Princess_York Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 *kleo* napisał(a):No to gratki :p Rozumiem, że stolik nie sprawiał dziś problemu? Ile było suk w młodzieży? Chciałam wczoraj zobaczyć jaka ilość i kto będzie, ale nie znalazłam spisu :roll: Dzisiaj stolik byl tak jak ocena doskonały :p . Troszę spięta była ale i tak jestem zadowolona z niej :) . Suk zgłoszonych ogólnie było 11 ale nie było 2 . dzięki ;) agamewa napisał(a):Ja też gratuluję:)ja znalazłam spis poprzez odział. Dziękujemy :) . Nowy banerek ? :cool3: Ładniutki :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Tak nowy,no to super że stolik był doskonały:)no to załapała pewnie o co chodzi:) Quote
*kleo* Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Princess_York napisał(a):Dzisiaj stolik byl tak jak ocena doskonały :p . Troszę spięta była ale i tak jestem zadowolona z niej :) . Suk zgłoszonych ogólnie było 11 ale nie było 2 . dzięki ;) No to dobrze :) Kurde, mogłam jednak młodą zgłosić... Quote
Katie Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Hej Martyna ;) Gratulacje :loveu: milo bylo Was poznac ;) Ta sedzina wg mnie tez dziwnie oceniala, nie wiem, czy widzialas, w posredniej wybrala jako czwarta taka suczke, no jak dla mnie nie za ladna, a ladniejsze poszly bez lokat... ale chociaz wygrala ta, co mi sie najbardziej podobala, przynajmniej w tej klasie :mdrmed: ale co, nie kwestionuje sie opinii sedzi :eviltong: Quote
Princess_York Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 agamewa napisał(a):Tak nowy,no to super że stolik był doskonały:)no to załapała pewnie o co chodzi:) No jeszcze troche ćwiczeń i będzie okej :) *kleo* napisał(a):No to dobrze :) Kurde, mogłam jednak młodą zgłosić... Wiesz ja bym nie zgłaszałaUlci bo sędzina nie lubi ciemnych psów i woli psy które wybarwiają się złotem na głowie :p . Katie napisał(a):Hej Martyna ;) Gratulacje :loveu: milo bylo Was poznac ;) Ta sedzina wg mnie tez dziwnie oceniala, nie wiem, czy widzialas, w posredniej wybrala jako czwarta taka suczke, no jak dla mnie nie za ladna, a ladniejsze poszly bez lokat... ale chociaz wygrala ta, co mi sie najbardziej podobala, przynajmniej w tej klasie :mdrmed: ale co, nie kwestionuje sie opinii sedzi :eviltong: Dziękujemy :) . Dla mnie też dziwnie oceniała ... Widziałaś porównanie psów ? .. Koszmar :shake: Quote
*Agnieszka* Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Sędziowie mają swoje widzimisię...niestety:( Quote
*kleo* Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Princess_York napisał(a):Wiesz ja bym nie zgłaszałaUlci bo sędzina nie lubi ciemnych psów i woli psy które wybarwiają się złotem na głowie :p . No to nic nie straciłam :p I dobrze wiedzieć na przyszłość, chociaż ostatnio pojawiły się nowe złote pasemka, więc jesteśmy na dobrej drodze ;) A tak w sumie, to ulciowy kolor to też złoto na upartego - jak to jedna sędzina mówiła, mamy złoto białe, żółte i czerwone ;) Quote
Katie Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Princess_York napisał(a):Widziałaś porównanie psów ? .. Koszmar :shake: pewnie, ze widzialam... no co, przyjrzec sie musiala :diabloti: :eviltong: Quote
karkakarka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Wielkie gratulacje :) A jaka suczka w młodzieży wygrała - wiesz może? Quote
Princess_York Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 agamewa napisał(a):Sędziowie mają swoje widzimisię...niestety:( No trzeba się z tym pogodzić :) . Ale jak na moje to Arwena powinna stanąć na lokacie :evil_lol: *kleo* napisał(a):No to nic nie straciłam :p I dobrze wiedzieć na przyszłość, chociaż ostatnio pojawiły się nowe złote pasemka, więc jesteśmy na dobrej drodze ;) A tak w sumie, to ulciowy kolor to też złoto na upartego - jak to jedna sędzina mówiła, mamy złoto białe, żółte i czerwone ;) Nie no ja Ci mówiłam że Ula się wybarwi tylko potrzeba czasu :) . Jeszcze ma kilka miesięcy ,dopiero w młodzież weszła . Pierwszy raz coś takiego słyszę (widzę) że są 3 odcienie złota :diabloti: . Katie napisał(a):pewnie, ze widzialam... no co, przyjrzec sie musiala :diabloti: :eviltong: Dziwne to było .. :evil_lol: . Ja to byłam święcie przekonana że zwyciezy ten BAFLO a tu niespodzianka :-D . karkakarka napisał(a):Wielkie gratulacje :) A jaka suczka w młodzieży wygrała - wiesz może? Wiem zaraz podam lokaty :) . Mam do suczek w mł. bo już potem się zwijałyśmy bo ziiimno !!!! :shake: :) Quote
*kleo* Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Princess_York napisał(a):Nie no ja Ci mówiłam że Ula się wybarwi tylko potrzeba czasu :) . Jeszcze ma kilka miesięcy ,dopiero w młodzież weszła . Ja sama to wiem :p Nie spieszy mi się, niech dojrzewa w swoim tempie, grunt żeby efekt końcowy był perfekcyjny ;) Quote
Princess_York Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Klaudia - No i dobrze ! . Pomału ,a już widać przecież że idzie w złoto :loveu: I moje (chyba) ulubione zdjęcie :oops: i jeszcze jakieś :) : Quote
Princess_York Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 no to lokaty : Psy klasa młodzieży 1 - Noel Jack's Angels 2 - ??? 3 - LITTLE PRINCE Contenders 4 -MAGIC WINNER Srebrne Marzenie Psy klasa pośrednia - brak Psy klasa otwarta : 1 - GUDYORK HOTSHOT 2 -PICO BELLO Restart 3 - DENIS Pogońska Perła Psy klasa Championów : 1 - BAFLO Contenders Suki klasa baby : 1 - OLIVIA Contenders Suki klasa młodzieży : 1 - GAYA Silver Angel 2 -MADAM EXLUSIVE Srebrne Marzenie 3 - GINEVRA Szafirowy Cud 4 -Decoris ORIANA I koniec :oops: . Quote
*kleo* Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 http://i55.tinypic.com/160piz8.jpg nie dziwię się, że ulubione, bo bardzo ładne :p Widzę, że pogoda dopisała :) Quote
Princess_York Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 :) Dziękujemy :) . Pogoda na początku była do .. Ale potem jak suki na ring wchodziły to słońce było :loveu: . Jejku jak ja nie lubie zimna :diabloti: . OO właśnie wiecie jaki cudowny opis dostałyśmy :O . Normalnie boski ! . Ta niedziela była udana! nie tylko na wystawie ,ale dowiedziałam się też że z kartkówki z geografi (na którą nie byłam przygotowana :oops: ) dostałam 5 !!! :multi: :) Quote
*kleo* Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Princess_York napisał(a):OO właśnie wiecie jaki cudowny opis dostałyśmy :O . Normalnie boski ! . No to się pochwal ;) Quote
Princess_York Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 No dobra :evil_lol: . "Drobny piesek, dobra linia grzbietu , dobrze osadzona i noszona szyja ,dobra szata jak na wiek" . W sumie taki normalny opis ale jak dla mnie coś w sobie ma ( żadnych minusów :evil_lol: ) No i pierwszy raz w życiu Arwena to w opisie pies :cool3: haha . Quote
chrupcia Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Cześć Martyna :) ale Arwi włoski na firance podrosły :loveu: i ślicznie się prezentowała, postawa i w ogóle miodzio :loveu: :) Quote
Princess_York Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Cieszę się że tak mówisz Kasia :) . Firanka jest najważniejsza :p .hihi . Teraz to nie ma zmiłuj ,lata w papilotach :-D Quote
chrupcia Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 mówię co widzę ;) i ładny ma ten włos taki :) a w papilotach tak tak jak najbardziej ;) co ile przeiwijasz ? ;) Quote
Princess_York Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Co tydzień do kąpieli :) . Na kufie co 3 dni . Zależy jak się zabrudził od jedzenia i od wody itp . :) Quote
chrupcia Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Princess_York napisał(a):Co tydzień do kąpieli :) . Na kufie co 3 dni . Zależy jak się zabrudził od jedzenia i od wody itp . :) aha, tak w sumie myślałam z kufą się pomyliłam ;) kurcze tak sobie weszłam na stronke hodowli niedaleko mnie i jest taka śliczna suczka do sprzedania, była na piewrszej wystawie i ocena doskonała NBwR, śliczna jest :) ale cóż.. na razie pomarzyć mogę.. :placz: :lol: Quote
Princess_York Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 A jaka to hodowla ,mogę linka prosić :cool3: ? Zobaczę ją sobie :p Quote
chrupcia Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 myslisz ze moge tu napisac ? :razz: Quote
Recommended Posts