Ulka18 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Poczulam sie jak babcia kolo 40-stki :eviltong: Zeby nie wiem jak pan przekonywal, nie zgadzajcie sie na adopcje bez sterylki. Za zadne obietnice i umowy i przysiegi. Quote
Murka Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Państwo mogą pieska adoptować dopiero po 13 sierpnia, więc akurat sterylka wypadnie przed jakby co ;) A może Państwo zdecydują się na Rudkę :cool3: Tymczasem przedstawiam aktualną Nescę: Quote
Jo37 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Panu chodzi o psiaka już po zabiegu sterykizacji . A za starsze ok.40 to ktoś powinien :mad:. Quote
Saphira Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Jo37']Panu chodzi o psiaka już po zabiegu sterykizacji . A za starsze ok.40 to ktoś powinien :mad:. Rany Julek.....koło 40 to już starsze Quote
sacred PIRANHA Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 o rany teraz jak gówniara naprawdę wygląda:evil_lol::evil_lol: to trzymajmy kciuki żeby starsze małżeństwo zadzwoniło i wybrało sobie jakiegos pieska z hoteliku o :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 http://img95.imageshack.us/img95/9638/nes1.jpg Jaki łysolek śliczny. :loveu: :loveu: :loveu: Domki będą się jeszcze o nią bić! :cool3: Quote
Gisic87 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Tak jakoś mi się napisało że starsze nie chciałam nikogo urazić:oops: Oczywiście pan chce suczkę już wysterylizowaną;) Quote
ala123 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Nesca w starym wydaniu z loczkami podobała mi się bardziej ale oczywiście i z tą krótką fryzurką jest piękna. Przeczytałam ostatnie posty i tak zastanawiam się, czy to będzie odpowiedni dom dla Neski. Ona przecież taka żywiołowa,spontaniczna i wylewna w swoich uczuciach do wszystkich stworzeń, a im chodzi o statecznego, dobrze ułożonego i niekłopotliwego pieska do towarzystwa dla żony. Oczywiście rozmowa i wywiad w domu wyjaśnią nam wiele. Quote
Ra_dunia Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Nesca łysolek :) Starsze małżeństwo też mnie rozbawiło :evil_lol: Sądzę, że jak Państwo mają koło 40 to są aktywni i zwykły, żywiołowy psiak ich nie przerazi. Quote
Jo37 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Z opisu wygląda ,że nie chcą szczeniaka i psiaka z ADHD . To może być dobry dom . Quote
lucySxy Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Ra_dunia napisał(a):Nesca łysolek :) Starsze małżeństwo też mnie rozbawiło :evil_lol: Sądzę, że jak Państwo mają koło 40 to są aktywni i zwykły, żywiołowy psiak ich nie przerazi. Tak, aktywni ludzie w tym wieku to prawdziwa szansa dla psiaka, tylko Pani jest rencistką, wiec choroba moze Ja ograniczać:roll: Ale najwazniejsza jest wizyta przedadopcyjna. Nesca Warszawianką ? Czemu nie:multi: Quote
Asia & Ginger Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 lucySxy napisał(a):Tak, aktywni ludzie w tym wieku to prawdziwa szansa dla psiaka, tylko Pani jest rencistką, wiec choroba moze Ja ograniczać:roll: Ale najwazniejsza jest wizyta przedadopcyjna. Nesca Warszawianką ? Czemu nie:multi: Też o tym pomyślałam. Skoro Pani jest na rencie, to nie wiemy jak z jej sprawnością. W sumie nie wiemy z jakiego powodu ta renta, ale odnoszę wrażenie, że szukają psiaka raczej statecznego. :roll: Quote
sacred PIRANHA Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 mój mąż też jest na rencie...a ma 31lat;) kilka lat temu miał bardzo poważną chorobę serca po której teraz nie ma śladu i zapewniam że jest bardzo aktywną osobą:evil_lol: Quote
Gisic87 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Dziewczyny przepraszam ale wysłałam panu zdjęcia jeszcze innych psiaków by także miały szansę i pan zakochał się już na zabój w Milce która przypomina bardzo jego poprzedniego psiaka:roll: Mam nadzieję że Neska mimo wszystko znajdzie swoich ludzi po prostu oni jeszcze nie wiedzą że to na nich czeka a my musimy im pomóc ją zobaczyć. Czy dziewczynka ma jakieś ogłoszenia jak nie to mogę porobić Quote
ala123 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 jak podsyłacie zdjęcia ludziom,to błagam te z loczkami a nie ostatnie... A z ogłoszeniami właściwie sama nie wiem jak jest. Czy ktoś mógłby je jakoś zsumować,co jest,gdzie itp.? Quote
lucySxy Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Moge wykorzystac zdjecie z wątku do ogłoszenia? Quote
Murka Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Co za pytanie! Przecież po to są te zdjęcia ;) Quote
ala123 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Isadora7 napisał(a):A ja przypominam, że cały czas czekam na hasło aby Nesce zrobić allegro. jestem cały czas za, proszę o allegro Quote
jogi Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Ala bo teraz to ja nie wiem. Ustaliłam z Tolą, że Marlena zrobi allegro, własnie się robi. Więc jak mamy robić czy nie? Quote
Isadora7 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 jogi napisał(a):Ala bo teraz to ja nie wiem. Ustaliłam z Tolą, że Marlena zrobi allegro, własnie się robi. Więc jak mamy robić czy nie? Ależz róbcie, ja kiedyś na początku obiecałam biance ze zrobię. Nie wertuję tego wątku, zwyczajnie się przypomniałam. Jakbym kiedyś była potrzebna to puknijcie :) Quote
jogi Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Isadora nie chcę się wcinać:oops: Po prostu dziś rozmawiałam z Tolą i uzgodniłyśmy allegro, a teraz Ala wycieła twój wpis i poprosiła Ciebie. Quote
lucySxy Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Ja dałam ogloszenia w Anonsach i papierowych i elektronicznych. Quote
lucySxy Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='ala123']jak podsyłacie zdjęcia ludziom,to błagam te z loczkami a nie ostatnie... A z ogłoszeniami właściwie sama nie wiem jak jest. Czy ktoś mógłby je jakoś zsumować,co jest,gdzie itp.? Dolaczylam to zdjecie: Uwazam ,ze zdjecie powinno byc w miare aktualne, zeby potem nie bylo rozczarowania:roll: Quote
Recommended Posts