Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nesca może pakować walizki . Najpierw sterylizacja i do domu . Państwo mieli już spaniela i wiedzą o plusach i minusach rasy . Wizyta trwała dwie godziny . Państwo się nie wystraszyli i czekają na nowego domownika . Pani odbierze sama Nescę od Murki .
Sunia będzie mieszkała w bloku na warszawskiej Pradze.

Posted

Jo37 napisał(a):
Nesca może pakować walizki . Najpierw sterylizacja i do domu . Państwo mieli już spaniela i wiedzą o plusach i minusach rasy .
Sunia będzie mieszkała w bloku na warszawskiej Pradze .

:multi::multi::multi:
Nie moglam sie juz doczekac tego wpisu:cool3:

Posted

jogi napisał(a):
mam nadzieję, że to będzie dowód dla wszystkich niedowiarków, którzy twierdzą, że opłata za pieknego, młodego, wysterylizowanego psa w typie rasy zablokuje jego adopcje:p

życzę Nesce super domku:)

pozdrawiam wszystkich niedowiarków i zmykam:hand:

racja to racja. tez sié pod tym podpisuje. za frajer psa, nawet kundlika, po sterylce, leczeniu, hoteliku itp. to chyba troche za duzy prezent. no i nie wiadomo potem co z prezentem jak dojdá koszty leczenia. moze zamiast leczyc- wywalic, bo latwo przyszlo i dalej szukac psiaka do "kochajácego domku". taka mala dygresja...

Posted

Neska ma się dobrze. Wogóle nie widać po niej że przeszła sterylkę, jest cały czas wesoła i jak zwykle przymilna.
Pokazała mi sztuczkę: wypuszczam na spacer psa w kołnierzu - po 2 minutach przybiega do mnie pies... bez kołnierza. Obroża na szyi jak była zapięta tak jest, ale po kołnierzu ani śladu nie zostało. Kupiłem drugi, ale zanim objechałem do weta i spowrotem zdążyła się co nieco rozlizać. Szwy są całe, rana czysta więc jestem dobrej myśli.

Posted

Szerman napisał(a):

Pokazała mi sztuczkę: wypuszczam na spacer psa w kołnierzu - po 2 minutach przybiega do mnie pies... bez kołnierza. Obroża na szyi jak była zapięta tak jest, ale po kołnierzu ani śladu nie zostało.

hahahaha :evil_lol: pomysłowa panienka :evil_lol:

Posted

Dzisiaj już nie pokazuje sztuczek. Rana po sterylce nadal czysta, bez zaognienia itp niespodzianek.

We wtorek upłynął miesiąc pobytu Neski u nas, podaję rozliczenie:
wpłaty
ola123 200,-zł
bianka0 100,-zł
AsiaGinger 20,-zł
bianka0 200,- zł

razem 520,-

koszty
odrobaczenie 3,- zł
transport 7,50zł (1/4 kosztów do Stalowej Woli)
strzyżenie 40,- zł
transport 15, - zł (Stalowa Wola)
strzyżenie 20,- zł
szczepienie 40,- zł (wirusówki)
imaverol 10,- zł
transport 15,- zł (Stalowa Wola)
sterylizacja 140,- zł
hotel 195,- zł

razem 485,50

520 -485,5 =34,50
Stan na dzień 11.08.2009 +54,50 zł

Posted

Szerman napisał(a):
Neska ma się dobrze. Wogóle nie widać po niej że przeszła sterylkę, jest cały czas wesoła i jak zwykle przymilna.
Pokazała mi sztuczkę: wypuszczam na spacer psa w kołnierzu - po 2 minutach przybiega do mnie pies... bez kołnierza. Obroża na szyi jak była zapięta tak jest, ale po kołnierzu ani śladu nie zostało. Kupiłem drugi, ale zanim objechałem do weta i spowrotem zdążyła się co nieco rozlizać. Szwy są całe, rana czysta więc jestem dobrej myśli.

A to mała cwaniara z tej Neseczki. :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: