Guest Madziadalena Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Zgodnie z zamówieniem, choc troszkę spóźnione, fotki Negai :lol: Sesja zdjęciowa, pod tytułem "kopanie dziury- moja nowa pasja" :shiny: Widzisz, jaki jestem zdolny? Quote
Angelika_Roser Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Tak! Kopanie dziur to jednak z ulubionych zabaw małych akitek ! Gin wykopał dziursko pod ławką :razz: Quote
Guest Madziadalena Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Ale frajda :evil_lol: Dam się uwiecznic, na pamiątkę tej chwili..:lol: Możemy wracac, misja wykonana :lol: Quote
Guest Madziadalena Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Zgadza się :lol:, gdy tylko Negai odkrył tak wspaniałe zajęcie, to kopie, gdzie popadnie, pod ławkami też :lol: próbował nawet podkopac kafelki w łazience :crazyeye: :evil_lol: Quote
Angelika_Roser Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 No to się chłopak rozkręcił jak kafelki chce podkopać :mad::razz: Quote
Shirai - Koki Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='Madziadalena']A ta znowu mnie prześladuje...co jest grane? No i ja wreszczcie do was zawitalam, nareszcie dogo dziala normalnie :roll:, musze napisac jedna rzecz, przegladam wiekszosc galerii szczegolnie tych nowych maluszkow i w pozach na fotkach to jakbym patrzyla na malgo Shirai'ka dokladnie to samo :evil_lol:, Negai uroczy i planka na nosku tez, tylko czy ona zejdzie zy juz nie ? Oczywiscie pytam poniewaz nie wiem :lol:. Pozdrawiam serdecznie z piekla :diabloti: Quote
Kasia_Dawid Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Madziadalena napisał(a):Zgadza się :lol:, gdy tylko Negai odkrył tak wspaniałe zajęcie, to kopie, gdzie popadnie, pod ławkami też :lol: próbował nawet podkopac kafelki w łazience :crazyeye: :evil_lol: Nashi i Natsu też najchętniej przekopaliby mi cały ogródek:diabloti:, Naszeńka coś zawsze wykopuje, to jakiś kamień, to patyk, lubi szukać w ziemi ;) Quote
Guest Madziadalena Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Shirai - Koki, plamka ma zniknąc, takie jest założenie :lol: i mam nadzieję, że Negai się nie wyłamie :cool3: Mamy czas :) A propos Shirai, to właśnie też chciałam powiedziec, że wygląda jak wyrośnięty Negai, podobieństwo, zwłaszcza z pyszczka uderzające :evil_lol: Kasia_Dawid, z tego całego entuzjazmu do kopania, maluch zranił się w pysio, tuż pod noskiem :roll: Ach, ta ciekawośc :evil_lol: Quote
Angelika_Roser Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Jeśli chodzi o kopanie dziur... to proszę bardzo :mad::razz: Obraz484.flv video by Angelika_Roser - Photobucket Quote
Shirai - Koki Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='Madziadalena']Shirai - Koki, plamka ma zniknąc, takie jest założenie :lol: i mam nadzieję, że Negai się nie wyłamie :cool3: Mamy czas :) A propos Shirai, to właśnie też chciałam powiedziec, że wygląda jak wyrośnięty Negai, podobieństwo, zwłaszcza z pyszczka uderzające :evil_lol: Kasia_Dawid, z tego całego entuzjazmu do kopania, maluch zranił się w pysio, tuż pod noskiem :roll: Ach, ta ciekawośc :evil_lol: Co prawda ja myslalam o podobnym zachowaniu :cool3::cool3: tez sie rozplaszczal jak zaba, a szczegolnie jak bylo chodzenie na smyczy, he he....poniewaz z wygladu to sa spore roznice miedzy chlopakami, dla porownania zdjecie zaraz przed tym jak stanelo mu drugie uszko, maly Shirai ;) Quote
Shirai - Koki Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='Madziadalena']Ale frajda :evil_lol: Dam się uwiecznic, na pamiątkę tej chwili..:lol: Dla porownania maly Negai Pozdrawiam Quote
Guest Madziadalena Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Za młodu zdecydowana różnica w wyglądzie między nimi, ale jak oglądam aktualne fotki Shirai... zauważam duże podobieństwo dzisiejszego Negai do Twojego młodzieńca. Niestety nie opanowałam jeszcze cytowania zdjęc :eviltong:, żeby to udokumentowac :lol: Ale zdjątko cudne, mały lisek :loveu: Quote
Shirai - Koki Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Dla mnie kazda Akitka to jest zupelnie inna :loveu: i wszystkie sa uroczne, zawsze sa roznice, moj maluch wedlug mnie najbardziej z dogo to jest podobny do Tanka Kateczki, a tym bardziej ze Negai bedzie sezamowy, chyba :roll:?! Co nie mienia faktu ze i tak jest uroczy ;) Quote
Kateczka Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Tak tak Tanoshii to daleki bliźniak Shirai :evil_lol: te same psotki w oczkach. Wracając do głownego bohatera wątku... Plamka na nosku przeurocza...mały wydaje się bardziej niewinny ale przypuszczam, ze to tylko pozory:diabloti: Quote
Guest Madziadalena Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Kateczka witam serdecznie :) Co racja, to racja, wygląd niewiniątka, a charakterek...hmmm :roll: :evil_lol: A gdzie można podziwiac fotki Tanoshii'ego?:) jestem łakoma na zdjęcia akitek :lol: Quote
Kateczka Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 eeeee:roll: w galerii Akitek...jakoś nie mogę się przemóc do jego prywatnej :)....chociaż moze nidługo....chciałabym się pochwalić szczerbatym pyskiem...straciliśmy wczoraj 3 zęby :P Quote
Shirai - Koki Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Kateczka dopiero teraz Tanek stracil zeby, dziwne Shirai to pierwsze zeby stracil dokladnie 3 dni przed 1 swoja wystawa czyli okolo 6 maja .... Madziadalena przepraszam za posta nie w temacie i czekam na zdjecia aktualne Negai'a bardzo jestem ciekawa czy faktycznie jest podobny do Mojej Gwiazdy ... Quote
Guest Madziadalena Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Kateczka, ucałuj szczerbaty pyszczek ode mnie :loveu: i zachęcam do założenia galerii Tanoshii'ego, pochwal się akitką, będę częstym gościem :lol: Shirai - Koki, wszystko o akitkach jest w temacie, ważne, że konwersacja kwitnie :lol: Dodaję nowe zdjęcia mojego robaczka :loveu: Quote
Kateczka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Tano wcześniej juz pare zembolków stracił...ale dopiero teraz kiełki :D ah jaki to był ważny moment :P został mu już tylko jeden:razz: Quote
Guest Madziadalena Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Uszka Negai już od tygodnia stoją na bacznośc :lol: Szczęśliwy i zmęczony pies w łąkowym raju :loveu: Ooo, coś słyszę... Quote
Guest Madziadalena Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Bezkres zieleni:lol: Może małe polowanko.. A to baardzo wymęczony pies, chłodzący się na kafelkach :evil_lol: Quote
Guest Madziadalena Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Kateczka, ile Tano miał miesięcy, kiedy stracił pierwszy ząbek? Quote
Kateczka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 o kurcze....szczerze nie pamiętam:oops: ale chyba z 3-4 tygodnie temu więc 4 miesiace... Zawsze mówiłam, ze rudy swietnie wyglada z zielonym :multi: ...mamy galeryjkę Quote
Shirai - Koki Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Madziadalena napisał(a):Kateczka, ucałuj szczerbaty pyszczek ode mnie :loveu: i zachęcam do założenia galerii Tanoshii'ego, pochwal się akitką, będę częstym gościem :lol: Shirai - Koki, wszystko o akitkach jest w temacie, ważne, że konwersacja kwitnie :lol: Dodaję nowe zdjęcia mojego robaczka :loveu: :lol: Tak wiem, ale ten temat to wylacznie do Negai'a nalezy :evil_lol: Quote
Guest Madziadalena Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Jako, że Negai niezbyt świadomy istnienia swojej galerii, to i obrażac się nie zamierza :evil_lol: Kateczka, prawda to, rudzielec w zieleni ładnie się prezentuje :lol: czekam na kolejne zdjęcia Twojego rudego "maleństwa" :lol: Quote
Recommended Posts