Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przyjechała do nas wczoraj z zamojskiego schroniska dzięki biance0 (udostępniła jej swoje miejsce).

Suczka jest rewelacyjna. Super kontaktowa, wesoła, żywa (ogonek cały czas w ruchu). Uwielbia pieszczoty i spacery. Umie chodzic na smyczy i zachowuje czystość. Lubi dzieci. Nie jest agresywna ani zaczepna wobec innych psów.
Suczka jest młodziutka, ma ok. roku.

Przed nią jeszcze sterylka oraz fryzjer :cool3:

Fotki zaraz po przyjeździe

http://img170.imageshack.us/img170/1788/nesca12.jpg

http://img297.imageshack.us/img297/4831/nesca9.jpg

Kontakt:
503 68 30 50
kasia@bezdomne.com

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z samochodem też miała do czynienia nasza czekoladka, bo w trakcie podróży ze schroniska do Murki zachowywała się naturalnie, nie była to dla niej nowość.
Poza tym cały czas przypominała o sobie trącając łapką lub noskiem i domagając się głaskania lub choćby trzymania ręki na jej futerku.
Kochana jest.

Posted

Reno2001 napisał(a):
Cudna sunieczka. Dziewczynki zresztą też śliczniutkie :loveu:. Fajnie, że od razu jest zrobiony test na dzieci :diabloti:.

Nie zawsze mamy "testerów" pod ręką ;)
I nie zawsze pies jest tak otwarty od samego początku, że nie ma strachu rzucać go na pastwę dzieci :diabloti:

Ja mam wrażenie, że ona się komuś zgubiła i za kims tęskni...

Posted

Murka napisał(a):

Ja mam wrażenie, że ona się komuś zgubiła i za kims tęskni...

hmmm a jak długo ona już w schronisku była??
moze rzeczywiście nikt nie wpadł na pomysł podjechania do schronu...albo ktoś zadzwoni tylkoł, zapytał o spaniela a akurat ktoś kto odebrał nie był za bardzo zorientowany...to sie zdarza- kiedyś jak przyjechali ze mną ludzie z wawy po psa w typie bokserka to pracownik wyprowadził im amstafa mówiąc że mają fajniejszego bokserka jesli chcą...

Posted

Sunia była w schronisku od ok. miesiąca. Tola robiła jej wtedy jakieś zdjęcia.Ja tydzień temu też robiłam ale ... mam wrażenie ,że to inny spaniel. Nie wiem ,co o tym myśleć, ale "tamta" była w/g mnie czarna z siwym nalotem (lub tak brudna),wyższa,starsza i bardzo apatyczna; wręcz bała się pokazywać ludziom. W schronisku przekonywano,że innej spanielki nie było i co ja w ogóle sugeruję.Nie wiem czy nie było i nie wiem o co mogłoby chodzić personelowi schroniska.

Posted

funia napisał(a):

Teraz, jak widze to zdjecie, to tez uwazam ,ze to ta sama suczka,ktora wiozlysmy.
Nie da sie opisac tego jaka ona jest piekna:p
Naprawde czekoladowa i imie Nesca doskonale do niej pasuje.

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Prześliczna Niunia i jak fajnie, że kocha dzieci. :loveu: :loveu: :loveu:
Domek znajdzie błyskawicznie. :cool3:

O widzę i ciotka dotarła, to dobrze ;)