Princess_York Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Dziękujemy :loveu: Statykę to ona ma opanowaną ,trza to przyznać :) Quote
Guest Fusiafusia Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Hej....!!!! wpadłam na chwilkę do cb :multi: ooo widzę że nowe foty są :multi: są śliczne :loveu: żeczywiście niezłe widoki :cool3: Quote
Guest Fusiafusia Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Hej...!!! wpadliśmy na chwilkę :multi: ooo widzę że są nowe foty...są cudne :loveu: żeczywiście niezłe widoki :cool3: Quote
Guest Fusiafusia Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 sorka nie chcący dwa razy mi się wcisneło :) Quote
*Agnieszka* Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Fajne foty,bardzo mi się podobają:)statyka u Was bardzo dobra:)Arwi prezentuje się bardzo ładnie.... Quote
kiniaaa Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Ale dużo fotek, no super:) http://i53.tinypic.com/2a5eyac.jpg ta mi się najbardziej podoba, Arwena chyba zmęczyła się bieganiem i odpoczywa, zgadłam?:) Quote
*Jot* Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Cześć Martyna !! Gratulacje dla Was. :loveu: http://i51.tinypic.com/b8vio5.jpg ślicznie :loveu: http://i56.tinypic.com/330y7v7.jpg łał :crazyeye: jaka laska z Mamy :crazyeye: :p Quote
Princess_York Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Oj tak ,ona kocha biegać ,a jeszcze bardziej po bieganiu odpoczywać i "nurkować" w trawie :loveu: Słodka jest wtedy taki szczenior jeszcze :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 http://i51.tinypic.com/b8vio5.jpg Ona tu taka rozpromieniona wyszła:) Quote
chrupcia Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 http://i56.tinypic.com/14e6k4y.jpg jaka szczęśliwa:loveu: Moja mam tylko raz na siusiu wychodzi z Jazzem i tyle :) Ja to się w sumie ciesze że w domu mi się nie pchają do roboty przy Jazzu, bo mnie się wydaje że ja lepiej zrobie:lol::eviltong: Quote
Princess_York Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Hihi . Laska ? :) . Ładną mam mamusie co ? :cool3: hehe :diabloti: . Karnacje ma ciemną ,a w sumie to opaloną bo prawie 5 lat w Grecji siedziała ,a w Grecji poznała tatę i ja miałam tam się urodzić ,ale mama nie chciała bo uważa że w takich krajach dziewczynki kojarzą się z gosposiami ,tu wyprasować ,tu poodkurzać itp. :-D . Dziękujemy :loveu: Quote
Princess_York Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 [quote name='chrupcia']http://i56.tinypic.com/14e6k4y.jpg jaka szczęśliwa:loveu: Moja mam tylko raz na siusiu wychodzi z Jazzem i tyle :) Ja to się w sumie ciesze że w domu mi się nie pchają do roboty przy Jazzu, bo mnie się wydaje że ja lepiej zrobie:lol::eviltong: Ja też wole żeby się nie dotykali :eviltong: Jakbym miała ją mamie albo tacie zostawić na np.2 dni to strach wrócić i zobaczyć co z Arweny by zostało :evil_lol: [quote name='agamewa']http://i51.tinypic.com/b8vio5.jpg Ona tu taka rozpromieniona wyszła:) Tak jak Kasia pisze : SZCZĘŚLIWY PIES :loveu: :loveu :loveu: . Dziewczyny jutro ide na miasto z nią ! I będę ćwiczyła do upadłego no ! :cool3: Quote
*Agnieszka* Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Ćwicz,ćwicz Martyna,trening czyni mistrza...ja też się muszę ruszyć bo teraz Poznań a tam już większe wymagania:) Quote
Princess_York Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 No my też do Poznania się szykujemy :lol: Boję się .. :) Quote
slawi Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Zdjęcia obejrzane:) ale śliczności i widoki super Martynka uszy do góry, jest tyle pasji w tym co robisz że niech Ci tylko Arwi porządnie zarośnie zobaczysz będzie dobrze:) Quote
*Agnieszka* Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Tam to już pewnie nie przelewki:shake:dziś to mi czasami było głupio jak nie dawałam sobię rady z Monim,do tego ten durny stres,który mnie sparaliżował.... Quote
Princess_York Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 No mam nadzieje , nie tracę nadziei :) . Póki co najważniejszy jest trening i ten nieszczęsny stolik :) . Damy rade ,kto jak nie my :-D . Quote
chrupcia Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Heheh ja tak samo :p a jak bym go zostawiła z samym tatem i babcią to po tygodniu bym psa nie podniosła :evil_lol: Quote
Mawe Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Gratuluję!!!! My mamy jeszcze przed Poznaniem Zabrze. Quote
*Agnieszka* Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 No trzeba,najgłupszą rzeczą to jest poddanie się:shake: Quote
Princess_York Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 [quote name='agamewa']Tam to już pewnie nie przelewki:shake:dziś to mi czasami było głupio jak nie dawałam sobię rady z Monim,do tego ten durny stres,który mnie sparaliżował....[/QUOTE] Aga właśnie najgorszy ten stres ! Ja do dzis go mam ale to jakby adrenalina o ile to można tak nazwać :) . Dziś też tak było ,jak czekałyśmy na naszą kolej ,po pierwszych krokach na ring ...minęło ! W tym momencie skupiłam się maxymalnie na Arwenie i jak najlepszym pokazaniu jej , mniej się starałam jak wypisywała karty ocen i jak usłyszałam znad stolika bdb .. Wedy jakby się wyłączyłam :shake: ... Byłam zawiedziona poprostu ,ale nie na Arwene tylko tak ogólnie ,troche się obwiniałam za to ze tylko bdb i że źle ją pokazałam .. Ale jak tu o wszystkim napisałam przeszło mi ! :-D . Najważniejsze bez tego stresu ,to był pierwszy raz i teraz już wiesz ze to zabawa ! :) . I miłe spędzanie czasu . Teraz Moniego trzeba w statyce przygotować . Quote
Princess_York Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 [quote name='chrupcia']Heheh ja tak samo :p a jak bym go zostawiła z samym tatem i babcią to po tygodniu bym psa nie podniosła :evil_lol:[/QUOTE] Kiełbaski ,kiełbaski :evil_lol: :) [quote name='Mawe']Gratuluję!!!! My mamy jeszcze przed Poznaniem Zabrze.[/QUOTE] Dziękujemy :) . Będziemyy trzymały kciuki :) [quote name='agamewa']No trzeba,najgłupszą rzeczą to jest poddanie się:shake:[/QUOTE] Racja Aga ,racja ;) Quote
chrupcia Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Martyna najważniejszy jest luz ;) chociaz w sumie prosto się pisze, ale jak ja będę kiedyś to przeżywać to.. nie będę miała luzu :evil_lol: a babcia wszystko mu daje i jak widzi że wchodze i moge zobaczyć to "aaa dałam mu ciuczek ciasteczka" a ja się od razu denerwuje, bo babcia twierdzi że jak go krzywdze że on samą karme je... chociaż w sumie też czasami mu coś daje, a ostatnio bułeczke z masłem posmakował ;) Quote
Princess_York Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 No ja wiem że luz :) . Na ogół to jestem dość spokojna ,ale czasami jest straasznie nerwowo ..Najczęściej w samochodzie jak jest np.9:30 a jeszcze 30km do wystawy :evil_lol: to wtedy wrzeszcze :p .hhiihi . U mnie tak samo .. Krzywdze i głodze psa bo je samą karme .. A tego że daję jej raz w tygodniu pełną michę mięsa i rosołu to nie widzą :diabloti: heh . Quote
*Agnieszka* Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='chrupcia']Martyna najważniejszy jest luz ;) chociaz w sumie prosto się pisze, ale jak ja będę kiedyś to przeżywać to.. nie będę miała luzu :evil_lol: a babcia wszystko mu daje i jak widzi że wchodze i moge zobaczyć to "aaa dałam mu ciuczek ciasteczka" a ja się od razu denerwuje, bo babcia twierdzi że jak go krzywdze że on samą karme je... chociaż w sumie też czasami mu coś daje, a ostatnio bułeczke z masłem posmakował ;)[/QUOTE] Kasi wiesz mi to nie jest takie proste..ja tez mówiłam sobie ee tam to tylko wystawa co mi tam..a jednak taki mnie mega stres dopadł że nie wiem co,człowiek chce wypaść jak najlepiej(w końcu za te wystawy nie małą kasę się płaci) no i z czymś przyjechać. Quote
Recommended Posts