Jump to content
Dogomania

Negai Kazoku Kanshin

Recommended Posts

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Madziadalena
Posted

Angii, żebyś wiedziała ile trudu, prób i nerwów mnie kosztowało zamieszczenie zdjęc na dogo... szkoda gadac. Ale udalo się :) Śnieg niebieskawy, bo tuż przed zachodem słońca :p

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Madziu ważyłaś i mierzyłaś Negajskiego ostatnio??!! Gin ma 64 cm w kłebie obecnie(dziadek Łukasz go mierzył jakiś czas temu to miał 63cm i od tam tej pory urosło mu się 1 cm :lol:) i 27 kg żywego srebra :loveu: i mam wrażenie, że daleko jest w tyle za Sezamkiem.[/FONT]

Guest Madziadalena
Posted

Gdy tydzień temu ważony był Negai, wyszło 34,7 kg... wiem, przerażające to :roll: a w kłębie zaraz sprawdzę..........hmm 64 cm, choc nie wiem, czy prawidłowo zmierzyłam, bo Negajskiego za bardzo taśma interesuje :evil_lol:

W każdym razie Ginuś wygląda wspaniale ze swoimi wymiarami :)

Posted

[FONT=Comic Sans MS]To chyba przesadziłam z teorią, że schudł, choć mimo wszystko takie odnoszę wrażenie. No ale trzeba by było go zobaczyć na żywo, a dawno Was u nas nie było :lol:
Więc kiedy wpadniecie? :loveu:
[/FONT]

Guest Madziadalena
Posted

Angii, a jedziecie w niedzielę na sabat Kazoku Kanshin? :diabloti:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]SABAT hahaha aleś mnie rozbawiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
W czwartek się okaże czy Wilczuś będzie mieć wolne. Jeśli nie to szybko mnie zawiezie i wraca do pracy, a Jurki mnie podrzuca z powrotem do domu. Natomiast jak Wilczuś będzie mieć wolne, to może byś się z nami zabrała wtedy?!
[/FONT]

Guest Madziadalena
Posted

Gdyby znalazło się miejsce dla Smoka i dla mnie, to bardzo chętnie skorzystamy :) a jak nie, to możemy któregos dnia wpaśc do Was na parę godzin lub nocleg :diabloti:

Guest Madziadalena
Posted

Dzięki Angii, tęsknimy za Ginusiem :)

Guest Madziadalena
Posted

Minka zniecierpliwiona :p

Sylwestrowo :lol:

Cały Ja :razz:

Guest Madziadalena
Posted

Kolejna porcja zimowych zdjęc :)

Sikanko..;)