Yourii Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Princess_York napisał(a):Zobaczysz ją na żywca :-D . Już się nie mogę doczekać ! :) jeszcze tylko tydzień :D Quote
tigrunia Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Ale żeś Martyna zaszalała z tymi fotami :razz: Fajnie Ci Arwenka zarasta no i teraz się przyznaj co wcześniej robiłaś nie tak :eviltong: Quote
Karolina. Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 http://i56.tinypic.com/2ywslkn.jpg O jeny, jak ten dłuuugi język mieści się w tak małej buźce? :lol: No, muszę Ci powiedzieć, że o ile wcześniej był chwilowy zastój, tak teraz ruszyliście i to mocno z tym włosem :razz: ;) Quote
karkakarka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Z włosem poszłyście jak burza! Rewelka! Już nie mogę się doczekać kiedy dasz fotki w statyce Quote
Princess_York Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 [quote name='Yourii']Już się nie mogę doczekać ! :) jeszcze tylko tydzień :D :) :) :) . Jeszcze 5 dni . [quote name='tigrunia']Ale żeś Martyna zaszalała z tymi fotami :razz: Fajnie Ci Arwenka zarasta no i teraz się przyznaj co wcześniej robiłaś nie tak :eviltong: Trzeba czasami zaszaleć ze zdjęciami ,a Ty jakoś oszczędzasz aparat ostatnio :oops:. Hmm .. może za mało oleju ? . [quote name='Karolina.']http://i56.tinypic.com/2ywslkn.jpg O jeny, jak ten dłuuugi język mieści się w tak małej buźce? :lol: No, muszę Ci powiedzieć, że o ile wcześniej był chwilowy zastój, tak teraz ruszyliście i to mocno z tym włosem :razz: ;) Wiem wiem ruszyłyśmy :cool3: No ,ale do Uli jeszcze nam brakuje troszkę .. [quote name='karkakarka']Z włosem poszłyście jak burza! Rewelka! Już nie mogę się doczekać kiedy dasz fotki w statyce Jeszcze chwila :) . Może z jedną dam z wystawy :cool3: . Quote
Yourii Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Princess_York napisał(a): (...) Może z jedną dam z wystawy :cool3: . Pewnie że dasz, a jak nie dasz to ja zrobię i dam :evil_lol::evil_lol: Quote
Princess_York Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Niee ! nie ma mowy ! :evil_lol: Zabraniam hehe. Quote
Yourii Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Oczywiście żartuję :P sama dasz, ale ja zrobię hehe Quote
Princess_York Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Yourii napisał(a):Oczywiście żartuję :P sama dasz, ale ja zrobię hehe Okej to Ty robisz i potem mi wysyłasz :-D . *Jot* napisał(a):Ale sesję zrobiłaś Martyna :p No taką mini :) :( dziewczyny nie będę miała jakiś czas komputera .. Moja mama jutro ma operacje na nogę (muszą jej wyjąć jakieś blaszki .. ) . No i większość czasu teraz jestem w szpitalu (w chwili obecnej również ) ... Quote
*kleo* Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Princess_York napisał(a):No ,ale do Uli jeszcze nam brakuje troszkę .. Wy za to kolor macie ok ;) Quote
Princess_York Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 No w sumie okej ,ale ja bym wolała ciemniejsze złoto .. Idzie w ciemniejsze złoto ale powoli ... Quote
*kleo* Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Princess_York napisał(a):No w sumie okej ,ale ja bym wolała ciemniejsze złoto .. Idzie w ciemniejsze złoto ale powoli ... Dżizas, Tobie to dogodzić :evil_lol: Quote
karkakarka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Dżizas - pomieszać nasze psiury i będzie jeden idealny :diabloti: Quote
Princess_York Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 No cóż taka jestem :p . Ważne że idzie w ciemniejszy odcień . Dżizas ... :diabloti: Quote
*kleo* Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 A ja sobie właśnie podglądam na yorklandzie fotki i chyba wiem jaki mi Ula wytnie numer z kolorem :evil_lol: Quote
Princess_York Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Kolorowy numer :-D . No jaki jaki ??? :) Quote
Pegaza Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 A ja ogladajac te zdjecia widze ze u ciebie cofnal sie czas hihih http://i53.tinypic.com/28kq6f5.jpg rok 2009..:evil_lol: a modelka sliczna:loveu: Quote
Princess_York Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 To samo powiedziała mi mama ,że rok się cofnął :evil_lol: . Zostawiłam stary kalendarz ,bo psiaki ładne :-D . Quote
OlaKW Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Heeeyka :multi: Foteczki na tle kalendarza - rewelka !! :loveu: Pzdr! Quote
karkakarka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 *kleo* napisał(a):A ja sobie właśnie podglądam na yorklandzie fotki i chyba wiem jaki mi Ula wytnie numer z kolorem :evil_lol: karkakarka napisał(a):jaki ??? Princess_York napisał(a):Kolorowy numer :-D . No jaki jaki ??? :) powtórzę: Jaki? Quote
Princess_York Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Klaudia filma ogląda .. :-D Quote
Yourii Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Princess_York napisał(a)::) :) :) . Jeszcze 5 dni (...) Jeszcze 3 dni, nie licząc dzisiejszego :] Quote
Recommended Posts