Jump to content
Dogomania

Negai Kazoku Kanshin

Recommended Posts

Guest Madziadalena
Posted

Zgodnie z zamówieniem, choc troszkę spóźnione, fotki Negai :lol:

Sesja zdjęciowa, pod tytułem "kopanie dziury- moja nowa pasja" :shiny:

Widzisz, jaki jestem zdolny?

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Madziadalena
Posted

Ale frajda :evil_lol:

Dam się uwiecznic, na pamiątkę tej chwili..:lol:

Możemy wracac, misja wykonana :lol:

Guest Madziadalena
Posted

Zgadza się :lol:, gdy tylko Negai odkrył tak wspaniałe zajęcie, to kopie, gdzie popadnie, pod ławkami też :lol: próbował nawet podkopac kafelki w łazience :crazyeye: :evil_lol:

Posted

[quote name='Madziadalena']A ta znowu mnie prześladuje...co jest grane?

No i ja wreszczcie do was zawitalam, nareszcie dogo dziala normalnie :roll:, musze napisac jedna rzecz, przegladam wiekszosc galerii szczegolnie tych nowych maluszkow i w pozach na fotkach to jakbym patrzyla na malgo Shirai'ka dokladnie to samo :evil_lol:, Negai uroczy i planka na nosku tez, tylko czy ona zejdzie zy juz nie ? Oczywiscie pytam poniewaz nie wiem :lol:. Pozdrawiam serdecznie z piekla :diabloti:

Posted

Madziadalena napisał(a):
Zgadza się :lol:, gdy tylko Negai odkrył tak wspaniałe zajęcie, to kopie, gdzie popadnie, pod ławkami też :lol: próbował nawet podkopac kafelki w łazience :crazyeye: :evil_lol:

Nashi i Natsu też najchętniej przekopaliby mi cały ogródek:diabloti:, Naszeńka coś zawsze wykopuje, to jakiś kamień, to patyk, lubi szukać w ziemi ;)

Guest Madziadalena
Posted

Shirai - Koki, plamka ma zniknąc, takie jest założenie :lol: i mam nadzieję, że Negai się nie wyłamie :cool3: Mamy czas :)
A propos Shirai, to właśnie też chciałam powiedziec, że wygląda jak wyrośnięty Negai, podobieństwo, zwłaszcza z pyszczka uderzające :evil_lol:

Kasia_Dawid, z tego całego entuzjazmu do kopania, maluch zranił się w pysio, tuż pod noskiem :roll: Ach, ta ciekawośc :evil_lol:

Posted

[quote name='Madziadalena']Shirai - Koki, plamka ma zniknąc, takie jest założenie :lol: i mam nadzieję, że Negai się nie wyłamie :cool3: Mamy czas :)
A propos Shirai, to właśnie też chciałam powiedziec, że wygląda jak wyrośnięty Negai, podobieństwo, zwłaszcza z pyszczka uderzające :evil_lol:

Kasia_Dawid, z tego całego entuzjazmu do kopania, maluch zranił się w pysio, tuż pod noskiem :roll: Ach, ta ciekawośc :evil_lol:

Co prawda ja myslalam o podobnym zachowaniu :cool3::cool3: tez sie rozplaszczal jak zaba, a szczegolnie jak bylo chodzenie na smyczy, he he....poniewaz z wygladu to sa spore roznice miedzy chlopakami, dla porownania zdjecie zaraz przed tym jak stanelo mu drugie uszko, maly Shirai ;)

Guest Madziadalena
Posted

Za młodu zdecydowana różnica w wyglądzie między nimi, ale jak oglądam aktualne fotki Shirai... zauważam duże podobieństwo dzisiejszego Negai do Twojego młodzieńca. Niestety nie opanowałam jeszcze cytowania zdjęc :eviltong:, żeby to udokumentowac :lol:
Ale zdjątko cudne, mały lisek :loveu:

Posted

Dla mnie kazda Akitka to jest zupelnie inna :loveu: i wszystkie sa uroczne, zawsze sa roznice, moj maluch wedlug mnie najbardziej z dogo to jest podobny do Tanka Kateczki, a tym bardziej ze Negai bedzie sezamowy, chyba :roll:?! Co nie mienia faktu ze i tak jest uroczy ;)

Posted

Tak tak Tanoshii to daleki bliźniak Shirai :evil_lol: te same psotki w oczkach.
Wracając do głownego bohatera wątku...
Plamka na nosku przeurocza...mały wydaje się bardziej niewinny ale przypuszczam, ze to tylko pozory:diabloti:

Guest Madziadalena
Posted

Kateczka witam serdecznie :)
Co racja, to racja, wygląd niewiniątka, a charakterek...hmmm :roll: :evil_lol:

A gdzie można podziwiac fotki Tanoshii'ego?:) jestem łakoma na zdjęcia akitek :lol:

Posted

eeeee:roll: w galerii Akitek...jakoś nie mogę się przemóc do jego prywatnej :)....chociaż moze nidługo....chciałabym się pochwalić szczerbatym pyskiem...straciliśmy wczoraj 3 zęby :P

Posted

Kateczka dopiero teraz Tanek stracil zeby, dziwne Shirai to pierwsze zeby stracil dokladnie 3 dni przed 1 swoja wystawa czyli okolo 6 maja ....

Madziadalena przepraszam za posta nie w temacie i czekam na zdjecia aktualne Negai'a bardzo jestem ciekawa czy faktycznie jest podobny do Mojej Gwiazdy ...

Guest Madziadalena
Posted

Kateczka, ucałuj szczerbaty pyszczek ode mnie :loveu: i zachęcam do założenia galerii Tanoshii'ego, pochwal się akitką, będę częstym gościem :lol:

Shirai - Koki, wszystko o akitkach jest w temacie, ważne, że konwersacja kwitnie :lol:
Dodaję nowe zdjęcia mojego robaczka :loveu:

Guest Madziadalena
Posted

Uszka Negai już od tygodnia stoją na bacznośc :lol:

Szczęśliwy i zmęczony pies w łąkowym raju :loveu:

Ooo, coś słyszę...

Guest Madziadalena
Posted

Bezkres zieleni:lol:

Może małe polowanko..

A to baardzo wymęczony pies, chłodzący się na kafelkach :evil_lol:

Guest Madziadalena
Posted

Kateczka, ile Tano miał miesięcy, kiedy stracił pierwszy ząbek?

Posted

o kurcze....szczerze nie pamiętam:oops: ale chyba z 3-4 tygodnie temu więc 4 miesiace...
Zawsze mówiłam, ze rudy swietnie wyglada z zielonym :multi:

...mamy galeryjkę

Posted

Madziadalena napisał(a):
Kateczka, ucałuj szczerbaty pyszczek ode mnie :loveu: i zachęcam do założenia galerii Tanoshii'ego, pochwal się akitką, będę częstym gościem :lol:

Shirai - Koki, wszystko o akitkach jest w temacie, ważne, że konwersacja kwitnie :lol:
Dodaję nowe zdjęcia mojego robaczka :loveu:

:lol: Tak wiem, ale ten temat to wylacznie do Negai'a nalezy :evil_lol:

Guest Madziadalena
Posted

Jako, że Negai niezbyt świadomy istnienia swojej galerii, to i obrażac się nie zamierza :evil_lol:

Kateczka, prawda to, rudzielec w zieleni ładnie się prezentuje :lol: czekam na kolejne zdjęcia Twojego rudego "maleństwa" :lol: