Kateczka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Kawał chłopaka...ja tam jestem za...duzy puszysty...z takim...hmm uwodzicielskim spojrzeniem:razz: i ten kolor...:loveu:taka konkurencja nam tu rośnie, ze hoho:evil_lol: Naprawdę pikny młodzieninec Quote
Angelika_Roser Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [FONT=Comic Sans MS]A nie mówiłam, że chłopaki "N" to ciasteczka :loveu::loveu::loveu::loveu: cudny sezameczek :cool3: Każdy piękny na inny sposób, śnieżynek, rudasek i sezameczek !! [/FONT] Quote
Uruwashii Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Super wygląda ciekawi mnie ile waży bo wygląda już na sporego psiaka:loveu: Quote
Jurki :oD Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Oj Sezamku jakis Ty slodziutki :loveu: Quote
Guest Madziadalena Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 W imieniu sezamka, dziękuję za komplementy :loveu::loveu: dla mnie Negai jest najpiękniejszy:loveu: tym bardziej cieszę się, że jego urok na innych też robi wrażenie :cool3: Ile waży teraz, nie mam pojęcia :shake: ostatnie ważenie było miesiąc temu, a w wadze siadły baterie, więc mogę tylko zgadywać, że gdzieś tak z 30 kg. Quote
Kateczka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 No to młody widze w podobnej konkurencji wagowej co mój tanio w jego wieku :P Quote
Jurki :oD Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Madziu miło było Cie poznać a Sezamowy Niedźwiadek Negai BOSKIIIII :loveu::loveu::loveu: Quote
Angelika_Roser Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Madziu dziękujemy za trzymanie kciuków !! Miło było Was znów widzieć i wymiziać !! :loveu::loveu::loveu: Do spotkania u Was :cool3:[/FONT] Quote
Jurki :oD Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Madziu Mój tata powiedział że Negai był najśliczniejszym pieskiem na wystawie, zrobił tak ogromne na nim wrażenie że proponuje taką małą zamianę, On oddaje owczarka niemieckiego, kundelka i w razie czego dorzuci Moja młodszą siostrę za Negaika :mdrmed: I co Ty na to?? :mdrmed: Quote
Kateczka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 :turn-l: ja nie wirze...prawie się posiusiałam ze śmiechu:evil_lol: Quote
Shirai - Koki Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Jurki :oD napisał(a):Madziu Mój tata powiedział że Negai był najśliczniejszym pieskiem na wystawie, zrobił tak ogromne na nim wrażenie że proponuje taką małą zamianę, On oddaje owczarka niemieckiego, kundelka i w razie czego dorzuci Moja młodszą siostrę za Negaika :mdrmed: I co Ty na to?? :mdrmed: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: co sie na tych wystawach dzieje :p Quote
Sen87 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Obejrzałam całą galerie i jestem pod wielkim wrażeniem. Piesek jest przepiękny! Cudo! :loveu: Proszę o więcej zdjęć :Rose: Quote
Guest Madziadalena Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 :crazyeye: Justynko, podziękuj tacie za hojność :evil_lol: może i bym się skusiła, ale po co mi jeszcze jedna młodsza siostra :lol: ;) Mojego Sezamka nie oddam nikomu :loveu: Sen87 Dziękujemy :loveu: i gratuluję wytrwałości, przeglądanie galerii troszkę czasu zajmuje :) Może uda się dziś jeszcze zrobić i wstawić nowe zdjęcia, a jak nie, to jutro na pewno :p Quote
Angelika_Roser Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [FONT=Comic Sans MS]A fotki z wystawy też będą?! :evil_lol::loveu:[/FONT] Quote
Guest Madziadalena Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Wasze będą :diabloti: mam kilka zdjęć Ginusia, Demona i Masshiro. Ciężko było używać zamiennie 3 aparatów i w sumie Negajątko nie ma żadnej fotki :roll: Quote
Angelika_Roser Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [FONT=Comic Sans MS]No to czekam :evil_lol:[/FONT] Quote
Guest Madziadalena Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Masshiro, lekko najeżona, gdy jakaś psina śmiała podejść zbyt blisko :lol: Dwie białe akity na ringu :loveu: i sędzia w kropce, którego wybrać :razz: To nie jest niezdrowa fascynacja psimi zadkami, po prostu takie miałam widoczki :lol: Gin i Demon (Uruwashii) :loveu::loveu: Zbliżenie na chłopaków :) Quote
Guest Madziadalena Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Mój pysio :loveu: Gdy Negajątko dostaje w domu głupawki, wtedy intensywnie wgryza się w dywan :evil_lol: :lol: :loveu: Sezamowo w lesie :p Quote
Guest Madziadalena Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Polne wędrówki:p Wkopywanie się w mysią norę :lol: Coś zwiało :) Ćwiczymy komendę Stój :razz: Quote
Angelika_Roser Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Ach te kolory, aleŻ on jest wybarwiony :-o :loveu: [/FONT]http://img257.imageshack.us/img257/6058/n26f.jpg [FONT=Comic Sans MS]sezameczek że uhuhuhu :cool3:[/FONT] Quote
Kasia_Dawid Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ależ on urósł :-) cudownie ogląda się w plenerze:-) chętnie bym go wymiziała :-) (pod warunkiem, że Natsu i Nashi by nie widzieli ;-) )śliczne ma braciszek umaszczenie :-) Quote
Shirai - Koki Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 http://img205.imageshack.us/img205/3134/n31.jpg W mysia ?? Nagaiek poluje na myszy :loveu::loveu:..sliczna ma dupinke :lol: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Madziu, obiecuję publicznie :oops: że jutro zeskanuje fotkę młodziutkiego Asztarka o której Ci mówiłam. Sama zobaczysz jak bardzo Negajski podobny jest do swojego taty :loveu::loveu::loveu: http://img205.imageshack.us/img205/7428/n34.jpg Quote
Guest Madziadalena Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Wystawianie zwierzyny :razz: Znowu nora.. ...i w dodatku coś tam jest:mad: Quote
Recommended Posts