Murka Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Przyjechała do nas wczoraj z zamojskiego schroniska dzięki biance0 (udostępniła jej swoje miejsce). Suczka jest rewelacyjna. Super kontaktowa, wesoła, żywa (ogonek cały czas w ruchu). Uwielbia pieszczoty i spacery. Umie chodzic na smyczy i zachowuje czystość. Lubi dzieci. Nie jest agresywna ani zaczepna wobec innych psów. Suczka jest młodziutka, ma ok. roku. Przed nią jeszcze sterylka oraz fryzjer :cool3: Fotki zaraz po przyjeździe http://img170.imageshack.us/img170/1788/nesca12.jpg http://img297.imageshack.us/img297/4831/nesca9.jpg Kontakt: 503 68 30 50 kasia@bezdomne.com Quote
karolina1 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Napiszcie do ciotki Asia & Ginger , która zajmuje się adopcją spanielków Quote
Murka Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Fotki z dzisiaj: Z wiatrem w zawody :cool3: Dusza towarzystwa :p Quote
Murka Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 cd zdjęć: ala123 wpłaciła już na sunię 200 zł (100 zł stała wpłata, 100 zł jednorazowo). Quote
sacred PIRANHA Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 zapisuję się na wątek, sliczna sunia:lol: dobrze ze juz poza zasiegiem pseudohodowców:lol: Quote
Reno2001 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Cudna sunieczka. Dziewczynki zresztą też śliczniutkie :loveu:. Fajnie, że od razu jest zrobiony test na dzieci :diabloti:. Quote
ala123 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Z samochodem też miała do czynienia nasza czekoladka, bo w trakcie podróży ze schroniska do Murki zachowywała się naturalnie, nie była to dla niej nowość. Poza tym cały czas przypominała o sobie trącając łapką lub noskiem i domagając się głaskania lub choćby trzymania ręki na jej futerku. Kochana jest. Quote
Murka Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Reno2001 napisał(a):Cudna sunieczka. Dziewczynki zresztą też śliczniutkie :loveu:. Fajnie, że od razu jest zrobiony test na dzieci :diabloti:. Nie zawsze mamy "testerów" pod ręką ;) I nie zawsze pies jest tak otwarty od samego początku, że nie ma strachu rzucać go na pastwę dzieci :diabloti: Ja mam wrażenie, że ona się komuś zgubiła i za kims tęskni... Quote
sacred PIRANHA Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Murka napisał(a): Ja mam wrażenie, że ona się komuś zgubiła i za kims tęskni... hmmm a jak długo ona już w schronisku była?? moze rzeczywiście nikt nie wpadł na pomysł podjechania do schronu...albo ktoś zadzwoni tylkoł, zapytał o spaniela a akurat ktoś kto odebrał nie był za bardzo zorientowany...to sie zdarza- kiedyś jak przyjechali ze mną ludzie z wawy po psa w typie bokserka to pracownik wyprowadził im amstafa mówiąc że mają fajniejszego bokserka jesli chcą... Quote
ala123 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Sunia była w schronisku od ok. miesiąca. Tola robiła jej wtedy jakieś zdjęcia.Ja tydzień temu też robiłam ale ... mam wrażenie ,że to inny spaniel. Nie wiem ,co o tym myśleć, ale "tamta" była w/g mnie czarna z siwym nalotem (lub tak brudna),wyższa,starsza i bardzo apatyczna; wręcz bała się pokazywać ludziom. W schronisku przekonywano,że innej spanielki nie było i co ja w ogóle sugeruję.Nie wiem czy nie było i nie wiem o co mogłoby chodzić personelowi schroniska. Quote
anciaahk Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Jest cudna, może rzeczywiście komuś się zgubiła :(. Quote
Ra_dunia Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Piękna :loveu: Jutro - jak nikt inny mnie nie ubiegnie zrobię banerek ;) długo to ona w hoteliku nie pobędzie ;) Quote
lucySxy Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 funia napisał(a): Teraz, jak widze to zdjecie, to tez uwazam ,ze to ta sama suczka,ktora wiozlysmy. Nie da sie opisac tego jaka ona jest piekna:p Naprawde czekoladowa i imie Nesca doskonale do niej pasuje. Quote
Asia & Ginger Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Prześliczna Niunia i jak fajnie, że kocha dzieci. :loveu: :loveu: :loveu: Domek znajdzie błyskawicznie. :cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 piekne bannerki, dzięki Isadoro:loveu: częstować się kto ma miejsce:loveu: Quote
karolina1 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Prześliczna Niunia i jak fajnie, że kocha dzieci. :loveu: :loveu: :loveu: Domek znajdzie błyskawicznie. :cool3: O widzę i ciotka dotarła, to dobrze ;) Quote
Recommended Posts