Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oo zapomniane ale sie już tym zajmę :)

zdjecie autorstwa "Mari" 12 czerwiec 2011r.

Krajowa Wystawa Psów Rasowych w Lublinie.
CASSIOPEIA FOR PROZAK Canossa,-otrzymała ocenę doskonałą,lokatę 1 CWC.BOS.BOB,BOG IV
Gratulacje dla właścicielki Małgorzaty!

Posted

23-24 lipiec 2011,

W ostatni weekend wraz z psami byłam na dwóch wystawach na Słowacji.
W sobotę odbyła się Wystawa Międzynarodowa CACIB Velka Ida, a w niedzielę w pobliskich Koszycach,odbyła się wystawa Klubowa Terriera. Na tych wystawach psy z mojej hodowli otrzymały następujące, oceny, wnioski:
W klasie otwartej: Mł.Ch.Pl. CASSIOPEIA FOR PROZAK Canossa, ocena doskonała,miejsce 1/3,CAC,CACIB,
Klasa Honor (bez wniosków): IntCh.BORN TO BE HAPPY Canossa, ocena doskonała, miejsce 1,
W klasie Weteranów (bez wniosków): INA Atillo, ocena doskonała, miejsce 1, Najlepszy Weteran w Rasie (NWwR), BIS Weteran II,

Cassiopeia For Prozak Canossa

IntCh.MultiCh.Born To Be Happy Canossa

Ina Atillo
Na wystawie Klubowej Terriera w Koszycach, suczki otrzymały:
Na tej wystawie nie przyznawano wniosków CAC, przyznawano wniosek CC,potrzebny do ukończenia Tytułu Champion Klubu Terriera Słowacji!
W klasie otwartej: Mł.Ch.Pl.CASSIOPEIA FOR PROZAK Canossa, ocena doskonała, miejsce 1/3,CC
Klasa Championów: IntCh.BORN TO BE HAPPY Canossa, ocena doskonała, miejsce 1/2,CC
(Zamknęła Tytuł: Champion Klubu Słowacji)
Klasa Weteranów : INA Atillo, ocena doskonała, miejsce 1, Najlepszy Weteran w Rasie,
(NWwR),BIS Weteran II

Born & Cassie

Ina Atillo 2xBOB Weteran & 2x BIS Weteran II 10 lipiec 2011,

Krajowa wystawa psów w Nowym Targu. Na tej wystawie w klasie Baby : DAKOTA SPECIAL FOR YOU Canossa, otrzymała ocenę doskonałą, miejsce 1,oraz tytuł Najlepsze Baby w Rasie (NBwR) a w konkurencji Finałowej: Najpiękniejsze Baby wystawy Nowy Targ, zajęła miejsce II (BIS BABY II).
Gratulacje dla właścicieli za doskonałą prezentację suczki!

W klasie Championów : BORN TO BE HAPPY Canossa, otrzymała ocenę doskonała, miejsce 1 oraz wniosek CWC.

W klasie Weteranów: INA Atillo, otrzymała ocenę doskonałą, miejsce 1, oraz Tytuł Najlepszy Weteran w Rasie (NWwR). W konkurencji finałowej "Najpiękniejszy Weteran Wystawy" została wybrana do pierwszej szóstki.

7 lipiec 2011.

Otrzymaliśmy z Belgii Certyfikat Champion International de Beaute , dla suczki BORN TO BE HAPPY Canossa.

3 lipiec 2011.

Krajowa wystawa psów w Bielsku Białej. Wystawa ta odbyła się w pięknym Ustroniu, Niestety pogoda w tym roku nie dopisała, padał deszcz. Pomimo nieprzychylnej pogody Nasze suczki zaprezentowały się doskonale.
BACK TO MY DREAMS Canossa, wystawiana w klasie otwartej, otrzymała ocenę doskonałą, miejsce 1/2 oraz wniosek CWC, którym zakończyła tytuł Championa Polski!
Ania i Bartek strasznie się cieszę z ukończonego przez Tośkę Tytułu Ch.PL, BRAWA dla Was!

BORN TO BE HAPPY Canossa, wystawiana w klasie Championów, otrzymała ocenę doskonała, miejsce 1,oraz CWC i tytuł Zwycięzca.

Najwięcej radości sprawiła mi nasza weteranka INA Atillo. która pokazała wszystkim że wiek to nie przeszkoda żeby módż jeszcze robić to co się lubi, czyli jezdzić na wystawy:) Inka otrzymała ocenę doskonała, miejsce 1/2,oraz tytuł Najlepszy Weteran w Rasie (NWwR), A podczas wyboru Najpiękniejszego Weterana Wystawy, zajęła miejsce III (BIS Weteran III) 26 czerwiec 2011.

Międzynarodowa wystaw Psów Rasowych w Krakowie, Na tej Wystawie zostały pokazane trzy Am'staffy z naszej Hodowli. W klasie baby, jako debiutant wystąpił samiec, DANTE BLUE SEA Canossa, który otrzymał ocenę wybitnie obiecującą (WO),lokatę 1,oraz tytuł Najlepsze baby w Rasie (NBwR).
Serdeczne Gratulacje dla właściciela za b.ładną prezentację szczenięcia!.

zdjecie autorstwa "Mari"
W klasie pośredniej zaprezentowała się suczka, CASSIOPEIA FOR PROZAK Canossa, która otrzymała ocenę doskonała,lokatę 2.

zdjecie autorstwa "Mari"
W klasie Championów zaprezentowałam moją BORN TO BE HAPPY Canossa, która otrzymała ocenę doskonała, miejsce 3. |

zdjecie autorstwa "Mari"

Posted

11 wrzesień 2011

Klubowa Wystawa Terrierów typu Bull "II ALEC WATERS MEMORIAL"
Psy z przydomkiem Canossa,zaprezentowały się doskonale:
Najmłodsze pokolenie,szczenięta:samiec,DREAMS COME TRUE PROZAK Canossa,lokata 2,
szczenię suka,lokata 1,Najlepsze szczenię w Rasie,BIS Puppy II."Nominacja na Najlepszy ruch"
W klasie otwartej, BEAUTIFUL GIRL Canossa,ocena doskonała,oraz JCh.CASSIOPEIA FOR PROZAK Canossa,ocena także doskonała, lokata 3/10suk.
Klasa Championów, IntCh.BORN TO BE HAPPY Canossa,ocena doskonała,lokata 1 CWC,BOS,Zwycięzca Klubu TTB 2011,oraz nominacja na "Najlepszą głowę w Rasie"
INA Atillo w klasie Weteranów,ocena doskonała,miejsce 1/2, oraz Tytuł: Najlepsza suka Hodowlana "II ALEC WATERS MEMORIAL"!,
Hodowla CANOSSA FCI,otrzymała tytuł :Najlepsza Grupa Hodowlana miejsce 1 "II ALEC WATERS MEMORIAL"! Jestem bardzo dumna z osiągnięć wszystkich moich psów :)
Gratulacje skladam w ręce ich opiekunów za doskonałą opiekę oraz i włożoną pracę!
Fotorelacja z Wystawy:

IntCh.BORN TO BE HAPPY Canossa,Zwycięzca Klubu TTB 2011

INA Atillo, Najlepsza suka Hodowlana 2011,-

Nasza Hodowla CANOSSA FCI :)"Najlepszą Grupą Hodowlaną 2011

Najmłodsze pokolenie CANOSSA FCI - DREAMS COME TRUE PROZAK Canossa i DAKOTA SPECIAL FOR YOU Canossa,-w wieku siedmiu miesięcy. 10 wrzesień 2011

Stołeczna Krajowa Wystawa w Warszawie,
Nasze psy otrzymały oceny,noty:
Klasa szczeniąt,suki,-DAKOTA SPECIAL FOR YOU Canossa,ocena WO,miejsce 1,(wł.Łukasz Polaszek)
w Klasie Champinoów jej starsza siostra, IntCh.BORN TO BE HAPPY Canossa,doskonała,lokata 2,
Weteranka,- INA Atillo,ocena doskonała,lokata 1,Najelpszy Weteran w Rasie,BIS Weteran III w konkurencji 26 weteranów!

Posted

18 grudzień 2011

Nowa Generacja American Staffordshire Terrier z Hodowli Canossa!
Od lewej najmłodsza sunia: ELUPITA RAMOSS Canossa (Int & MultiCh.ARMIS EAGLE BLEND on Shining Field x Ch.ADELJADA BIACCA Canossa), suczka:MłChPL,ChPL.CASSIOPEIA FOR PROZAK Canossa (HJCh, HCh, HSCh.Hörcsögfalvi Locomotive x Ch.ADELAJDA BIACCA Canossa), samiec:DREAMS COME TRUE PROZAK Canossa (IntCh.ANTARES Ordior x INA Atillo).

20 listopad 2011

Miedzynarodowa Wystawa psów Nitra/Słwoacja
Born To Be Happy Canossa,klasa Championów,ocena doskonała, lokata 2.Res.CAC,
W klasie Weteranów INA Atillo,otrzymała kolejną ocenę doskonałą z lokatą 1 i tym samym zamknęła tytuł Weteran Champion Słowacji.
Bardzo jestem dumna z naszej Babuni :) 19 listopad 2011

Międzynarodowa Wystawa CACIB Kielce.
W klasie młodzieży, samiec :DANTE BLUE SEA Canossa, otrzymał ocenę doskonałą w konkurencji 10 psow.
W klasie młodzieży,suczka:DKOTA SPECIAL FOR YOU Canossa, otzymała ocenę doskonałą, lokate 1,Zw.Mł.NJwR (Zwycięzca Młodzieży oraz Najlepszy Junior w Rasie). Tym wnioskiem rozpoczęła Młodzieżowy Champion Poslki w wieku zaledwie 9,5 miesiąca!
W klasie otawrtej,suczka:CASSIOPEIA FOR PROZAK Canossa, otrzymałą ocenę doskonała, lokate 2/11 suk!
Ggartualcje dla właścicieli!

DANTE BLUE SEA Canossa (doskonały)

Dakot Special For You Canossa,(Zwycięzca Młodziezy,Najlepszy Junior w Rasie))

CASSIOPEIA FOR PROZAK Canossadoskonała lok.II/11 16 pazdziernik 2011

Krajowa Wystawa w Częstochowie.
Suczki z naszej Hodowli,- Mł.Ch.PLCASSIOPEIA FOR PROZAK Canossa
ze skojarzenia (Ch.ADELAJDA BIACCA Canossa x Ch.Hörcsögfalvi Locomotive), prezentowana w klasie otwartej,otrzymała lokatę 1/3,CWC,BOS,BOB,res.BOG.
W pięknym stylu zamknęła tytuł Champion Polski w odstępie zaledwie siedmiu miesięcy!
Ogromne Gratulacje dla właścicielki Małgorzaty.
W klasie Championów,Ch.BACK TO MY DREAMS Canossa, otrzymała ocenę doskonała,lok.2

Posted

Ja się nie dziwię, że to cudo doskonałe oceny dostaje, nawet mi się podoba - a mi w tych rasach trudno znaleźć coś, co mogłoby mi się spodobać ;) REWELACJA!