Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Isadora7 napisał(a):
Ależz róbcie, ja kiedyś na początku obiecałam biance ze zrobię. Nie wertuję tego wątku, zwyczajnie się przypomniałam. Jakbym kiedyś była potrzebna to puknijcie :)

Bardzo dziękuję Ci Isadoro za chęć zrobienia Nesce allegro,ale skoro już jest zrobione nie będę zawracała Ci głowy.
Danka1234 również chciała jej porobić pozostałe ogłoszenia,ale sunia chyba już ma.
Żeczywiście nie mam pojęcia które ogłoszenia są zrobione i które są aktualne.Najlepiej wpisywać je w pierwszych postach,wtedy się nie pogubimy,tak przejrzyście miała ogłoszenia zrobione Róża.

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj były dwa telefony w sprawie Nesci. Nie wiem skąd wzięła się miejscowość Jedliszcza (czy Siedliszcza czy jakoś tak) - obie osoby pytały gdzie to jest i obie "pomyślą i się jeszcze odezwą".

bianka0 przekazała na Nescę 200 zł.

Posted

jogi napisał(a):
to cudo, czeka na sterylke i dopiero zaczyna być ogłaszane;)

Jogi wybacz,ale widzę że na wątku Neski jest bałagan ,a osób do decydowania o jej losach więcej niż ma włosów na łebku.
Po rozmowie z Alą i Szermanem podjęliśmy decyzję,że Nesca będzie już ogłaszana z zastrzezeniem ,że będzie oddana do adopcji po sterylizacji.
W związku z czym po raz kolejny poproszę dankę1234 i Isadorę o komplet ogłoszeń.
Bardzo proszę osoby które zrobiły Nesce ogłoszenia o wpisanie linków do tych ogłoszeń w następnych postach(unikniemy dublowania),a Murkę o wrzucenie ich w pierwszy informacyjny post.

Posted

Bianko ja napisałam że zaczyna być ogłaszana, a nie będzie!
była to odpowiedz dlaczego takie cudo nie ma jeszcze domu.
jak do tej pory, ogłoszeń było niewiele:roll:

Posted

jogi napisał(a):
Bianko ja napisałam że zaczyna być ogłaszana, a nie będzie!
była to odpowiedz dlaczego takie cudo nie ma jeszcze domu.
jak do tej pory, ogłoszeń było niewiele:roll:

Wiem jogi dlatego musimy się nad nimi skupić i szybko Nescę ogłaszać,na jej miejsce czeka setki mniej adopcyjnych piesków.Ogłoszenia są już prawie gotowe więc je trzeba wykorzystać,

Posted

No ciotki, szukać kogoś do wizyty przedadopcyjnej: Warszawa Praga-Północ (namiary podam na PW).
Zgłosił się suuuper dom dla Nesci, miał już spaniela wystawowego, który odszedł na nowotwór. Mieli przerwę 6 lat, bo bali się znów pokochać psa, ale jak zobaczyli Nescę, to.... ;)
Pani ma rodzinę w Modliborzycach (rzut beretem od nas) i 16 sierpnia będzie tutaj, wówczas mogłaby odebrać Nescę (akurat po weekendzie Nesca będzie ciachana). Nie ma problemu z opłatą adopcyjną, pani wszystko rozumie. Tylko w końcu nie wiedziałam jaka ta opłata ma być i powiedziałam, że 100 lub 200 zł, że muszę jeszcze dowiedzieć się od sponsorów suni.

Pani zobaczyła to ogłoszenie:
Spanielka Neska - czeladowe cudo do pokochania od zaraz. - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe.

Posted

Nie ma problemu z opłatą adopcyjną, pani wszystko rozumie.

mam nadzieję, że to będzie dowód dla wszystkich niedowiarków, którzy twierdzą, że opłata za pieknego, młodego, wysterylizowanego psa w typie rasy zablokuje jego adopcje:p

życzę Nesce super domku:)

pozdrawiam wszystkich niedowiarków i zmykam:hand:

Posted

[quote name='Murka']No ciotki, szukać kogoś do wizyty przedadopcyjnej: Warszawa Praga-Północ (namiary podam na PW).
Zgłosił się suuuper dom dla Nesci, miał już spaniela wystawowego, który odszedł na nowotwór. Mieli przerwę 6 lat, bo bali się znów pokochać psa, ale jak zobaczyli Nescę, to.... ;)
Pani ma rodzinę w Modliborzycach (rzut beretem od nas) i 16 sierpnia będzie tutaj, wówczas mogłaby odebrać Nescę (akurat po weekendzie Nesca będzie ciachana). Nie ma problemu z opłatą adopcyjną, pani wszystko rozumie. Tylko w końcu nie wiedziałam jaka ta opłata ma być i powiedziałam, że 100 lub 200 zł, że muszę jeszcze dowiedzieć się od sponsorów suni.

Pani zobaczyła to ogłoszenie:
Spanielka Neska - czeladowe cudo do pokochania od zaraz. - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe.
Domek rzeczywiście super się zapowiada się. :cool3:

To ja trzymam kciuki żeby wszystko się udało. :kciuki: :kciuki:

Posted

W sprawie wizyty skontaktowałam się już z Jo37 (sprawa jest pilna, bo 11-ego wyjeżdża syn tej pani, a jej bardzo zależy, aby był na wizycie, bo będzie się w równym stopniu opiekował Nescą), ma mi jutro dać znać czy da radę podjechać. Jak coś to się zgłoszę do Ciebie ;)

Posted

Nie mogłam wejść wcześniej (odchorowywałam odczulanie) ale jakby nikomu nie pasowało to tez mogę wizytę zrobić i.. wstrzymuje się z wystawieniem aukcji jakby nie wyszło wróce do tematu.

Posted

Dzięki Jo37 :loveu:
Czekam na wieści.

A do mnie dzwoniła jeszcze jedna zainteresowana Pani. Nie ma ktoś pod ręką jeszcze jednej spanielki, koniecznie lubiącej dzieci? :cool3:

Posted

Widzialam dzisiaj w schronisku w Lublinie spaniela , czarnego,bardzo ładnego i przyjaznego.Nie moge go pokazac , poniewaz tam juz nie mozna wejsc samemu-tylko z pracownikiem.Moze polec tego psa? A nuż......