Princess_York Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 O nie ! To mu zamkniesz pyszczek :-D . ALe pewnie nie tylko on bedzie szczekał ;) Quote
Gucci13 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 mam kaganiec ale dla pudelka więc za duży:razz: ale on ma taki głos że sie strasznie wyróżnia:lol: Quote
Princess_York Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Jak chyba wszystkie Yorki :evil_lol: Taki piskliwy głosik :p Quote
Gucci13 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 no właśnie że mój ma taki zmutowany ten głos:evil_lol: chyba ma mutacje:lol: Quote
Gucci13 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 ło matko urodził sie 29 kwietnia 2007:lol: 21 będziemy już 3 lata razem:loveu: Quote
Princess_York Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 No to długo już :loveu: . My dopiero 1 rok w sumie minął już ,13 lipca :loveu: Więc teraz drugi rok będzie ;) Quote
Gucci13 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 ale to też już całkiem długo;) dobra my już wyjeżdżamy bo nie zajedziemy:lol: Quote
Princess_York Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 No to miłego pobytu na obozie ,życzę :p ;) Quote
iwa63 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Wpadliśmy się przywitać w ten brzydki deszczowy dzionek :( zapraszamy do nas na focie Quote
Princess_York Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 U Was pada ? . My dzisiaj na spacerze dłuuugaśnym byłyśmy :p ,i słońce świeciło ! . Już lecimy :-D Quote
chrupcia Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Cześć Martyna :) ja sie nigdy nie przeprowadzałam, ale chciałabym 'spróbować' to musi być fajne to pakowanie, a potem układnie i ciszenie się z nowego mieszkanka, ja chyba lubie takie rzeczy, bo zawsze nie moge sie nacieszyc z czegoś co dostałam, albo kupiłam i co chwile coś przy tym robie, to w nowym domu chodziłabym i podziwiała :razz: :eviltong: miłej przeprowadzki życzę, a powinnaś się cieszyć bo będziesz miała swój pokój ;) z Arwi :p Quote
*kleo* Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Princess_York napisał(a):A możesz nie dotrzeć ? :cool3: . Mogę, bo jadę ze znajomymi, a ich suka ma termin na teraz-zaraz, więc może będą musieli z nią jechać do weta pędem. Princess_York napisał(a):Jak chyba wszystkie Yorki :evil_lol: Taki piskliwy głosik :p Gracula nie ma piskliwego, ona to taki bardziej zachrypnięty. I synuś po niej odziedziczył ;) Quote
Yoko2009 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Witamy się sobotnio (włąsnie mnie oświeciło że w innych galeriach witałam sieniedzielnie hihihi coś jestem dziś zakręcona) Zapraszamy na małe fotecxki Pozdrawiam Quote
Borówka16 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Hej Martynka :loveu: No pogoda pod zdechłym Azorkiem w Koszalinie Was zastała ,ale Wy dzielne się nie poddałyście i swoje wywalczyłyście - wielkie gratulacje !!! :) Szkoda ,że nie wiedziałam ,że będziecie - przyjechałabym ,bo przecież akurat w Łazach byłam :( Quote
Princess_York Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Hej dziewczyny :multi: Już po przeprowadzce i po wystawie ;) Ocena doskonała . Arwi troszkę się zdenerwowała bo obok była suczka która cały czas szczekała i się rzucała :lol:. No i narazie nie mam dostępu do internetu ,więc nie będę mogła zaglądać na dogo .. Klaudia - gratulacje !!! . A teraz idę i nie wiem kiedy będę :-( Quote
iwa63 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 No super Arwenka :multi: Szkoda że masz jakieś problemy z netem :-( ale może to na krótko ,jak się mieszka na nowym miejscu? Quote
*kleo* Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Dzięki, ja Wam również gratuluję :p Niestety nie miałam możliwości Was pooglądać na ringu, bo przy chiłkach siedziałam :roll: Quote
Borówka16 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Cześć Martynka :multi: Gratulki za Arwi :) Mam nadzieję ,że te netowe problemy to na krótko ? Quote
Princess_York Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Dziękujemy :) , problemy z netem mam nadzieje że na krótko ... Na nowym miejscu jest dobrze :loveu: . Klaudia - A jak Buci poszło ? . My tak sobie ... Arwi zdenerwowana i nie chciała się pokazać ... Poza tym obok była suka która dosłownie rzucała się na Arwene ...:-( Do tego jeszcze ja ją "maltretowałam" ustawianiem i nie wiedziała co robić . No ale dobrze że dosk. bo myślałam że dobra bedzie :roll: . Znowu znikam :( ,nadrobie w waszych galeriach ,obiecuje ;) ! Quote
*Agnieszka* Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Witamy:)no mam nadzieję że problemy z netem nie będą trwały długo???no czasem tak jest że pies się zdenerwuje i lipa,wpadnij do nas to przeczytasz co mi się wczoraj przytrafiło!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
chrupcia Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Cześć Martyna :) fajnie że masz dostep do neta chociaz na chwile i wpadasz do nas :p Quote
Recommended Posts