kinnia Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Jeszcze raz Gratki:) Wczoraj to był totalny hardkorxD Trzymqmy kciuki za Chojnice Quote
Princess_York Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Dziękujemy ;) . Kinga a jak wczoraj było ? :cool3: ??? Quote
Princess_York Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 AAA i w Chojnicach mamy 7 rywalek :) . Damy rade :eviltong: Kinga już wiem . GRATULACJE !!! :multi: Quote
chrupcia Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Princess_York napisał(a):AAA i w Chojnicach mamy 7 rywalek :) . Damy rade :eviltong: Oczywiście że dacie rade i będzie super wynik !:p Quote
Princess_York Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 W Koszalinie powiedziałam sobie że wracam albo z doskonałą i lokatą ,albo z doskonałą . A jak bdb to w ogóle nie wracam :p . No i się udało :multi: ! Quote
Marzena* Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Princess_York napisał(a):W Koszalinie powiedziałam sobie że wracam albo z doskonałą i lokatą ,albo z doskonałą . A jak bdb to w ogóle nie wracam :p . No i się udało :multi: ! Dobre podejście :evil_lol: W jakim wieku jest Arwenka ? Pewnie na początku galerii jest napisane, ale ja leń jestem i nie chce mi się szukać :oops: Quote
Princess_York Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 A no jest napisane :evil_lol: ale mogę napisać jeszcze raz ,to nie problem . W chwili obecnej ma 14 msc ,8 sierpnia kończy 15 msc :multi: Quote
Marzena* Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Princess_York napisał(a):A no jest napisane :evil_lol: ale mogę napisać jeszcze raz ,to nie problem . W chwili obecnej ma 14 msc ,8 sierpnia kończy 15 msc :multi: O to już za chwile do hodowlanki będzie Wam się liczyły wystawy ;) Viky już 9 czerwca skończyła 15, ale przez te włosy nie ma po co jej wystawiać :( Quote
*kleo* Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Cześć Martyna :p Przeczytałam u Be w galerii, że nas odwiedziesz w Sopocie, więc zapraszam pod mój zielony daszek ;) No i w Chojnicach się widzimy :p Quote
Princess_York Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Viky i Ja napisał(a):O to już za chwile do hodowlanki będzie Wam się liczyły wystawy ;) Viky już 9 czerwca skończyła 15, ale przez te włosy nie ma po co jej wystawiać :( To zapuszczajcie włosy :) . Connected napisał(a):Hej, witamy się wieczorkiem ;) Hej hej :multi: *kleo* napisał(a):Cześć Martyna :p Przeczytałam u Be w galerii, że nas odwiedziesz w Sopocie, więc zapraszam pod mój zielony daszek ;) No i w Chojnicach się widzimy :p No może Was odwiedzę :) , jeszcze nie wiem czy będę w Trójmieście ,ale jak coś to w Chojnicach :-D Quote
*kleo* Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Princess_York napisał(a):No może Was odwiedzę :) , jeszcze nie wiem czy będę w Trójmieście ,ale jak coś to w Chojnicach :-D My w Sopocie będziemy i w sobotę i w niedzielę całą naszą Grudziądz Dogshow Team ;) W sobotę wystawiają się 3 yorki, sheltie i pinczerka średnia, a w niedzielę chiłki, toyka rosyjska, grzywka i nie wiem kto tam jeszcze :eviltong: Quote
*kleo* Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 karkakarka napisał(a):No to niezłą ekipą jedziecie :) My zazwyczaj tak jeździmy :p Grudziądz mały a psiarzy sporo, do Olsztyna jechaliśmy kolumną w 3 auta ;) Quote
Marzena* Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Princess_York napisał(a):To zapuszczajcie włosy :) . Zapuszczamy, ale ciężko to idzie :shake: Quote
iwa63 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Gratulacje dla Arwi to sie dziewczyna spisała,ale pogodę mieliście fatalną Quote
Princess_York Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 *kleo* napisał(a):My zazwyczaj tak jeździmy :p Grudziądz mały a psiarzy sporo, do Olsztyna jechaliśmy kolumną w 3 auta ;) No ekipa niezła :) . I wszyscy pod jeden namiot ? :o Viky i Ja napisał(a):Zapuszczamy, ale ciężko to idzie :shake: A jakich olejków i szamponów używacie ? Quote
Princess_York Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 iwa63 napisał(a):Gratulacje dla Arwi to sie dziewczyna spisała,ale pogodę mieliście fatalną Racja pogoda była straszna !!! Quote
*Agnieszka* Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 No i w taką pogodę zajęłyście lokatę!!!no widzisz:)jest super!!! Quote
*kleo* Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Princess_York napisał(a):No ekipa niezła :) . I wszyscy pod jeden namiot ? :o No co Ty, nie pomieścilibyśmy się ;) Namiotów jest kilka, ci co nie mają lokują się w tym najbliżej swojego ringu. Ale na finałach siedzimy już całą grupą :p Quote
Princess_York Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Nie wiem czy wstawiałam te zdjęcia :lol: ,ale dam :) . U Ady jak miałyśmy ćwiczenia przed wystawą ( tu Arwi ma 11 msc) Quote
iwa63 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Witamy Ale superowa poza http://i30.tinypic.com/34q1di0.jpg ,nigdy nie uczyłam swojego Toffka ,bo nie mam takiej potrzeby ,ale bardzo mi się podoba jak wasze pociechy dostojnie prezentują swoją urodę :loveu::loveu::loveu: ŚLICZNIE Quote
Recommended Posts