Kasia_Dawid Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Madziu, a jak poproszę nowe fotki Negai :-) dawno braciszka nie widzieliśmy :-) Quote
*Aga* Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='Witamy serdecznie kolejną członkinię klubu Kazoku Kanshin :loveu: i dziękujemy za komplementa :) a Rekunię prosimy wyściskac i wymiziać :loveu:[/QUOTE'] Już wymiziana i wyściskana w imieniu Negaikowej rodzinki :lol: Quote
Angelika_Roser Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 [FONT=Comic Sans MS]dla Madzi i Negaia też coś mamy :multi: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 [FONT=Comic Sans MS]nie wiem które kolory wolisz Madziu... ;) :loveu: [/FONT] Quote
*Aga* Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]dla Madzi i Negaia też coś mamy :multi: [/FONT] [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]nie wiem które kolory wolisz Madziu... ;) :loveu: [/FONT] Angelika przepiękne!!! Świetna robota!!! :thumbs: :cool2: Quote
Kasia_Dawid Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 mi najbardziej podoba się w niebieskim wydaniu :-) takie żywe kolorki i Negai pięknie się prezentuje w tym tle :-) super!! Quote
Kasia_i_Łukasz Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Madziu, w podziękowaniu za uroczo spędzony czas w Waszych okolicach i przepysznego murzynka kilka portrecików :loveu: Quote
*Aga* Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Fajniusi jest ten Wasz sezamkowy Negaieki i taka perełeczka z niego bo takie umaszczenie to prawdziwa rzadkość :loveu::loveu: Quote
Guest Madziadalena Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Kasiu, dzięki wielkie za portreciki :) Łukasz to ma oko, żeby takie ciekawe ujęcia zrobić, cudne wyszły :loveu: Negajski wygląda jak barwny akici casanova :lol: Quote
Guest Madziadalena Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Kateczka napisał(a):chłopak ma niesamowity kolor :D *Aga* napisał(a):Fajniusi jest ten Wasz sezamkowy Negaieki i taka perełeczka z niego bo takie umaszczenie to prawdziwa rzadkość :loveu::loveu: Dzięki :) Tez mi się podoba :lol: Tak już mam, że lubię intensywne kolory, a moje Negajątko idealnie się wpasowało :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Wspaniały !! Jestem zachwycona :loveu: a ten uśmiech [/FONT]http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/NiedzielazNegai066.jpg [FONT=Comic Sans MS]rudzi bracia pięknie rosną, tylko biały przy nich jak piórko... może się w końcu puknie w ten akici łeb i zacznie ładnie jeść jak popatrzy na rodzeństwo :evil_lol:[/FONT] Quote
Kasia_Dawid Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 W końcu doczekałam się nowych fotek braciszka :-) Negai pewnie zachwycony damskim towarzystwem :-) Quote
Angelika_Roser Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Madziu dla Ciebie życzenia wszelkiej pomyślności !! Zawsze pozytywnej i dobrej energii :loveu: abyś swoją dobrą wolą nadał mogła pomagać ludziom :multi: Dla Negai'a zawszej pełnej michy i kochającej panci :lol:[/FONT] Quote
Kasia_i_Łukasz Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [COLOR="#9932cc"][SIZE="4"][CENTER]Z okazji 2-ich urodzin wszystkiego co najbardziej akicie dla "Pragnienia" :loveu:[/CENTER][/SIZE][/COLOR] [CENTER][IMG]http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/kotort.jpg[/IMG][/CENTER] Quote
Kasia_Dawid Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Sto lat dla braciszka Negai :new-bday: zdrówka, zawsze pełnej michy i radosnych zabaw i spacerów :loveu::tort: ps. Madziu czas odkurzyć galerię :razz: dawno Was nie było...:roll: Quote
Angelika_Roser Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Dla Sezamka z okazji urodzin nasze działkowe kwiatuchy :loveu: [IMG]http://i1197.photobucket.com/albums/aa426/Angelika_Roser2/15-8.jpg[/IMG] [/FONT][/B][/CENTER] Quote
schabowy Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 No właśnie,trochę mało zdjęć wyjątkowego sezamka:smile: Quote
Recommended Posts