Jump to content
Dogomania

Negai Kazoku Kanshin

Recommended Posts

Posted

Kawał chłopaka...ja tam jestem za...duzy puszysty...z takim...hmm uwodzicielskim spojrzeniem:razz: i ten kolor...:loveu:taka konkurencja nam tu rośnie, ze hoho:evil_lol:
Naprawdę pikny młodzieninec

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Madziadalena
Posted

W imieniu sezamka, dziękuję za komplementy :loveu::loveu: dla mnie Negai jest najpiękniejszy:loveu: tym bardziej cieszę się, że jego urok na innych też robi wrażenie :cool3:
Ile waży teraz, nie mam pojęcia :shake: ostatnie ważenie było miesiąc temu, a w wadze siadły baterie, więc mogę tylko zgadywać, że gdzieś tak z 30 kg.

Posted

Madziu Mój tata powiedział że Negai był najśliczniejszym pieskiem na wystawie, zrobił tak ogromne na nim wrażenie że proponuje taką małą zamianę, On oddaje owczarka niemieckiego, kundelka i w razie czego dorzuci Moja młodszą siostrę za Negaika :mdrmed: I co Ty na to?? :mdrmed:

Posted

Jurki :oD napisał(a):
Madziu Mój tata powiedział że Negai był najśliczniejszym pieskiem na wystawie, zrobił tak ogromne na nim wrażenie że proponuje taką małą zamianę, On oddaje owczarka niemieckiego, kundelka i w razie czego dorzuci Moja młodszą siostrę za Negaika :mdrmed: I co Ty na to?? :mdrmed:

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: co sie na tych wystawach dzieje :p

Guest Madziadalena
Posted

:crazyeye: Justynko, podziękuj tacie za hojność :evil_lol: może i bym się skusiła, ale po co mi jeszcze jedna młodsza siostra :lol: ;)
Mojego Sezamka nie oddam nikomu :loveu:

Sen87 Dziękujemy :loveu: i gratuluję wytrwałości, przeglądanie galerii troszkę czasu zajmuje :)

Może uda się dziś jeszcze zrobić i wstawić nowe zdjęcia, a jak nie, to jutro na pewno :p

Guest Madziadalena
Posted

Wasze będą :diabloti: mam kilka zdjęć Ginusia, Demona i Masshiro. Ciężko było używać zamiennie 3 aparatów i w sumie Negajątko nie ma żadnej fotki :roll:

Guest Madziadalena
Posted

Masshiro, lekko najeżona, gdy jakaś psina śmiała podejść zbyt blisko :lol:

Dwie białe akity na ringu :loveu: i sędzia w kropce, którego wybrać :razz:

To nie jest niezdrowa fascynacja psimi zadkami, po prostu takie miałam widoczki :lol:

Gin i Demon (Uruwashii) :loveu::loveu:

Zbliżenie na chłopaków :)

Guest Madziadalena
Posted

Mój pysio :loveu:

Gdy Negajątko dostaje w domu głupawki, wtedy intensywnie wgryza się w dywan :evil_lol:

:lol:

:loveu:

Sezamowo w lesie :p

• 2 weeks later...
Guest Madziadalena
Posted

Polne wędrówki:p

Wkopywanie się w mysią norę :lol:

Coś zwiało :)

Ćwiczymy komendę Stój :razz:

Guest Madziadalena
Posted