Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Martyna :) ja sie nigdy nie przeprowadzałam, ale chciałabym 'spróbować' to musi być fajne to pakowanie, a potem układnie i ciszenie się z nowego mieszkanka, ja chyba lubie takie rzeczy, bo zawsze nie moge sie nacieszyc z czegoś co dostałam, albo kupiłam i co chwile coś przy tym robie, to w nowym domu chodziłabym i podziwiała :razz: :eviltong: miłej przeprowadzki życzę, a powinnaś się cieszyć bo będziesz miała swój pokój ;) z Arwi :p

Posted

Princess_York napisał(a):
A możesz nie dotrzeć ? :cool3: .

Mogę, bo jadę ze znajomymi, a ich suka ma termin na teraz-zaraz, więc może będą musieli z nią jechać do weta pędem.
Princess_York napisał(a):
Jak chyba wszystkie Yorki :evil_lol: Taki piskliwy głosik :p

Gracula nie ma piskliwego, ona to taki bardziej zachrypnięty. I synuś po niej odziedziczył ;)

Posted

Witamy się sobotnio (włąsnie mnie oświeciło że w innych galeriach witałam sieniedzielnie hihihi coś jestem dziś zakręcona)
Zapraszamy na małe fotecxki
Pozdrawiam

Posted

Hej Martynka :loveu:
No pogoda pod zdechłym Azorkiem w Koszalinie Was zastała ,ale Wy dzielne się nie poddałyście i swoje wywalczyłyście - wielkie gratulacje !!! :)
Szkoda ,że nie wiedziałam ,że będziecie - przyjechałabym ,bo przecież akurat w Łazach byłam :(

Posted

Hej dziewczyny :multi:
Już po przeprowadzce i po wystawie ;)

Ocena doskonała . Arwi troszkę się zdenerwowała bo obok była suczka która cały czas szczekała i się rzucała :lol:.

No i narazie nie mam dostępu do internetu ,więc nie będę mogła zaglądać na dogo ..

Klaudia - gratulacje !!! .

A teraz idę i nie wiem kiedy będę :-(

Posted

Dziękujemy :) , problemy z netem mam nadzieje że na krótko ... Na nowym miejscu jest dobrze :loveu: .
Klaudia - A jak Buci poszło ? . My tak sobie ... Arwi zdenerwowana i nie chciała się pokazać ... Poza tym obok była suka która dosłownie rzucała się na Arwene ...:-(
Do tego jeszcze ja ją "maltretowałam" ustawianiem i nie wiedziała co robić . No ale dobrze że dosk. bo myślałam że dobra bedzie :roll: .

Znowu znikam :( ,nadrobie w waszych galeriach ,obiecuje ;) !

Posted

Witamy:)no mam nadzieję że problemy z netem nie będą trwały długo???no czasem tak jest że pies się zdenerwuje i lipa,wpadnij do nas to przeczytasz co mi się wczoraj przytrafiło!!!!!!!!!!!!!!!!!