Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

*kleo* napisał(a):
No to gratki :p

Rozumiem, że stolik nie sprawiał dziś problemu?
Ile było suk w młodzieży? Chciałam wczoraj zobaczyć jaka ilość i kto będzie, ale nie znalazłam spisu :roll:

Dzisiaj stolik byl tak jak ocena doskonały :p . Troszę spięta była ale i tak jestem zadowolona z niej :) .
Suk zgłoszonych ogólnie było 11 ale nie było 2 . dzięki ;)

agamewa napisał(a):
Ja też gratuluję:)ja znalazłam spis poprzez odział.

Dziękujemy :) . Nowy banerek ? :cool3: Ładniutki :loveu:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Princess_York napisał(a):
Dzisiaj stolik byl tak jak ocena doskonały :p . Troszę spięta była ale i tak jestem zadowolona z niej :) .
Suk zgłoszonych ogólnie było 11 ale nie było 2 . dzięki ;)

No to dobrze :)

Kurde, mogłam jednak młodą zgłosić...

Posted

Hej Martyna ;)
Gratulacje :loveu: milo bylo Was poznac ;)
Ta sedzina wg mnie tez dziwnie oceniala, nie wiem, czy widzialas, w posredniej wybrala jako czwarta taka suczke, no jak dla mnie nie za ladna, a ladniejsze poszly bez lokat... ale chociaz wygrala ta, co mi sie najbardziej podobala, przynajmniej w tej klasie :mdrmed: ale co, nie kwestionuje sie opinii sedzi :eviltong:

Posted

agamewa napisał(a):
Tak nowy,no to super że stolik był doskonały:)no to załapała pewnie o co chodzi:)

No jeszcze troche ćwiczeń i będzie okej :)
*kleo* napisał(a):
No to dobrze :)

Kurde, mogłam jednak młodą zgłosić...

Wiesz ja bym nie zgłaszałaUlci bo sędzina nie lubi ciemnych psów i woli psy które wybarwiają się złotem na głowie :p .

Katie napisał(a):
Hej Martyna ;)
Gratulacje :loveu: milo bylo Was poznac ;)
Ta sedzina wg mnie tez dziwnie oceniala, nie wiem, czy widzialas, w posredniej wybrala jako czwarta taka suczke, no jak dla mnie nie za ladna, a ladniejsze poszly bez lokat... ale chociaz wygrala ta, co mi sie najbardziej podobala, przynajmniej w tej klasie :mdrmed: ale co, nie kwestionuje sie opinii sedzi :eviltong:

Dziękujemy :) .

Dla mnie też dziwnie oceniała ... Widziałaś porównanie psów ? .. Koszmar :shake:

Posted

Wiesz ja bym nie zgłaszałaUlci bo sędzina nie lubi ciemnych psów i woli psy które wybarwiają się złotem na głowie :p .

No to nic nie straciłam :p I dobrze wiedzieć na przyszłość, chociaż ostatnio pojawiły się nowe złote pasemka, więc jesteśmy na dobrej drodze ;) A tak w sumie, to ulciowy kolor to też złoto na upartego - jak to jedna sędzina mówiła, mamy złoto białe, żółte i czerwone ;)

Posted

agamewa napisał(a):
Sędziowie mają swoje widzimisię...niestety:(

No trzeba się z tym pogodzić :) . Ale jak na moje to Arwena powinna stanąć na lokacie :evil_lol:

*kleo* napisał(a):
No to nic nie straciłam :p I dobrze wiedzieć na przyszłość, chociaż ostatnio pojawiły się nowe złote pasemka, więc jesteśmy na dobrej drodze ;) A tak w sumie, to ulciowy kolor to też złoto na upartego - jak to jedna sędzina mówiła, mamy złoto białe, żółte i czerwone ;)

Nie no ja Ci mówiłam że Ula się wybarwi tylko potrzeba czasu :) . Jeszcze ma kilka miesięcy ,dopiero w młodzież weszła .
Pierwszy raz coś takiego słyszę (widzę) że są 3 odcienie złota :diabloti: .
Katie napisał(a):
pewnie, ze widzialam... no co, przyjrzec sie musiala :diabloti: :eviltong:

Dziwne to było .. :evil_lol: . Ja to byłam święcie przekonana że zwyciezy ten BAFLO a tu niespodzianka :-D .
karkakarka napisał(a):
Wielkie gratulacje :)
A jaka suczka w młodzieży wygrała - wiesz może?

Wiem zaraz podam lokaty :) . Mam do suczek w mł. bo już potem się zwijałyśmy bo ziiimno !!!! :shake: :)

Posted

Nie no ja Ci mówiłam że Ula się wybarwi tylko potrzeba czasu :) . Jeszcze ma kilka miesięcy ,dopiero w młodzież weszła .

Ja sama to wiem :p Nie spieszy mi się, niech dojrzewa w swoim tempie, grunt żeby efekt końcowy był perfekcyjny ;)

Posted

no to lokaty :
Psy klasa młodzieży
1 - Noel Jack's Angels
2 - ???
3 - LITTLE PRINCE Contenders
4 -MAGIC WINNER Srebrne Marzenie

Psy klasa pośrednia - brak
Psy klasa otwarta :
1 - GUDYORK HOTSHOT
2 -PICO BELLO Restart
3 - DENIS Pogońska Perła

Psy klasa Championów :
1 - BAFLO Contenders

Suki klasa baby :
1 - OLIVIA Contenders
Suki klasa młodzieży :
1 - GAYA Silver Angel
2 -MADAM EXLUSIVE Srebrne Marzenie
3 - GINEVRA Szafirowy Cud
4 -Decoris ORIANA

I koniec :oops: .

Posted

:) Dziękujemy :) .
Pogoda na początku była do .. Ale potem jak suki na ring wchodziły to słońce było :loveu: . Jejku jak ja nie lubie zimna :diabloti: .

OO właśnie wiecie jaki cudowny opis dostałyśmy :O . Normalnie boski ! .

Ta niedziela była udana! nie tylko na wystawie ,ale dowiedziałam się też że z kartkówki z geografi (na którą nie byłam przygotowana :oops: ) dostałam 5 !!! :multi: :)

Posted

No dobra :evil_lol: .

"Drobny piesek, dobra linia grzbietu , dobrze osadzona i noszona szyja ,dobra szata jak na wiek" .

W sumie taki normalny opis ale jak dla mnie coś w sobie ma ( żadnych minusów :evil_lol: )
No i pierwszy raz w życiu Arwena to w opisie pies :cool3: haha .

Posted

Co tydzień do kąpieli :) . Na kufie co 3 dni . Zależy jak się zabrudził od jedzenia i od wody itp . :)

aha, tak w sumie myślałam z kufą się pomyliłam ;) kurcze tak sobie weszłam na stronke hodowli niedaleko mnie i jest taka śliczna suczka do sprzedania, była na piewrszej wystawie i ocena doskonała NBwR, śliczna jest :) ale cóż.. na razie pomarzyć mogę.. :placz: :lol: