie byłoby się spotkać :) Oki sprawdź jak możesz ;) *kleo* napisał(a):Martyna a nie sędziowała ta pani teraz w Miastku przypadkiem? Tak mi się kojarzyło, że to nazwisko przewinęło się u Was ;) Quote
Marzena* Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Teraz to już na poważnie znikam :) Pa Martyna :) Quote
Princess_York Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 A no patrz ! Chyba tak :evil_lol: . Ja nie wiem jakąś mega wczesną skleroze mam ,albo tyle już tych sędzin było że zapomniałam :lol: . Nie mam głowy do nich :p . Quote
*Agnieszka* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Część Arweny:)chciałam się wymiksować z poznańskiej ale nie dało rady......stwierdziłam po czasie że to trochę za dużo wystawa jak dla nas..nie wiem czy mu nie zaszkodzę:(będzie więcej psów,więcej hałasu....w Legionowie byłam z nim 2 dni..w sobotę pojechałam na sznaucerów..masakra zero wystawiania (dzik mały..)uszy po sobie i szok!!!w niedzielę było już lepiej mniej się stresował ale też nie było fajnie..dopiero jak weszliśmy na ring i poczuł inne psy trochę się wyluzował..ale statyka na początku na ringu była straszna...choć widzę po nim że takie oswajanie mu pomaga,wcześniej jak ćwiczyliśmy stanie na dworze robił problemy teraz widzę że po Legionowie że problem jak na razie zniknął. Ale tak i siak nie wiem czy dobrze zrobiłam z poznaniem...oby się nie zraził? Quote
Nati28 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 czesc Martyna i Arwenka :) pozdrawiamy w ten mrozny wieczor ;) A ja bede na wystawie na 99% i w sobote i w niedziele wiec bede wszystkim kibicowac :razz: Quote
Princess_York Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 agamewa napisał(a):Część Arweny:)chciałam się wymiksować z poznańskiej ale nie dało rady......stwierdziłam po czasie że to trochę za dużo wystawa jak dla nas..nie wiem czy mu nie zaszkodzę:(będzie więcej psów,więcej hałasu....w Legionowie byłam z nim 2 dni..w sobotę pojechałam na sznaucerów..masakra zero wystawiania (dzik mały..)uszy po sobie i szok!!!w niedzielę było już lepiej mniej się stresował ale też nie było fajnie..dopiero jak weszliśmy na ring i poczuł inne psy trochę się wyluzował..ale statyka na początku na ringu była straszna...choć widzę po nim że takie oswajanie mu pomaga,wcześniej jak ćwiczyliśmy stanie na dworze robił problemy teraz widzę że po Legionowie że problem jak na razie zniknął. Ale tak i siak nie wiem czy dobrze zrobiłam z poznaniem...oby się nie zraził? Nie no raczej się nie zrazi chyba że będziesz go jakoś karciła albo krzyczała . On właśnie ma się wyluzować i im więcej wystaw i tego hałasu tym lepiej :) . Najwyżej nie pójdzie Wam , psy też mają fochy :) . Jak ja zobaczyłam ze stawka duuża to chce bdb :lol: :evil_lol: . Hodowlanke chociaż będę miała z głowy :) A Wy z dosk. zejdziecie napewno :) . Nati28 napisał(a):czesc Martyna i Arwenka :) pozdrawiamy w ten mrozny wieczor ;) A ja bede na wystawie na 99% i w sobote i w niedziele wiec bede wszystkim kibicowac :razz: Hejka :) . No to się spotkamy ,a z Coco ? :cool3: Quote
*Agnieszka* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 My tam Martyna raczej nie jedziemy po trofea raczej turystycznie;)chcę zobaczyć Poznań trochę no i z Wami się spotkać:) Tam to te targi poznańskie bywają co z Polagry????....moje klimaty Quote
Mawe Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Tylko dziewczyny żebyśmy w tym całym stresie nie zapomniały o spotkaniu. :evil_lol: My też jedziemy raczej ćwiczebnie, bo do hodowlanki mamy już wszystko. Quote
*Agnieszka* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Mawe napisał(a):Tylko dziewczyny żebyśmy w tym całym stresie nie zapomniały o spotkaniu. :evil_lol: My też jedziemy raczej ćwiczebnie, bo do hodowlanki mamy już wszystko. Mi to zależy na tym żebyśmy mogły się poznać w końcu w realu...wystawa jak wystawa,tu to podchodzę już na luzie bo wiem że i tak zbyt dużych szans nie mamy:) Quote
Marzena* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Aga a do niedzieli zostajesz czy wracasz już w sobotę ??? Martyna przypomniałaś sobie tą sędzinę ??? Quote
Karolina. Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='agamewa'](...)tu to podchodzę już na luzie bo wiem że i tak zbyt dużych szans nie mamy:) Aga, tak nie wolno myśleć, trzeba wierzyć w siebie, powtarzać sobie, że będzie dobrze, ale też nie zrażać się w razie niepowodzeń. No i nie narzekać jeśli się zajmie drugie miejsce :eviltong: Pamiętaj, będzie dobrze! Cześć Martyna! Ale jestem zmęczona dziś :roll: Padam :roll: Idę spać chyba, jutro zajrzę na dłużej :) Dobranoc ;) Quote
Recommended Posts