*kleo* Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Princess_York napisał(a):Klaudia - A jak Buci poszło ? . My tak sobie ... Arwi zdenerwowana i nie chciała się pokazać ... Poza tym obok była suka która dosłownie rzucała się na Arwene ...:-( Do tego jeszcze ja ją "maltretowałam" ustawianiem i nie wiedziała co robić . No ale dobrze że dosk. bo myślałam że dobra bedzie :roll: . Bucia dostała WO i II lokatę, na opis też nie narzekam :p Ula też nie miała humoru na pokazywanie się, za gorąco jej było i długo to trwało. Ale trochę ją przekupiłam naszymi nowo odkrytymi smaczkami, więc nie było źle :p Quote
Princess_York Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Arwena też długo na słońcu była .. Ale jak tydzień temu padało to źle ,jak wczoraj było słońce jeszcze gorzej :evil_lol: Quote
Princess_York Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 No dziewczyny ,jutro lece :) . Ciekawi mnie jak Arwena zniesie rozstanie ,ja pewnie będę ryczała :oops: . No cóż może przez to że mnie nie będzie ,lepiej będzie się zachowywała co do obcych :lol: . Jak będziecie chciały to możecie troszkę u mnie sprzątać :diabloti: Quote
Princess_York Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 http://img.webme.com/pic/a/arwenadiamondpassion/wer.jpg Jedna fotka z wystawy :) Quote
Yoko2009 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Hej hej a Arwenka z kim zostaje, bo chyba niedoczytałam? Udanych wakacji życzę:) Quote
Princess_York Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Zostaje z ciocią :) . Będzie miała dobrze bo i ogródek i koleżanka do psich zabaw ,wklejałam jej zdjęcia gdzieś - Maksi. No i jestem straaasznie ciekawa czy mnie pozna po powrocie :evil_lol: . Dziękuje ;) Quote
*Agnieszka* Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Ooo Martyna to jutro już wylatujesz??!no to wypoczywaj tam,i wracaj póżniej do nas, opowiesz jak wrażenia z wczasów:)a Tobie mała tęsknota za Arwi dobrze zrobi:)zanim się nie obejrzysz już będziecie się miziać:) paaaa Quote
Princess_York Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 No już jutro lecimy ;) , dopiero o 17 lece ,ale żegnam się już teraz bo neta nie mam jeszcze :( ,a teraz korzystam z cioci komputera :) . Coś czuje że troche zdjęć będzie :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 No mam taką nadzieję że zdjęć przywieziesz dużo ze sobą..:) Quote
*Agnieszka* Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Martyna do wylotu się już szykuje-pisała że o 17,no to już za godzinkę:).......trzeba będzie jej galerię wietrzyć trochę dziewczyny co????? Quote
Borówka16 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Hej Martynka :loveu: Miłego wczasowania i po powrocie dużo fotek nam wstaw :) Quote
Princess_York Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Już wróciłam !!! ;) Nareszcie ,dzięki dziewczyny za odświeżanie galerii . Quote
Yoko2009 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Hej hej witamy podróżniczkę:) I jak Arwenka zniosła roztanie??:) Quote
*Agnieszka* Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Cześć Martyna:)fajnie że już wróciłaś:) Quote
chrupcia Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Cześć Martyna :multi: skoro juz jesteś to licze na multum zdjęć ;) Quote
Princess_York Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Yoko2009 napisał(a):Hej hej witamy podróżniczkę:) I jak Arwenka zniosła roztanie??:) Czeeść :) . Zniosła bardzo dobrze ! Nawet za bardzo nie tęskniła ,a jak mnie zobaczyła to prawie na ulice wleciała :evil_lol: . No i cały czas tylko ze mną :loveu: agamewa napisał(a):Cześć Martyna:)fajnie że już wróciłaś:) Cześć Aguś :multi: . Czeka mnie duuużo do nadrobienia coś czuje :) *kleo* napisał(a):Cześć!! :multi::multi: Cześć i czołem :-D karkakarka napisał(a):hejka! Fajnie, że jesteście :D :) dagos1 napisał(a):No to czekamy na fotki!!! Będą nie długo ;) . Quote
Princess_York Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 chrupcia napisał(a):Cześć Martyna :multi: skoro juz jesteś to licze na multum zdjęć ;) Będą będą zdjęcia ale troszkę później :) . Właśnie internet mi założyli ! I będę już cały czaas :-D Quote
Princess_York Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 No to od początku : Troche wystawy (przygotowania) To co Arwena kocha :evil_lol: . Pani zawsze poprawi :) Na ringu Quote
Princess_York Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Teraz zasłonić oczy ! Bo koszmary będą :evil_lol:: Katedra Quote
Princess_York Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Domowo - wystawowo i domowo -wystawowo- domowo :evil_lol: Quote
Recommended Posts