*Agnieszka* Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Taaaak,Martyna zrobisz mi??kurczę wysłałabym P.Małgosi:) Quote
Karolina. Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Ano pewnie że 2011 lepiej :loveu: Tylko najpierw muszę się przeprowadzić do którejś z Was :evil_lol: A tak na serio, to plany są, i to od dawna, no ale trochę sobie jeszcze poczekam. Miał być ten 2011, będzie 2012. :-( Nie wiem jak ja to wytrzymam, no ale... tylko i aż rok czasu. Kartka bajerancka - dziękujemy za życzenia :loveu: My od siebie też coś złożymy, ale nie dzisiaj ;) Quote
Princess_York Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 [quote name='Karolina.']Ano pewnie że 2011 lepiej :loveu: Tylko najpierw muszę się przeprowadzić do którejś z Was :evil_lol: A tak na serio, to plany są, i to od dawna, no ale trochę sobie jeszcze poczekam. Miał być ten 2011, będzie 2012. :-( Nie wiem jak ja to wytrzymam, no ale... tylko i aż rok czasu. Kartka bajerancka - dziękujemy za życzenia :loveu: My od siebie też coś złożymy, ale nie dzisiaj ;) Dasz rade ja też bym już chciała a tu jeszcze rok :lol:. [quote name='agamewa']Martyna skrzynkę masz pełną.. Już opróżniam :) Quote
*Agnieszka* Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Princess_York napisał(a):Już opróżniam :) No to już idę pisać do ciebie:) Quote
*kleo* Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Hej Martyna :p Właśnie, w jakim programie można zrobić taką kartkę? Ja takie ładne podostawałam i też bym chciała wysłać, ale ciemna masa jestem :roll: Quote
Princess_York Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Ja to robie w najprostszym programie na świecie :p . Paint rządzi hehe. Quote
*kleo* Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Princess_York napisał(a):Ja to robie w najprostszym programie na świecie :p . Paint rządzi hehe. Ale ze mnie jopek, faktycznie jak tak pomyślałam to da się :p Quote
Princess_York Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 hehe :p . Jopek :evil_lol: . Aga mam już jedną :) . Jeszcze jedną zrobię tak żebyś wybrała :) Quote
Karolina. Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 A ja już wariuję, bo mój osobisty komputer z PSem nadal zepsuty, a na tym laptopie nie mam nic... A instalować nie chcę, bo to komputer brata, i wiecie jak to jest, zaraz będzie się czepiał :roll: No i nie mogę zrobić takiej ładnej kartki buu :placz: Quote
Princess_York Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Zrobić ? :p . Tylko musisz dać jakieś fotki (z galeri coś wygrzeb) Quote
Karolina. Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Zrób 8) Fotki sama se wygrzeb :P http://s736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/ najlepiej coś ze śniegowych ;) Quote
Princess_York Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Aga już wysłałam Twoje na poczte :) . To teraz Karola :) - jak zdąże to dziś a jak nie to jutro Ci wyśle :p Quote
Cloe Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Princess_York napisał(a): Jako jeden pies to jeszcze Kasia ,dysia-u , Iza z Brylantem i kilka jeszcze osób :-D . Zapomniałaś, że mam jeszcze Astre :-o :p A kartka super, podziwiam, bo ja nie mam cierpliwości do robienia takich rzeczy :P Quote
Princess_York Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 No tak ,ale mi chodziło o Yorkowe psy :p . Ale o Astrze nie zapomniałam hehe . Dziękuje . Quote
chrupcia Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Czesc Martyna :) kartka świetna ! :) musze coś pokombinować, bo mi sie te Wasze kartki podobają :roll: Quote
Princess_York Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Hej :) Wiecie doszłam do wniosku że nie pojade na tą wystawe w Gdańsku .. Jakoś tak mnie nie ciągnie . Byłam u tej sędziny i jakoś na mnie wrażenia nie zrobiła .. W dodatku nie wiem co z przeprowadzką i ze związkiem .. Na nowy rok muszę wpłacić składkę za Arwenę i tak sobie myślę żeby zapłacić już w nowym miejscu .. W Gdyni już mi się nie opłaca bo zapłace w Gdyni jakąś kwotę i w Płocku też będę musiała tyle zapłacić ,więc przyjade pooglądać wystawców ;) . Quote
*Agnieszka* Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Mimo tylu kilometrów pomiędzy nami, W Dzień Bożego Narodzenia z serdecznymi życzeniami Zdrowia, szczęścia, pomyślności A na Nowy Rok radości. Quote
Mawe Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Święta szybko się zbliżają, w święta ludzie się kochają. Przy dzieleniu się opłatkiem, płyną z oczu łzy ukradkiem. Życzymy sobie Wszystkiego Najlepszego, dając w policzek całusa wielkiego. W nocy Jezus się urodzi i serduszka nam odmłodzi. Wesołe święta.. oby takie były i oby wszystkie życzenia się spełniły. Quote
Yoko2009 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Niech radość i pokój Świąt Bożego Narodzenia towarzyszy wszystkim przez cały Nowy Rok. Życzymy, aby był to Rok szczęśliwy w osobiste doznania, spełnił wszystkie zamierzenia oraz by przyniósł wiele satysfakcji z własnych dokonań. Quote
nane Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Dziewczyny bardzo was proszę nie spamujcie w galeriach - życzenia świąteczne można pisać tylko u siebie w galerii (a nie w każdej) ;) Quote
Yourii Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Hey Martyna, jak po świętach? jeszcze odpoczywasz? A Arwenka, zadowolona z choinki :) I szkoda że nie będzie Was w Gdańsku :( i tak daleko się wyprowadzasz... Quote
*Agnieszka* Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Cześć Arwenki:) Kiedy przeprowadzka???z kolei do mnie do NDM z Płocka to prawie jak rzut beretem:) Quote
Recommended Posts